Evony Sosyal Mesafe Desenli Çocuk Maskesi 5x10=50 Adet

62,50 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Evony Sosyal Mesafe Desenli Çocuk Maskesi 5x10=50 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ekonomikolsun Satıcı Ünvanı: RESUL YARDIMCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3364038818400019 Vergi Kimlik Numarası: 9380050457
    Bu ürün ekonomikolsun tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Evony Sosyal Mesafe Desenli 10'lu paketler halinde 5 paket 50 adet Evony Çocuk Maskesi
  • Evony kids yumuşak elastik kulaklı renkli çocuk maskesi 10 lu x 5 adet Evony maske %99 a kadar bakteri filtrasyonu sağlamaktadır. 3 katmanlı, melt blown+ spunbond cilde dost katmanlar Tek katmanda değil her katmanda koruma Pamuksu yumuşak katmanlarla saatlerce rahat kullanım Acıtmayan yumuşak elastik kulaklarıyla koruma ve konforu bir arada Yüze tam uyumlu burun teli Alerji yapmaz Latex içermez Paraben içermez Naylon içermez Ce sertifikalı Tse tip2r , en14683, ıso13485, tse Güvenli üretim

Ürün Özellikleri

  • Paket İçi Maske Adedi 50
  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver

Evony dop9303135igo 5x10=50 Adet Sosyal Mesafe Desenli Çocuk Maskesi

Maske kullanımı özellikle bulaşıcı hastalıkların artış gösterdiği dönemlerde sık kullanılan alışkanlıklardandır. Aynı zamanda hem kendi sağlığımızı korumak hem de çeşitli virüslerin yayılmasının önüne geçmek için dikkat edilmesi gereken unsur olarak dikkat çeker. Evony sosyal mesafe desenli 50 adet çocuk maskesi, bu ihtiyaçları karşılamak adına eğlenceli şekilde bir tasarımla geliştirilir. Çocuklar için özel olarak tasarlanmış olan maskenin böyle eğlenceli bir yapıya sahip olması, küçük yaştaki bireyleri bu ürünü kullanma konusunda daha istekli hâle getirir. Siz de çocuklarınızı virüslerin ve hastalıkların olumsuz etkilerinden korumak için Evony sosyal mesafe desenli 50 adet çocuk maskesini tercih edebilirsiniz.

  • Toplam 50 adet cerrahi maske içerir.
  • 6-12 grubundaki çocukların kullanımına uygundur.
  • %99’a kadar bakteri filtrasyonu sağlar.

Evony Sosyal Mesafe Desenli Çocuk Maskesi Özellikleri

Evony Sosyal Mesafe Desenli Çocuk Maskesi Özellikleri

Çocukların yetişkinler için üretilen maskeleri kullanmaları, istenilen koruma düzeyini sağlamayabileceği gibi ciddi anlamda bir rahatsızlık da oluşturur. Bu nedenle miniklerin, kendi yüz ölçüleri baz alınarak üretilen maskeleri kullanmaları tavsiye edilir. Evony 5 x 10 sosyal mesafe desenli 50 adet çocuk maskesi, bu anlamda son derece işlevseldir. Çünkü boyutsal olarak 6-12 yaş grubundaki çocuklara göre tasarlanır ve sevimli desenlerle süslenir. Ürün bulaşıcı hastalıklardan korunmanın altın kuralları arasında yer alan sosyal mesafeyi çocuklara şirin figürler aracılığı ile hatırlatır. Böylelikle minikler, özellikle okuldayken arkadaşları ile aralarındaki mesafeyi koruması gerektiğini unutmaz. Diğer yandan da gerecin koruyucu özelliklerinden faydalanırlar. Bu gereç, toplam 50 adet maske içermesi sayesinde bu alandaki ihtiyacınızı uzun bir süre için ortadan kaldırabilir.

Evony Sosyal Mesafe Desenli Çocuk Maskesi Koruyucu mu?

Evony Sosyal Mesafe Desenli Çocuk Maskesi Koruyucu mu?

Evony sosyal mesafe desenli 50 adet çocuk maskesi, üç katmanlı bir yapıya sahiptir. Bu katmanların her birinde “meltblown” özelliği bulunur. Özel tasarımı sayesinde bu gereçker, bakterilere karşı %99’a varan bir koruma sağlar. TSE tarafından verilen Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi’ni almaya hak kazanması, Evony çocuk maskelerinin ne kadar koruyucu olduğunu kanıtlayan bir diğer detaydır. Burun teli, maskenin miniklerin yüz şekillerini almasını kolaylaştırır. Ürünün yüze tam olarak oturması, hava girebilecek boşlukları ortadan kaldıracağı için koruyuculuk düzeyini daha da yukarı çeker. Bu ürün CE belgesine sahiptir; EN 14683 ve ISO 13485 standartlarını karşılar.

Evony Sosyal Mesafe Desenli Çocuk Maskesi Sağlam mı?

Yeterli kalite standartlarına sahip olmayan maskelerin hem koruma düzeyi düşüktür hem de kulaklık kısımları kolayca kopar. Evony sosyal mesafe desenli 50 adet çocuk maskesi bu anlamda oldukça dayanıklıdır. Uzun süreli kullanımlarda dahi kolay kolay kopmaz. Sağlamlığının yanında son derece konforlu bir yapıya da sahiptir. Elastik ve pamuksu dokusu sayesinde rahat bir kullanım vadeder. Uzun saatlerce takılacağı durumlarda, kulak ve çevresinde ağrı oluşturmaz. Evony sosyal mesafe desenli 50 adet çocuk maskesi, cilt dostu özellikleriyle de benzerleri arasından sıyrılabilir. Bu sayede hiçbir şekilde alerji oluşumuna yol açmaz. Cilde zarar verebilecek paraben, naylon ve lateks gibi maddeler içermez. Evony sosyal mesafe desenli 5 x 10 50 adet çocuk maskesi yorum başlığına gelen olumlu kullanıcı görüşleri ile de dikkat çeker. Türkiye’nin lider çevrimiçi alışveriş platformu Trendyol, Evony sosyal mesafe desenli 50 adet çocuk maskesi satın almak için gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bir adrestir. Siz de platform sayesinde Evony çocuk maskesine avantajlı fırsatlarla sahip olabilirsiniz.