Eyüp Sabri Tuncer Baby Pink 150 ml Bebek Kolonyası - Pet Şişe

57,10 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (26)
Kurumsal Fatura
58,80 TL
2 Al Sepette %15 İndirim
550 TL'ye 50 TL İndirim
68,90 TL
2. Ürüne %50 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
69,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Eyüp Sabri Tuncer Baby Pink 150 ml Bebek Kolonyası - Pet Şişe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EPEDY Satıcı Ünvanı: EGE PHARMA ECZA DEPOSU LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0325108493600001 Vergi Kimlik Numarası: 3251084936
    Bu ürün EPEDY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Non- alerjeniktir, bebeğinizin cildinde güvenle kullanılabilir. Hoş, ferahlatıcı ve kalıcı parfümlüdür. Hafif ve pudralı bir koku profili vardır. Avuç içine bir miktar alınarak cilde sürülür. 60 derece alkol ihtiva etmektedir. Üst Not: Papatya Orta Not: Gül, Müge Alt Not: Pudralı Miskler, Sedir Ağacı, Kremsi Sandal Ağacı Kullanım Ömrü: Kapak açıldıktan sonra 12 ay

Ürün Özellikleri

  • Hacim 150 ml
Geri Bildirim Ver

Eyüp Sabri Tuncer Baby Pink

Cilde uygulandığında temiz ve ferah koku veren kolonya çeşitleri gerek büyüklere gerekse bebeklere özel olarak geliştirilir. En çok tercih edilen kolonya çeşitleri arasında bulunan Eyüp Sabri Tuncer baby pink bebek cildine özel olarak üretilir. Bebeklerin cildine rahatlıkla uygulanabilen bebek kolonyası hem baharat hem de çiçeksi notaların birleşiminden oluşur.

 
  • Bebeklerin kullanımına uygun
  • Kalıcı ve ferah koku
  • 12 ay boyunca etkili kullanım

Eyüp Sabri Tuncer Baby Pink Özellikleri

Eyüp Sabri Tuncer Baby Pink Özellikleri

Bireylerin parfüm ve deodorant çeşitleri arasından seçim yaparken yaş ve cilt tipi gibi faktörlere uygun seçim yapmaları önerilir. Parfüm ve deodorant çeşitleri incelendiğinde ürünlerin bebeklere ve/veya büyüklere uygun olması cilt yapısıyla ilişkilidir. Cilt tipine uygun ürün seçiminde ise; kuru, normal, yağlı ve karma cilt tipleri öne çıkar. En iyi kolonya çeşitlerinden birisi olarak karşınıza çıkan Eyüp Sabri Tuncer baby pink silindir pet şişe bebeklere uygun olan ürünler arasında bulunur. Bebek kolonyası yapısına bakıldığında ürünün yer aldığı şişenin hem kaliteli hem de dayanıklı yapıda olduğu görülür. Ürün sağlam ve kaliteli şişe içerisinde yer almasından dolayı uzun süre boyunca dayanıklılığını korur. Kullanıcıların bebek kolonyası tercih etmesi durumunda 150 ml boyuta sahip kolonya gönderimi sağlanır. Sağlam paket içerisinde iletilen bebek kolonyası hasarsız şekilde kullanıcılarla buluşur. Kolay ve güvenilir kullanım vadeden ürün, bebeklerin cilt yapısı göz önüne alınarak geliştirilmiştir. Kokusuyla kendine hayran bırakan bebek kolonyasında çiçek ve baharat notaları yer alır.

 

Eyüp Sabri Tuncer Baby Pink İçeriği

Eyüp Sabri Tuncer Baby Pink İçeriği

Eşsiz pudra notalarını sedir ağacı esintileriyle bir araya getiren bebek kolonyası gün boyunca ferahlık sağlar. Büyüklere kıyasla bebeklerin cilt yapısının daha hassas yapıda olduğu görülür. Bebeklerin cilt sağlığına dost yapıda üretilen ürün cilt yüzeyine hem hızlı hem de kolay şekilde uygulanır. Yapısında sağlığa dost malzemeler kullanılan bebek kolonyası uygulandığı alanda alerji ve/veya tahriş sorununa yol açmaz. Ailelerin bir numaralı tercihi olan Eyüp Sabri Tuncer baby pink 150 ml zengin ve geniş içeriği ile öne çıkar. Ürünü satın alan kullanıcıların kapağını açtıktan sonra kullanabilecekleri maksimum süre 12 aydır. İçerisinde 60 derece alkol bulunan ürün, avuç içi yardımıyla bebeklerin cilt yüzeyine yayılır. Bebek kolonyası içeriği incelendiğinde içerisinde hem odunsu hem de çiçeksi notalar bulunduğu görülür. Kullanıcıları kokunun hissedildiği ilk anda papatya notaları karşılar. Bebek kolonyasının orta kısmında eşsiz müge çiçeği kokusuna asil gül notalarının eşlik ettiği görülür. Sandal ağacı, misk ve sedir ağacı notaları ise bebek kolonyasının temelinde yerini alır.

 

Eyüp Sabri Tuncer Baby Fiyatı ve Yorumları

Eyüp Sabri Tuncer Baby Fiyatı ve Yorumları

Misklerin pudralı dokusunun gül ve müge çiçeği ile bir araya geldiği Eyüp Sabri Tuncer baby pink dört mevsim kullanıma uygundur. Bebek cildinde alerjik reaksiyona yol açmayan bebek kolonyasının uygulandığı alanda hızla emildiği görülür. Doğal ve etkili içeriği ile ailelerden tam not alan kolonya sayesinde gün boyunca ferahlık sağlar. İçerisinde 60 derece alkol bulunan ürün, bebek sağlığı açısından herhangi bir olumsuz durum yaratmaz. Sprey şişe içerisinde gönderilen bebek kolonyası uygulama alanına ve/veya avuç içerisine püskürtülerek uygulanır. Bebek kolonyasının uygulama aşamasında uygulanacak miktarda kolonyanın avuç içerisine alınması yeterlidir. Cilt yüzeyine oval hareketlerle uygulanması önerilen bebek kolonyası yüksek kalıcılık vadeder. Ürün içerisinde kaliteli ve sağlıklı malzeme kullanılması bebek sağlığı açısından da önemlidir. Dilerseniz sayfadan Eyüp Sabri Tuncer baby pink 150 ml fiyatı hakkında bilgi alabilir ve ürünü sipariş verebilirsiniz. Eyüp Sabri Tuncer baby pink 150 ml yorumları ve değerlendirmelerini de Trendyol’dan inceleyebilirsiniz.