eynbaby Lüx Pedli Bebek Taşıma, Ana Kucağı, Puset, Taşıma Puset Bej

899 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

eynbaby Lüx Pedli Bebek Taşıma, Ana Kucağı, Puset, Taşıma Puset Bej

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EYNTREND Satıcı Ünvanı: NAZIM BAĞCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1300580752
    Bu ürün EYNTREND tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade.Detaylı bilgi için tıklayın
  • Bu ürün Eyn Baby tarafından gönderilecektir.
  • Lüx pedli bebek taşıma koltuğu puset özellikleri : Taşıma koltuğu ve sallama koltuğu puset anakucağı olarak kullanılmaktadır içindeki pet terletmez pamuksu yatağıyla kemer yumuşatıcılı ve extra baş korumalı elyaf yastığı 0-13 kg arası kullanılabilme çıkarılıp yıkanabilen terletmeyen kumaş ayarlanabilen koruma pedli emliyet kemeri geniş iç hacim çıkarıp takılabilen tente.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.

Ürün Özellikleri

  • Özellik Sallanır
  • Taşıma Kapasitesi 0-18 Kg
  • Renk Bej
  • Yaş 0 - 3 Yaş
Geri Bildirim Ver

Eynbaby Lüks Pedli Bebek Taşıma, Ana Kucağı, Puset, Taşıma Puset Bej

Bebek ihtiyaçları çok çeşitlidir. Bunlardan biri de hastane çıkışından itibaren ihtiyacınız olan ana kucağıdır. Eynbaby lüks pedli bebek taşıma, ana kucağı, puset, taşıma puset bej rengi ile hem şıklığı hem de aradığınız yüksek performansa ve güvenlik standartlarına uygun olması ile öne çıkar. Ürün geniş iç hacmi sayesinde çocuğunuz için konforlu bir alan oluşturur ve güvenli bir şekilde taşınmasını sağlayacak donanıma sahiptir. Terletmeyen pamuksu yatağı çok konforludur. Koltuğun pedini çıkarıp yıkayabilir, tentesini istediğiniz zaman çıkarıp takabilirsiniz. Ürünün toplam ağırlığı 2 kilogram, taşıma kapasitesi 0-13 kilogramdır. Emniyet kemeri ile aracınıza sabitleyip oto koltuğu olarak yerleştirebileceğiniz ana kucağı son derece hafiftir. Ürünün yatma özelliği sayesinde bebeğinizin uykusu gelince içinde uyutabilirsiniz.

  • Emniyet kemeri ile koruma
  • 1 yaşa kadar taşıma kapasitesi
  • Yıkanabilen ve terletmeyen ped

Eynbaby Lüks Ana Kucağı Özellikleri

Eynbaby Lüks Ana Kucağı Özellikleri

Eynbaby lüks pedli bebek taşıma, ana kucağı, puset, taşıma puset bej kullananlar hafif bir ürün olduğu için rahatlıkla taşınabilme özelliğinden memnun kalır. Ürün toplamda 2 kg ağırlığa sahip olmasına rağmen dayanıklı materyallerle üretildiği için sağlamdır. Koltuğun ayarlanabilir emniyet kemeri sayesinde bebeğiniz ile güven dolu seyahatler yapabilirsiniz. Ürünü sallama koltuğu olarak da kullanabilirsiniz. Böylece bebeğiniz sakinleşip uyuyabilir. Koltuğun pedini çıkarıp yıkayabilir, sonra rahatlıkla geri takabilirsiniz. Ürünün yatağı çocuklara zarar vermeyecek ham maddelerle üretilir ve antialerjiktir. Bebeğinizin narin şekilde seyahat etmesini sağlar. Ana kucağı çocuğunuzun terlemesine neden olmaz. Bej rengi ile kızınız veya oğlunuz için kullanabilirsiniz. Koltuğun tentesi çıkarılabilir özelliktedir. İstediğiniz zaman takıp çıkarabilirsiniz. Emniyet kemeri üzerinde bulunan yumuşak ped çocukların rahatsız olmasını önler. Elyaf yastığıyla bebeğinizin baş ve boyun kısmını koruyabilirsiniz.

Eynbaby Lüx Bebek Taşıma Puset Yorumları

Eynbaby Lüx Bebek Taşıma Puset Yorumları

Eynbaby lüks pedli bebek taşıma, ana kucağı, puset, taşıma puset bej yorumları müşterilerin memnuniyetlerini yansıtır. Ürün, geniş iç hacme sahip olması ve yumuşak yatağı ile çocuğunuzun keyifli seyahat etmesini sağlar. Koltuğu emniyet kemeri ile kullandığınız zaman çocuğunuzun güvende olduğuna emin bir şekilde yol alabilirsiniz. Ürün son derece hafif olduğu için bebeğinizi içine koyunca fazla ağırlaşması söz konusu değildir. Ana kucağının tentesi son derece kalitelidir ve güneş ışığının çocuğunuzu rahatsız etmesini engeller. Ana kucağının genişliği 34 cm ve uzunluğu 65 cm'dir. Koltuğun yastığı ile çocuğunuzu güvence altına alabilmeniz mümkündür. Koltuk yatma özelliğine sahip olduğu için çocuğunuzu içerisine koyup güvenle uyutabilirsiniz. Tentesini kapatarak olumsuz havalardan ve direkt olarak gelen güneş ışığından koruyabilirsiniz. Fonksiyonel özellikleriyle öne çıkan bu ana kucağında bebeğinizi güvenle taşıyabilirsiniz.

Eynbaby Lüks Bebek Taşıma Puset Fiyatı

Eynbaby Lüks Bebek Taşıma Puset Fiyatı

Eynbaby lüks pedli bebek taşıma, ana kucağı, puset, taşıma puset bej fiyatları konusunda beklentileri karşılaması, kalitesi ve işlevsel nitelikleriyle değerlendirilir. Ana kucağı olarak kullanabileceğiniz ürünü oto koltuğu olarak arabanıza sabitleyebilirsiniz. Çocuğunuzu içine koyup seyahat edebilir, sallayıp uyutabilirsiniz. Her şekilde beklentilerinizi karşılayan bu ürün çocuğunuz için yüksek konfor vadeder. Emniyet kemeri sayesinde çocukların olası risklerden etkilenmemesi, sarsılmaması için özel olarak tasarlanır. Rengi ile şık, modern bir görünüme sahiptir. Unisex olduğu için kullanım kolaylığı sağlar. Yıkanabilen ped her kirlendiğinde çıkarılabilir, hızlı kuruma özelliğiyle gün içinde tekrar kullanıma hazır hale gelir. Çocuğunuzu güvenle uyutup seyahat ederken elyaf yastığıyla başını ve boynunu koruduğunuzdan emin olabilirsiniz. Elden kaymayan tutma sapıyla rahatça taşıyabileceğiniz puseti Trendyol üzerinde müşteri yorumları ile birlikte detaylı şekilde inceleyerek sipariş verebilirsiniz.