3
Medikal Maske kategorisinde
en çok favorilenen 3. ürün

Evony Yumuşak Elastik Kulaklı Cerrahi Maske 50'li

55 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
13 saat 20 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
13 saat 20 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
89 TL70 TL
13 saat 20 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
200 TL'ye 10 TL İndirim
5 Al 4 Öde
Kurumsal Fatura
13 saat 20 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Evony Yumuşak Elastik Kulaklı Cerrahi Maske 50'li

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ekonomikolsun Satıcı Ünvanı: RESUL YARDIMCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3364038818400019 Vergi Kimlik Numarası: 9380050457
    Bu ürün ekonomikolsun tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Evony Yumuşak Elastik Kulaklı Cerrahi Maske Hayat Kimya Güvencesiyle Evony Cerrahi Hijyenik Maske Koruma ve konfor bir arada.Uzun süre maske kullanımında kulaklıkların acıtmayan elastik kulak bantlarına sahipÜrün içindeki burun teliyle yüze tam uyum sağlama özelliğiLateks içermezParaben içermezNaylon içermezKlor içermez Belgeler CEISO13485TSEEN14683 Tip2 ve Tip2R

Ürün Özellikleri

  • Paket İçi Maske Adedi 50
  • Renk Yeşil
Geri Bildirim Ver

Evony 8690536808021 50 Adet Cerrahi Maske

Solunum yoluyla bulaşan hastalıklardan korunmanın etkili ve basit yollarından biri maske kullanımıdır. Evony markası, yumuşak kulaklı 3 katlı maskeleriyle etkili koruma sağlar. 3 farklı filtreleme sisteminden meydana gelen cerrahi maske, Covid 19 virüsüne karşı kullanılır. Maskelerin özel filtrelere sahip katmanları parçacık, bakteri ve virüslerin geçmesine engel olur. Evony 50 adet yumuşak elastik kulaklı 3 katlı cerrahi maske, el değmeden üretildiği için hijyenik ve güvenli kullanım sergiler. Özellikle tüm gün dışarıda çalışanların ilk tercihleri arasında yer alan ürün, elastik bantlarıyla kulak ağrılarının önüne geçer.

  • 3 katında da meltblown filtre bulunur.
  • Ürün Takip Sistemi'ne kayıtlıdır.
  • %99'a kadar virüs koruması sağlar.

Evony 50 Adet Cerrahi Maskenin Özellikleri Neler?

Evony 50 Adet Cerrahi Maskenin Özellikleri Neler?

Evony 50 adet yumuşak elastik kulaklı 3 katlı cerrahi maske, etkili virüs koruması sunarken rahat solunum yapmaya imkân verir. Üç adet meltblown filtresinden oluşan maske, tüm gün kullanımda solunumu rahatsız etmez. Ayrıca elastik kulak bantlarıyla rahat kullanım imkânı verir. Maskelerin kulak bantları silikon veya iplerle değil markaya özel yöntemlerle yapıştırılır. Bantların bağlantı noktaları cildi rahatsız etmediği gibi kademeli olarak açılır. Böylece Evony maske farklı bir aparat kullanma veya düğümleme ihtiyacı hissetmeden her yüze uyum sağlar. Evony 50 adet elastik kulaklı 3 katlı cerrahi maske, burun teline sahiptir. Yumuşak burun teli, maskeyi yüz hatlarına göre özelleştirme imkânı verir. Yüze tam ve konforlu şekilde oturan bu maske, kenarlardan hava geçişine engel olur ve virüslere karşı koruma sunar.

Evony 50 Adet Cerrahi Maske Koruyuculuk Sağlar mı?

Evony 50 Adet Cerrahi Maske Koruyuculuk Sağlar mı?

Evony 50 adet yumuşak elastik kulaklı 3 katlı cerrahi maske, etkili koruyuculuk sağlar. 3 katlı meltblown filtre; virüs, bakteri, mikrop ve parçacıkları yakalayarak iç kısma geçmesine engel olur. Meltblown ve spunbond filtreler, yüzde 99'a kadar bakteri koruması sağlar. Evony 50'li cerrahi maske, havayı filtreleyerek güvenli ve sağlıklı bir solunum imkânı verir. Tam otomatik tezgâhlarda nanoteknolojiyle üretilen Evony maskeler, tek kullanımlıktır. Bu ürünün, etkili ve güvenli kullanım için uygun şekillerde imha edilmesi gerekir. Tek seferlik kullanımın ardından meltblown katmanların filtreleme özelliği düşebilir. Özellikle kalabalık ve dar alanlarda takılan kullanılmış maskenin koruyuculuğu son derece düşük olur. Bir kez kullanımın ardından elleri dezenfekte ettikten sonra maskeyi çıkarmak ve bir poşetle çöpe atmak gerekir.

Evony 50 Adet Cerrahi Maske Cilde Zarar Verir mi?

Evony 50 Adet Cerrahi Maske Cilde Zarar Verir mi?

Evony 50 adet yumuşak elastik kulaklı 3 katlı cerrahi maske, özel ve hassas üretim aşamalarından geçerek kullanıma sunulur. Bu ürün, el değmeden nanoteknolojiyle üretilmesi sayesinde pürüzsüz ve yumuşak kenarlara sahiptir. Cildi tahriş etmeyen kenar ve köşeler, tüm gün konforlu kullanım imkânı verir. Bu ürünün elastik orta katmanı pamuklu dış yüzeyle kaplanır. Yumuşak yüzeyler, cilt üzerinde kaşıntı ve sızı hissi oluşturmaz. Evony maskeler; lateks, paraben, naylon ve klor içermez. Dokuma olmayan kumaştan üretilen maskeler, alerji yapmadan güvenli kullanılır. Üretiminde zararlı maddeler içermediği için cilt üzerinde kızarıklık ve kaşıntı yapmaz. Solunumu da oldukça kolaylaştıran ürün, güvenlik ve kalite sertifikalarına sahiptir. Bu ürün; CE, ISO 13485, TSE, EN 14683 ve Tıp2/R belgeleriyle kalitesini ortaya koyar. Evony 50 adet cerrahi maske yorumları ürünün gerçek kullanıcılardan aldığı memnuniyeti gösterir. Siz de temiz ve sağlıklı bir solunum için Evony cerrahi maskeleri Trendyol'dan uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.