Exxen Üyelik Reklamlı Kodu Dijital 6 Aylık

965,40 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Exxen Üyelik Reklamlı Kodu Dijital 6 Aylık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Epin Tower Satıcı Ünvanı: ALAZ FİNANSAL TEKNOLOJİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0049091908000001 Vergi Kimlik Numarası: 0490919080
    Bu ürün Epin Tower tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • Exxen üyelik, söz konusu platformda farklı içeriklere ulaşma imkanı sağlar.
  • Reklamlı Exxen üyeliği satın alındığı zaman reklam içerikleri de gelir.
  • Exxen reklamlı paket gibi daha birçok farklı paket alternatifleri mevcuttur.
  • Paket satın alındıktan sonra e-mail ya da SMS ile iletilen Exxen dijital kod, altı ay boyunca sınırsız şekilde farklı içeriklere ulaşım imkanı sunar.
  • Exxen dijital üyelik kodu, satın alınan süre boyunca geçerli olur.
  • Exxen 6 aylık üyelik ile sinema başta olmak üzere dizi, belgesel ve eğlence programları dahil yüzlerce içerikle tanışma olanağı tanır.
  • Exxen
  • hem anlaşılır bir arayüze hem de pratik kullanıma sahiptir. Burada pek çok farklı içeriğe yer verilir.
  • Söz konusu platform akıllı telefon, tablet, bilgisayar ve akıllı TV üzerinden kullanımı destekler. Bu sayede dilediğiniz yerde ve istediğiniz zaman ilgili üyelikten faydalanabilirsiniz.
  • Platformda, her yaştan izleyicinin dikkatini çekecek içerikler yer alır. Burada bilim, doğa, tarih ve farklı pek çok alanda daha güncel belgeseller mevcuttur.
  • Yerli ya da yabancı dizi ve filmler noktasında son derece geniş bir yelpaze vardır. Aynı zamanda haber, eğlence ve spor alanında da içeriklere denk gelmek mümkündür.
  • Exxen
  • UEFA Konferans Ligi, UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nin de resmi yayıncısı olarak bilinir. Platform, turnuvaların tüm maçlarını canlı şekilde yayınlar.
Geri Bildirim Ver

Exxen EPNTWR200 Reklamlı 6 Aylık Dijital Üyelik Kodu

Türkiye'nin dijital platformu Exxen, 1 Ocak 2021 günü yayın hayatına başlar. O günden bu yana geniş bir izleyici kitlesine hitap eden içerikleri ile üye sayısını arttırmaya devam eder. Exxen 6 aylık dijital üyelik kodu satın alarak siz de bu platform üzerindeki içerikleri bilgisayarınızdan, akıllı telefonunuzdan, tabletinizden ve Smart TV'nizden rahatlıkla izleyebilirsiniz. Siz de yeni çağın yayıncılık anlayışını deneyimlemek; birbirinden ilgi çekici dizi, film, belgesel ve çok daha fazlasıyla keyifli saatler geçirmek için bu ürünü değerlendirebilirsiniz.

  • Satın aldıktan sonra cep telefonunuza gelen SMS'te yer alan kod ile kullanılır.
  • Aldığınız kod 12.03.2022 tarihine kadar geçerlidir.
  • 6 aylık reklamlı Exxen paketi içerir.

Exxen 6 Aylık Dijital Üyelik Koduna Hangi Paketler Dâhildir?

Exxen 6 Aylık Dijital Üyelik Koduna Hangi Paketler Dâhildir?

Exxen 6 aylık dijital üyelik kodu, platformda yayınlanan içerikleri reklamlı olarak izlemenize izin verir. Yani aldığınız bu kod ile üyeliğinizi başlattığınızda izleme esnasında televizyona benzer şekilde belirli aralıklarla kimi reklamlar size gösterilir. Fakat bu reklam kuşaklarının hem ne zaman yayınlanacağının belli olması hem de geleneksel yayın akışındakilere kıyasla çok daha kısa tutulması, seyir keyfinizi olumsuz anlamda etkilemez. Exxen, bilindiği üzere Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nin Türkiye'deki resmî yayıncısıdır. Fakat Exxen 6 aylık üyelik kodu RKLMVAR, bu spor yayınlarını içermez. Zira bu yayınları da içeren Exxenspor, ayrı bir üyelik tarifesine tabidir. Dolayısıyla Exxen 6 aylık dijital üyelik kodu satın aldığınızda, sadece platformdaki içerikleri izleyebilirsiniz. Ürünü satın alırken bu durumu göz önünde bulundurmanız önem arz eder.

Exxen 6 Aylık Dijital Üyelik Kodunu Kimler Alır?

Bu üyelik kodunu, Exxen platformu üzerinden yayınlanan birbirinden keyifli içerikleri avantajlı fiyat ile izlemek isteyen herkes satın alabilir. Platform, kullanıcılarının beğenisine sunduğu içeriklerin çeşitliğiyle de dikkat çeker. Exxen 6 aylık dijital üyelik kodu satın aldığınızda çocuklarınız artık bir fenomene dönüşmüş çizgi dizi Kral Şakir'in bölümlerini istediği her an izleyebilir. Tercihi komediden yana olanlar Gibi ve Konuşanlar gibi sosyal medyada gündem olan içeriklerle kahkaha ile dolu saatler geçirebilir. Üstelik kült dizi Leyla ile Mecnun'un yeni bölümleri de Exxen'de yayınlanır. Exxen'in geniş yaygın katalogu bu sayılanlarla sınırlı değildir. Dizilerin dışında yarışma programlarından belgesellere uzanan birçok seçenek barındıran Exxen'de kendinize uygun içerikler bulabilirsiniz. Exxen 6 aylık dijital üyelik kodu yorum başlığı altına gelen geri dönüşler de bunu destekler niteliktedir.

Exxen Dijital Üyelik Kodunun Kullanım Süresi Ne Kadardır?

Satın aldığınız Exxen 6 aylık üyelik kodunu, 12.03.2022 tarihine kadar aktive etmeniz gerekir. Bunu yaptıktan sonra platformu 6 ay boyunca sorunsuz şekilde izleyebilirsiniz. Aktivasyon işlemi de son derece basittir. Siparişinizi tamamlamanızın ardından kısa bir süre içinde cep telefonunuza üyelik kodunuzu içeren bir SMS gelir. Bu kodu kullanmak için öncelikle Exxen'de bir üyelik açmalısınız. Üyeliğinizi açtıktan sonra promosyon kısmına size iletilen kodu girerek platformdaki içerikleri hemen izlemeye başlayabilirsiniz. Bu üyelik tipinin indirme özelliğini desteklemediğini de belirtelim. Yani Exxen 6 aylık üyelik kodu ile aktive ettiğiniz hesabınızı kullanarak içerikleri izlerken her zaman internet bağlantınız olmalıdır. İnternete bağlanabilen hemen hemen tüm cihazlardan Exxen'e kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Bu platformdaki eğlenceli ve kaliteli içerikleri izlemek için Exxen 6 aylık üyelik kodunu lider online alışveriş platformu Trendyol'dan güvenle satın alabilirsiniz.