Everest Sm-700 Usb Siyah Oyuncu Mouse

199,90 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
238,75 TL231,62 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
340,67 TL

Ürün Bilgileri

Everest Sm-700 Usb Siyah Oyuncu Mouse

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Online Satış Merkezi Satıcı Ünvanı: FATİH KÖKSAL VE ORT. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3850603137
    Bu ürün Online Satış Merkezi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Everest SM-700 Usb Siyah Oyun Mouse
  • Güçlü 3200 DPI Optik sensör kullanmaktadır.
  • Özel dizaynı sayesinde kullanım kolaylığı ve mükemmel tutuş sağlar.
  • Özel tasarımı SM-700'i diğer oyuncu mouselarından farklı kılar.

Ürün Özellikleri

  • Mouse Hassasiyeti (Dpi) 1000 - 5000 Dpi
  • Buton Sayısı 4
  • Mouse Tipi Optik
  • Renk Beyaz
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • RGB Aydınlatma Yok
  • Sensör Tipi Laser
  • Bağlantı Türü Kablolu
Geri Bildirim Ver

Everest Sm-700 Usb Siyah Oyuncu Mouse

Everest sm-700 usb siyah oyuncu mouse şık dış görünüşü ve ergonomik tasarımıyla yıllardır oyuncuların favori çevre birimlerinden biri haline gelmeyi başarmıştır. Yüksek DPI oranı ve kullanım sırasında değiştirilebilen DPI ayarlarına sahip olması sayesinden maksimum düzeyde kullanışlılık fırsatı sunar. Everest sm-700 sağ el kullanıma uygun bir oyuncu mouse'udur. Pençe tutuş şekli ve normal tutuş şekline uyumluluğu sayesinde herkesin kullanımına uygundur. Oynadığınız, RPG, MMORPG veya FPS oyunlarında yüksek kalitesiyle oynayışınızı kolaylaştırır. Ürünü ister günlük isterseniz de oyun oynarken kullanabilirsiniz. Ürünün oyun performansı, profesyonel oyuncular tarafından deneyim edilmiş ve takdir edilmeyi başarmıştır.

  • Ürün kaliteli ve yüksek algılayışa sahip 3200 DPI optik lazer sensöre sahiptir.
  • Ürün kullanılırken DPI hızı değiştirilebilir özelliği sayesinde yüksek fonksiyonelliğe sahiptir.
  • Ürün ergonomik tasarımı sayesinde kolay kullanım ve kullanışlığa sahiptir.

Everest Sm-700 Usb Siyah Oyuncu Mouse Tasarım Özellikleri Nelerdir?

Everest Sm-700 Usb Siyah Oyuncu Mouse Tasarım Özellikleri Nelerdir?

Everest SM-700 güçlü 3200 DPI lazer sensör kullanmaktadır. Oyundayken bile DPI seçeneklerini değiştirebilirsiniz. Everest SM-700 800/1200/2000 DPI hızlarını tercihinize göre size seçebilme imkanı sunar. Ürünün her bir düğmesi SM-700’ün akıllı ergonomik tasarımında oyun içinde kolayca erişilebilir şekilde konumlandırılmıştır. Yumuşak dokunuşlu yapısı SM-700’ün konforlu ve dayanıklı yapar. Elinize tam oturacak şekilde tasarlanmış olan SM-700 size sorunsuz bir kullanım keyfi sunar. Led ışıklı tasarımı ile etkileyici bir dizayna sahiptir. Everest SM-700 üzerinde bulunan scroll tuşu, DPI fonksiyon tuşu ve ileri-geri fonksiyon tuşları sayesinde kolay kullanıma sahiptir. Bu özellikleri sayesinde kullanıcıya basit kullanım fırsatı sunar. Everest SM-700’ün üzerindeki led ışıkları ve 3 farklı DPI seçeneği ile kolayca kullanın. Sürekli değişen led ışıklar şık bir görüntü sağlayarak oyun keyfinize artı katmaktadır.

Everest Sm-700 Usb Siyah Oyuncu Mouse Uzun Ömürlü müdür?

Everest sm-700 usb siyah oyuncu mouse yorumları incelendiğinde kullanım süresi bakımından gayet memnun edici olduğu görülür. Ürünün kaliteli iç elektronik aksanı, optik sensörlü ve ergonomik dış tasarımı, uzun ömürlü kullanıma uygun olması düşünülerek tasarlanmıştır. Ergonomik dış tasarımı ve şık dizaynı sayesinde ürün dış yüzeyi kısa sürede tahrip olmaz. Bunun yanı sıra uzun tıklama sayısına sahip ürün uzun ömürlü kullanım fırsatı sunar. Ürünün bu iç ve dış teknik özellikleri sayesinde hem standart kullanıcılara hem de profesyonel oyunculara dayanıklı bir ürünü ve kolay kullanımı mümkün kılar. Ayrıca ürünün tak-çalıştır özelliği, ürünün hem kullanım kolaylığını artıran bir etken olmakla birlikte ürünün uzun yıllar kullanılabilirliğine de etki eden bir özelliktir. Kolay kurulumu sayesinde sık seyahat eden veya turnuvalara katılan profesyonel oyuncular için olmazsa olmazdır.

Everest Sm-700 Usb Siyah Oyuncu Mouse Kullanışlı mıdır?

Everest sm-700 usb siyah oyuncu mouse fiyatı ve kullanışlılığı karşılaştırıldığında oldukça cüzdan dostu olduğu görülür. Ürünün ergonomik tasarımı, hem oyun oynarken hem de oyun dışı kullanımlarda da el tutuşuna uygun oluşu ürünü herkes tarafından tercih edilir hale getirmiştir. Şık tasarımı sayesinde de zevkli bir kullanım hissiyatına sahip ürün, özel dizaynıyla avuç içine tam oturur. Hem pençe hem de standart tutuşa uygun ürün profesyonel oyuncuların favorilerinden biri haline gelmiştir. Everest sm-700 usb siyah oyuncu mouse yorumları ve değerlendirmeleri ışığında, ürünün uzun ömürlü, kullanışlı ve şık bir görünüme sahip olduğu görülür. Ürün hakkında detaylı teknik bilgiye ve değerlendirmelere Trendyol üzerinden ulaşabilir, mağazaya dilediğiniz soruları sorabilir ve tıkla sipariş verebilirsiniz.