Genel Markalar CLZ192 Pencere ve Kapı Eşiği Bandı Kendinden Yapışkanlı Silikon Şerit (4172)

175 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kurumsal Fatura
177,80 TL
2 Adet ve Üzeri 40 TL İndirim
Kurumsal Fatura
195,17 TL192,47 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
195,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Genel Markalar CLZ192 Pencere ve Kapı Eşiği Bandı Kendinden Yapışkanlı Silikon Şerit (4172)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: RealWest Satıcı Ünvanı: MURAT YAŞAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9390922631
    Bu ürün RealWest tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Elektronik Ürünlerde Fabrika Kaynaklı Sorun Yok ise Kullanıcı Hatalı Ürünler İade Kabul Edilmemektedir. Buffer 5 Metre Ayarlanabilir Uzunluk Pencere ve Kapı Eşiği Bandı Kendinden Yapışkanlı Silikon Şerit Bant Rüzgar Geçirmez Yalıtımlı Kapı Eşiği ve Pencere Kenarı Bantı Bu sızdırmazlık şeridi her şeyi yapabilir. Su geçirmez, ses geçirmez ve dayanıklıdır. Evinizde fırtına, böcek, toz ve su bulundurmaz. Premium silikon toksik değildir, suya dayanıklı ve çizilmez. Evinizin huzur ve sükunetinin keyfini çıkarabilmeniz için sağladığı kapı yalıtımı ve pencere yalıtımı ile rahatsız edici bütün etkiler dışarıda kalacaktır. Karşılaşabileceği her türlü havayı veya aşınmayı kaldırabilir! Banyolar, çamaşır odaları ve ihtiyacınız olabilecek her yer için de harikadır. Fonksiyon: toz geçirmez ve rüzgar geçirmez haşere kontrolü ses yalıtımı sağlar. Kendinden Yapışkanlı Silikon Şerit Ses Yalıtımı Bant Fonksiyonu Ve Özellikleri Toz geçirmez ve rüzgar geçirmez haşere kontrolü ses yalıtımı sağlar. Ürün renksiz ve saydamdır. Boyutları: 500 cm x 2,5 cm x 0,5 cm Ağırlık: 50 gr TESLİMAT: Ürünü sipariş verdiğiniz gün saat 12:00 ve öncesi ise siparişiniz aynı gün kargoya verilir. Eğer kargoyu saat 12:00`den sonra verdiyseniz ürününüzün stoklarda olması durumunda ertesi gün kargolama yapılmaktadır. Elektronik Ürünlerde Fabrika Kaynaklı Sorun Yok ise Kullanıcı Hatalı Ürünler İade Kabul Edilmemektedir.
Geri Bildirim Ver