Exclusion Düşük Tahıllı Monoprotein Tavuklu Kısırlaştırılmış Yetişkin Kedi Maması 1 Kg

230 TL
(230 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Exclusion Düşük Tahıllı Monoprotein Tavuklu Kısırlaştırılmış Yetişkin Kedi Maması 1 Kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÜSKÜDAR PET CENTER Satıcı Ünvanı: ÜSKÜDAR AKVARYUM VE EVCİL HAYVAN MALZEMELERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0919067870000001 Vergi Kimlik Numarası: 9190678700
    Bu ürün ÜSKÜDAR PET CENTER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün 12 kg lık ambalajdan havası alınarak hazırlanmıştır .. 1 kg Ürün Detayları Exclusion Düşük Tahıllı Monoprotein Tavuklu Yetişkin kısırlaştırılmış Kedi Maması 1 KG Az Tahıllı İçerik Formülü Kedinizin sindirebileceği kadar az tahıllı içerik formülü tek bir proteinden elde edilmiştir. Protein değeri kurutulmuş tavuk etinden elde edilir. Kedinizin asla hayır diyemeyeceği bu lezzet, her öğün için doyurucu niteliktedir. Süper Premium Segment Süper premium mama sınıfında bulunan mama kediniz için en iyisini sunar. Kedinizin sindirim sitemine uygun olarak üretilmiş içeriği yetişkin kedilere özel olarak formüle edilmiştir. Kedinizin ihtiyacı olan dengeli besin değerlerine sahiptir. Yüksek Ham Protein Değeri Kedinizin ihtiyacı olan asıl değerin hayvansal protein olduğunu bilir ve o doğrultuda üretilir. %32 ham protein değeriyle kedinizin ihtiyacı olan hayvansal protein tek başına tamamlar. Dengeli ve Etkili Beslenme Her besin grubuna değer veren mamanın içeriği kedinizin ihtiyacı doğrultusunda çeşitlendirilmiştir. İlave edilen somon yağı, ahududu, nar, böğürtlen ve yaban mersiniyle kedinizin iştihanı kabartır. Tüy ve Cilt Bakımına Destek İçerisinde bulundurduğu somon yağı aracılığıyla kedinizin cildine ve tüylerine bakım sağlar. Hassas cilt ve tüy bakımıyla kedinizin tüylerinin yumuşaklığını artırır. İçeriğindeki lifler sayesinde kedinizin midesinde tüy yumağı oluşumunu engeller. Vücut Fonksiyonları Koruma Etkililiği İçerisinde bulundurduğu çeşitli vitamin ve minerallerle kedinizin vücut sistemini etkin bir şekilde korur. Kedinizin bağışıklık ve sindirim sistemi için gerekli olan tüm desteği sağlayan içeriği sayesinde tek yönlü değil, çok yönlü bir koruma fonksiyonu sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Tavuk
  • Ağırlık 1-5 Kg
  • İçerik Düşük Tahıllı
Geri Bildirim Ver