Genel Markalar Pt2831- Kumandalı Titreşimli Sürüngen Dekor Kaya

1.008,90 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
2. Ürüne 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.154,72 TL
10.000 TL'ye %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.249,88 TL
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.980,69 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Pt2831- Kumandalı Titreşimli Sürüngen Dekor Kaya

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Atakan Petshop Satıcı Ünvanı: ALİ ERTEK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5087262624200015 Vergi Kimlik Numarası: 3720351936
    Bu ürün Atakan Petshop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Exo terra vivicator / titreşimli sürüngen mama kabı Dikkat çeken uzaktan kumandalı mama kabı Exo terra vivicator, uzaktan kumandalı ve titreşimli sürüngen mama kabıdır. Sürüngenleri ve amfibilerin canlı böcek ile beslenmelerine harika bir alternatiftir. Mama kabı, yüksek frekanslı titreşimi sayesinde ölü böceklerin canlı böcekmiş gibi görünmelerini sağlamaktadır. Hareket eden öğeler ( konserve böcekler, kurutulmuş böcekler, dondurulmuş besinler ) çekici bir hale gelerek böcekçil sürüngenlerin ve amfibilerin beslenmelerini tetikleyecektir. canlı böcek olmadan sağlıklı beslenme. uzaktan kumanda ile kullanım. böcek hareketini taklit edebilme. beslenme davranışını tetikleme. konserve böcekler için ideal kullanım. pil ile çalışma. Exo terra vivicator, uzaktan kumanda ile çalıştığından, sürüngenlerin teraryum içerisinde strese girmeden rahat bir şekilde beslenmelerine olanak sağlamaktadır. Kumandasının üzerinde yer alan tuşa basıldığında 15 saniye boyunca titreşecektir. Mama kabındaki yemler bitene kadar titreşim işlemi tekrar edilebilir. Beslenme platformu kolayca temizlenebilir ve temizlik sırasında kayadan kolayca ayrılabilir. Konserve böcekler ile kullanım için idealdir.
Geri Bildirim Ver