Everton Rt-807bt Usb-sd-fm-bluetooth Nostaljik Radyo

499 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Everton Rt-807bt Usb-sd-fm-bluetooth Nostaljik Radyo

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Koza Gift Satıcı Ünvanı: KOZA AKADEMİ İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0582048590300015 Vergi Kimlik Numarası: 5820485903
    Bu ürün Koza Gift tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tanım : Nostaljik Radyo Bluetooth Ahşap Görünüm USB Giriş SD TF Kart Girişi Mp3 çalma özelliği Aux Empedans : 4 Ohms Frekans Tepkisi : 150-18000Hz Ekstra Bass Akım :AC 220 Volt / 50Hz Güç : DC 5 Volt 3 Band Radyo FM-AM- Boyut : 22x18x11 Mm Doğrudan Elektrikli Kullanım, Şarjlı Kullanım, Pilli Kullanım Pil : D Boy (2 Adet) Güçlü Ses
Geri Bildirim Ver

Everton Rt-807bt Usb-sd-fm-bluetooth Nostaljik Radyo

Nostaljik bir görünüme sahip olan Everton marka radyo, Bluetooth sistemi ile dışarıya ses verebilen bir üründür. Evinizin dekorasyonuna uygun olarak tercih edebileceğiniz özel bir tasarımı bünyesinde barındırır. Yeni nesil hoparlör sistemlerine göre farklı ve eskitme bir dizayna sahip olan bu ürün ile dilediğiniz tüm şarkıları rahatlıkla dinleyebilir ve keyfini çıkarabilirsiniz. Everton RT-807BT USB-SD-FM-Bluetooth nostaljik radyo fiyatları da oldukça avantajlı olmasıyla öne çıkar. Bütçe dostu olan bu tasarım, kaliteli materyal kullanımı dolayısıyla da uzun ömürlü bir yapıdadır. Ahşap görünümü ile bohem ve ahşap ağırlıklı bir ofise, salona ya da odaya uyum sağlayabilecek olan şık bir çizgiye sahiptir. Siz de avantajlı fiyatı ile Everton marka nostaljik radyoya sahip olabilir ve evinizde farklı bir ambiyans yaratabilirsiniz.

  • Ahşap görünüm
  • USB girişi
  • Bluetooth özelliği

Şık Tasarımlı Everton Bluetooth Radyo Özellikleri

Şık Tasarımlı Everton Bluetooth Radyo Özellikleri

Everton Bluetooth radyo içeriğinde yer alan özelliklerin birçoğu yenilikçi bir teknoloji ile üretilir. Ahşap görünümü ile dikkat çeken üründe USB girişi yer alır. Aynı zamanda bas akımı olarak AC 220 iken Volt/20 Hz’dir. Şarjlı kullanıma uygun bir model olan Everton radyo ile birçok şarkıyı, podcasti ya da yayını rahatlıkla dinleyebilirsiniz. Üründe yer alan bir diğer özellik ise SD TF kart girişinin yer almasıdır. Ekstra bas özelliği ile de şarkılarınızı kalite bozulmadan dinleme imkanı sağlanır. Sevdikleriniz ile kutlayacağınız organizasyonlarda eşsiz kalitede müzikler dinleyebilmek için tercih edebileceğiniz şık bir tasarımdır. Birbirinden farklı birçok özelliği ve yenilikçi dizaynı ile hem kullanışlı, hem de estetik, dekoratif bir obje olarak kullanılabilen bir üründür. Siz de Everton radyoya sahip olarak müzik dinlerken keyifli anlar yaşayabilirsiniz.

Nostaljik Everton RT-807BT Kullananların Yorumları

Nostaljik Everton RT-807BT Kullananların Yorumları

Everton RT-807BT müşteriler tarafından beğenilen bir üründür. Hem özel tasarımı, nostaljik görünümü, hem de çeşitli teknolojik özellikleri sayesinde evinizin baş köşesinde durmaya aday bir seçenektir. Siz de bu tasarıma sahip olmadan önce Everton RT-807BT USB-SD-FM-Bluetooth nostaljik radyo yorum kısmını inceleyebilirsiniz. Böylelikle bu yorumların ışığında ürünün nasıl kullanılacağını ya da ürünü satın alan diğer müşterilerin deneyimlerini öğrenebilirsiniz. Evinizde düzenlediğiniz bir davette, akşam yemeklerinde ya da tek başınıza kitabınızı okurken dinlemek istediğiniz özel müziklerin tadını Everton markalı nostaljik radyo ile keyifle çıkarabilirsiniz. Güzel anlarınızın eşlikçisi olan bu seçeneğe kolaylıkla ve hızlıca sahip olabilirsiniz. Pek çok farklı özelliği ve yenilikçi çizgisi ile evinize uyum sağlayabilen bir seçenektir. Siz de bu şık ve kullanışlı dizayna kısa zaman içinde sahip olabilir ve müzik keyfinizin kalitesini arttırabilirsiniz.

Kullanışlı Everton Bluetooth Radyo Tasarımı

Kullanışlı Everton Bluetooth Radyo Tasarımı

Everton RT-807BT USB-SD-FM-Bluetooth nostaljik radyo her ev dizaynına uyum sağlayabilen, tek bir tarza hitap etmeyen farklı bir tasarıma sahiptir. İster klasik, ister bohem, isterseniz de gösterişli pek çok dizayna uyumludur. Ev ya da ofisinizin her bir noktasında kullanabileceğiniz dekoratif ve hoş bir tasarımı vardır. Şık bir obje ve kullanışlı bir araç olarak yer alabilen ürünün ses kalitesi 20Hz olduğundan oldukça tatmin edici bir alternatiftir. SD kart ve USB girişleri sayesinde seçtiğiniz müzikleri radyonuzda dinleyebilirsiniz. Everton RT-807BT USB-SD-FM-Bluetooth nostaljik radyo kullananların yorumlarını inceleyebilir, müşterilerin geri dönüşlerini ve beğenilerini görebilirsiniz. Güzel anlarınıza eşlik etmek için kullanışlı bir seçenek olan Everton nostaljik radyo birçok kişi tarafından sevilerek kullanılır. Trendyol üzerinden ürünü inceleyerek kısa zaman içinde siparişinizi oluşturup kaliteli müzik dinlemenin tadına varabilirsiniz.