Exxen Üyelik Kodu Dijital Reklamlı 3 Aylık

482,70 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Exxen Üyelik Kodu Dijital Reklamlı 3 Aylık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Epin Tower Satıcı Ünvanı: ALAZ FİNANSAL TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0049091908000001 Vergi Kimlik Numarası: 0490919080
    Bu ürün Epin Tower tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Televizyon internet sitesi olarak bilinen dijital içerik platformu Exxen üyelik ile onlarca keyifli içeriğe ulaşmak mümkündür.
  • Reklamlı Exxen üyeliğinde sayesinde kendi zevkinize uygun içerikleri izleyebilirsiniz.
  • Paket satın alındıktan sonra elinize ulaşan Exxen dijital kod, üç ay sınırsız birbirinden eğlenceli ve farklı içeriklere ulaşmanızı sağlar.
  • Exxen 3 aylık paket ile platformdaki içeriklere sınırsız erişim hakkı alınır.
  • Exxen reklamlı paket, anlaşılır bir arayüze ve pratik kullanıma sahiptir.
  • Exxen dijital üyelik kodu, satın alınan süre boyunca ve alınan paket içeriği için geçerlidir.
  • Exxen, sinema keyfini evinize taşıdığı gibi akıllı telefonlar, tabletler, bilgisayarlar, akıllı televizyonlar üzerinden her yerden izleme avantajı sağlar.
  • Belgesel sevenler için
  • tarih, bilim, doğa ve daha birçok konuda içerikleri mevcuttur.
  • Eğlence, haber, spor ve daha birçok konuda dikkat çekici programları ile ön plana çıkar.
  • Yerli ve yabancı dizi ve filmlerin geniş kataloğu ile her yaştan izleyiciye hitap eden çeşitli alternatifler sunar.
  • Exxen, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi'nin resmi yayıncısıdır. Platform, bu turnuvaların tüm maçlarını canlı olarak yayınlar. Satın alınan paketin içeriğine göre Exxenspor içeriklerine ulaşılır.
  • Satın alınan paketin içeriğine ve süresine göre keyifli içerikler izlenir.
Geri Bildirim Ver

Exxen 3 Aylık Dijital Üyelik Kodu Reklamlı

Exxen Türkiye’nin ilk dijital platformu olarak tanımlanır. Farklı yaş gruplarından insanların çeşitli içerikleri izlemesi için değerlendirilecek olan bu platform, üyelik paketleriyle kullanılabilir. Yaş grubuna, zamana ve zevkinize uygun olarak görüntüleyebileceğiniz eğitici, eğlenceli, dramatik, yerli ve yabancı içerikleri bu platformdan kesintisiz bir şekilde deneyimleyebilirsiniz. Bu platformun sahip olduğu çok sayıda içerikten yararlanarak kaydedebilir, kaldığınız yeri takip edebilir istediğiniz zaman tekrar izleyebilirsiniz. Avantajlı fiyatlar ile Exxen 3 aylık reklamlı dijital üyelik kodu satın alarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Dilerseniz kendiniz kullanabileceğiniz dilerseniz de sevdiklerinize hediye edebileceğiniz üyelik koduna bütçenizi zorlamadan ekonomik fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Bu platformdan kısa süreli programlara ulaşabilir, kısıtlı vaktinizde modunuzu yükseltme imkanı bulabilirsiniz. Üyelik kodunu kullanacağınız bu süre içerisinde erişiminizi sınırsız bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

  • İçeriklere hızlı ulaşım
  • Bütçe dostu
  • Yüksek görüntü kalitesi

3 Aylık Exxen Dijital Üyelik Kodu Özellikleri

3 Aylık Exxen Dijital Üyelik Kodu Özellikleri

Türkiye’nin ilk dijital içeriklerini yüksek kalitede takip edebileceğiniz Exxen üyelik kodu ile erişim sağlayabileceğiniz bir platformdur. Dizi, film, program, animasyon, talk show gibi çeşitli içeriklere bütçenizi zorlamadan, bu üyelik koduyla sahip olabilirsiniz. Exxen 3 aylık abonelik ödemesini gerçekleştirdikten hemen sonra içeriklere ulaşabilirsiniz. Kendi üyelik adınız ve şifreniz ile erişebileceğiniz bu platformu satın alacağınız kod ile 3 ay kesintisiz bir şekilde kullanabilirsiniz. Yüksek ses ve görüntü kalitesiyle size sunulan bu platformda güncel içeriklere ek olarak sevilen dönemsel filmler ve platforma özel etkinlikleri de takip edebilirsiniz. Arkadaşlarınızla veya tek başınıza evinizin konforunda keyifli bir şekilde vakit geçirmenizi sağlayacak programları farklı cihazlardan izleyebilirsiniz. İnternet bağlantısının olduğu birçok yerden erişim gerçekleştirebileceğiniz platformu cep telefonunuzdan, akıllı televizyonunuzdan veya tabletinizden takip edebilirsiniz.

Exxen Dijital Üyelik Kodu Reklamlı Fiyatları

Exxen Dijital Üyelik Kodu Reklamlı Fiyatları

Zevkinize uygun olarak izlemek istediğiniz içeriklere yüksek görüntü kalitesinde ulaşmak için belirli bir miktar bütçe ayırmanız gerekebilir. Bu platformun niteliğine, içerik kalitesine veya video arşiv genişliğine bağlı olarak fiyatları değişiklik gösterebilir. Avantajlı fiyatlarla satın alabileceğiniz Exxen 3 aylık üyelik paketi bütçenizi zorlamadan zengin içeriklere ulaşmanızı hedefler. Marka sunduğu üyelik paketlerinde müşteri memnuniyetine önem verir. Yüksek görüntü ve ses kalitesindeki içeriklere müşterinin bütçesini zorlamadan satın alması hedeflenir. İnternet bağlantısının olduğu birçok alanda telefon, bilgisayar ve akıllı televizyon gibi cihazlardan faydalanarak içerikleri izlemeye başlayabilirsiniz. Reklamlı ve reklamsız olarak sunulan alternatiflerden Exxen 3 aylık reklamlı dijital üyelik kodu fiyatı ekonomik tutulur. Bu platformdan yararlanarak belirli aralıklarla yeniden eklenen içerikleri izleyebilirsiniz. Böylece dizi, film ya da programları istediğiniz zaman izleyebilir, durdurup devam edebilirsiniz.

Exxen Dijital Üyelik Kodu 3 Aylık Yorumları

Exxen Dijital Üyelik Kodu 3 Aylık Yorumları

Alışveriş yaparken çeşitli araştırmalar yapılır. Bu araştırmalar satın alacağınız hizmet hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlar. Bu araştırmalar hem zaman hem de bütçe açısından tasarruf etmenizi mümkün kılar. Bu nedenle Exxen 3 aylık reklamlı dijital üyelik kodu yorumları sizinle paylaşılır. Sunulan bu üyelik paketini öncesinde satın alan müşteriler tarafından gerçekleştirilen yorumlar deneyimleri, değerlendirmeleri ve memnuniyetleri içerebilir. Bu yorumlardan destek alarak alışverişlerinizi bilinçli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Exxen 3 aylık reklamlı dijital üyelik kodu kullananlar hızlı ve kesintisiz yayın kalitesinden, iptal şartlarından, iOS ve android gibi farklı işlemcilere sahip cihazlardan takip edilmesinden memnun kalabilir. Sadece yetişkinler değil farklı yaş gruplarından insanların bu kaliteli ve zengin içeriklere ulaşması hedeflenir. İzlerken farklı duyguları deneyimleyebileceğiniz içeriklerin yer aldığı Exxen dijital üyelik kodunu Trendyol’dan satın alabilirsiniz.