EveryGreen Besleyici Ve Nemlendirici Şampuan Kuru Saçlar - Dry Hair 1000 ml

879 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

EveryGreen Besleyici Ve Nemlendirici Şampuan Kuru Saçlar - Dry Hair 1000 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GÜNEŞ GRUP Satıcı Ünvanı: YAKUP DEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2781114563
    Bu ürün GÜNEŞ GRUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÖZELLİKLER Besleyici ve nemlendirici özelliklere sahip şampuan, Saçın iç yapısına nüfuz ederek esneklik, hacim ve yumuşaklık sağlar. İnce kırılgan saçları canlandırır ve güçlendirir. Kuru ve cansız saçları besler, yumuşatır, parlaklık sağlar ve saçın esnekliğini geri kazandırır.
  • İÇERİK İçeriğindeki organik Shea yağı sayesinde saça ve saç derisine derinlemesine nem verir ve besler. Soya fasulyesi proteini sayesinde saç derisi dış etkenlerden korunur ve saç hacim kazanır. Ebegümeci ekstresi ise saçın daha yumuşak ve parlak olmasını sağlar. Organik hindistan cevizi yağı sayesinde saçlar daha dirençli ve güçlü olur, saça yoğun besin desteği sağlar. Tekrarlayan saç kuruluğuna kalıcı çözümler sunan Besleyici saç serisi, saçın kuruluk sebeplerini ortadan kaldırmak ve uzun süre nemlendirmek için geliştirilmiştir. Kurumadan kaynaklı yıpranmaları gidererek saçın onarılmasına yardımcı olur. Saçı ağırlaştırmaz, donuk görüntüsünü ortadan kaldırır. Yumuşak, parlak, canlı ve sağlıklı saçlar oluşturur. Saçlar kolay şekil alarak pürüzsüz bir görünüme kavuşur. İçerik: Organik hindistan cevizi yağı*, Shea yağı*, Soya fasulyesi proteini*, Ebegümeci ekstresi. (*organik tarımdan elde edilmiştir). Mineral Yağ, Paraben, Renklendirici, SLS , SLES ve Silikon, Alerjen koku ve sentetik parfüm içermez. %100 Italya'da üretilmiştir.
  • UYGULAMA Günlük kullanıma uygundur. Daha iyi sonuç almak için EVERYGREEN Besleyici Kuru Saçlar şampuan ile birlikte saç kremini kullanın ayrıca hafta'da 1-2 kere şampuandan sonra saç maskesini uygulayın.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Etki Canlandırıcı
  • Saç Tipi Kuru
Geri Bildirim Ver