EXCLUSIVE Taş Desen Duvar Kağıdı (5 M²) 9200

239,90 TL
Boyut/Ebat: 53 x 1000
53 x 1000
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

EXCLUSIVE Taş Desen Duvar Kağıdı (5 M²) 9200

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bien Duvar Kağıtları Satıcı Ünvanı: BİEN İNŞAAT MALZEMELERİ VE EV TEKSTİL ÜRÜNLERİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0170029794100011 Vergi Kimlik Numarası: 1700297941
    Bu ürün Bien Duvar Kağıtları tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Rulonun Ölçüleri: Eni : 53 cm Boyu 10,00 metre 1 Rulo 5,33 m'2 alan kaplar Leke ve kir tutmaz. Hava alabilir Duvar kağıtlarının güneş ışığına dayanıklılığı vardır Hiçbir şekilde solmaz %100 oranında silinebilir Hijyeniktir İnsan sağlığı açısından her hangi bir sorun teşkil etmez Sağlıklı ve doğaldır anti bakteriyel nefes alabilen özelliklere sahiptir Akustik ve ses emici özelliği vardır. Kanserojen madde içermez ve koku yapmaz Uygulama yerine yapıldıktan sonra kesinlikle ek yerleri belli olmaz Lekeler kolaylıkla çıkabilmektedir Kullanım süresi uzundur Üretimleri Renk ve desen baskısı yapılan birinci hamur kağıttan yapılmıştır.

Ürün Özellikleri

  • Özellik Yapışkan Gerekli
  • Renk Gri
  • Kullanım Alanı Salon / Oturma Odası
Geri Bildirim Ver

Exclusive Taş Desen Duvar Kağıdı (5m²) 9200

Konfor ve gösterişin birlikte olduğu yaşam alanları her zaman tercih edilir. Bu noktada Exclusive taş desen duvar kağıdı böyle alanlar için öncelikli olarak tercih edilir. Aynı zamanda ortama bir bütünlük hissi veren bu ürün, beğeni toplar. Gelişmiş teknolojik özellikleri çeşitli ortamlarda, kullananları memnun eder. Ürünün antibakteriyel ve nefes alabilen yapısı uygulanan yüzeyde ve bulunulan alanda rutubet ve benzeri olumsuz durumlara da izin vermez. Exclusive taş desen duvar kağıdı (5 m) 5m² ebata sahiptir. Ürün, kaliteli tasarımı ve güneş ışığına dayanıklı bir yapıda olması sebebiyle uzun yıllar kullanıma uygundur. Hiçbir koşulda solmaması, leke tutmaz oluşu ve bununla birlikte olumsuz bir durumda yüzde yüz silinebilir oluşu da büyük bir avantajdır.

  • Güneşe dayanıklı yapısı
  • Leke tutmaz üretimi
  • Antibakteriyel nefes alabilen dokusu

Exclusive Taş Desen Duvar Kağıdının İşlevsel Özellikleri

Exclusive Taş Desen Duvar Kağıdının İşlevsel Özellikleri

Uygulanabilirlik anlamında pratik ve kullanım konusunda da işlevsellikle birlikte göze hitap eden ürünler her zaman öne çıkar ve sıkça tercih edilir. Exclusive taş desen duvar kağıdı (5 m) akla gelebilecek her alanda kolay uygulanabilir ve dekoratif anlamda bir bütünlük getirirken ayrıca ortama estetik bir doku da kazandırır. Oldukça kaliteli özelliklere sahip olan bu ürün, leke ve kir tutmaz özellikte olmasıyla uzun yıllar ilk günkü gösterişli tasarımını korur. Hava alabilir oluşu ve lekelere karşı dayanıklı yapısı bir avantajdır. Taş duvar desenli duvar kağıdı bu avantajlı özellikleri sayesinde; havayı kirletmemek ile birlikte, insan sağlığı açısından da herhangi bir sorun teşkil etmez. Kanserojen madde içermez ve koku yapmaz. Ayrıca uygulanan alanda göze hoş görünmeyecek ek izlerinin olması gibi bir durum olmaz.

Exclusive Taş Desen Duvar Kağıdının Sunduğu Avantajlar

Exclusive Taş Desen Duvar Kağıdının Sunduğu Avantajlar

Evde, iş yerinde ya da herhangi bir alanda dekoratif bir dokunuşun ortamı tamamlayacağını ve hatta belki de işiniz ya da çeşitli konular üzerindeki düşünceleriniz üzerinde verimliliği arttıracağını da düşünüyor olabilirsiniz. İşte bu kullanışlı ürün sayesinde talep ettiğiniz o dokunuşa sahip olabilirsiniz. Dayanıklı ve yüksek kaliteli bu duvar kağıdı, uzun yıllar yapıldığı günkü gibi kullanım avantajı sağlar. Exclusive taş desen duvar kağıdı (5 m) 9200 özellikle, teknolojiyle harmanlanmış yapısı ile öne çıkar. Her türlü ortama uygun bir dokuya ve tasarıma sahip oluşuyla, değişen dekorasyonlarla birlikte de keyifli bir ortam sunar. Sağlıklı, doğal ve hijyenik oluşu, uygulanan ortamdaki havayı kirletmez ve insan sağlığı için de olumsuz şartları beraberinde getirmez. Bir rulosu ile kaplama oranı oldukça yüksektir ve bu durum uygulamada işinizi kolaylaştırır.

Bütçenize Uygun Exclusive Taş Desen Duvar Kağıdı Fiyatı

Bütçenize Uygun Exclusive Taş Desen Duvar Kağıdı Fiyatı

Exclusive taş desen duvar kağıdı (5 m) fiyat aralığı; ürünün kalitesi, dokusundaki benzersizliği, güneşe dayanıklılığı, kir ve lekelere karşı direnci ve benzeri gibi sunduğu birden fazla avantaj göz önünde bulundurularak yapılmaktadır. İstenilen ortamda hızla uygulanabilirlik sağlar. Bu ürün içeriğindeki malzeme tercihiyle her zaman işlevsellik ve hoş bir görünüm getirir. Gereksiz ve fazla aksesuarlardan arındırılan ürün, fazladan iş gücüne de gerek duymaz. Akustik ve ses emici özelliği sayesinde ortamı gürültüden arındırır ve odaklanmayı zorlaştıran seslerden uzak, dingin ve sağlıklı bir çalışma ortamı sunar. Bu özelliklerinin getirdiği olumlu koşulları Exclusive taş desen duvar kağıdı (5 m) yorum kısmından da görebilirsiniz. Gelişmiş teknolojik özelliklere, pratik uygulanabilirliğe, leke tutmayan tasarıma ve kullanım rahatlığına sahip bu ürüne Trendyol’dan oldukça uygun fiyat avantajlarıyla sahip olabilirsiniz.