EVOL Lazer Epilasyon Sonrası Aloe Vera Jel (after Laser Epılatıon Gel ) 250 Ml

345 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
500 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
800 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
459,02 TL

Ürün Bilgileri

EVOL Lazer Epilasyon Sonrası Aloe Vera Jel (after Laser Epılatıon Gel ) 250 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AVANTAJLARSEPETİ Satıcı Ünvanı: ALKIM AYDIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1110101313
    Bu ürün AVANTAJLARSEPETİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • EVOL LAZER EPİLASYON SONRASI ALOE VERA (AFTER LASER EPILATION GEL) Evol Lazer Epilasyon Sonrası Aloe Vera Jel: lazer epilasyon , ağda, güneş sonrası vb ihtiyaç duyulan bölgeye uygulanmak üzere geliştirilmiştir. Cildi yumuşatmaya, nemlendirmeye ve tazelemeye yardımcı olarak kullanılır. Kullanım sonrası, cilt üzerinde yağlı tabaka oluşturmaz. Cilde tazelik ve nem sağlar, Aloe Vera Özü sayesinde rahatlatır, cildi dış etkenlerden korumaya yardımcı olur. Cilde Tazelik Veren, Nem Sağlayan, Yatıştırıcı Cilt Bakım Jelidir. Aloe Vera bitkisi, müthiş bir nem tutma özelliğine sahip, cildi yenileyen bir bitkidir. Bu çok özel bitkinin kendine has özellikleri bu üründe olabildiğince formülasyonun ana çatısını oluşturmuştur. İçeriğindeki Panthenol, cildin dokularında nemi derin tutarak nemlendirici olarak çalışır, işlem görmüş cildi onarır. (Yapılandırıcı ve güçlendirici etki) . Doğal bir koruyucu ve nemlendirici film tabakası oluşturur. Güçlü anti-oksidan etkilidir. Cildi güzelleştirmeye ve pürüzsüzleştirmeye yardımcı olur. Tüm cilt tipleri için uygundur. Yoğun bir şekilde nemlendirir, cilt tarafından hemen emilir ve yumuşacık bir his bırakır. Hızlı emilirken yağlandırmaz ve narin bir bakım sağlar. Aktif bileşen aloe vera , panthenol ve gliserin dir. UYGULAMA cildinize dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulayınız ÜRÜN FORMU 250 ml pompalı şişe SAKLAMA KOŞULLARI 25 ° C altında ağzı sıkıca kapalı güneş ışığından koruyarak saklayınız.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Form Jel
  • Hacim 151 - 250 ml
Geri Bildirim Ver