Eyüp Sabri Tuncer Doğal Aktif Bambu Karbonlu Diş Macunu 75 Ml Mükemmel Beyazlık

125 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Eyüp Sabri Tuncer Doğal Aktif Bambu Karbonlu Diş Macunu 75 Ml Mükemmel Beyazlık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Seyyah Tedarik Satıcı Ünvanı: HOŞBEŞ GIDA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0464197892100001 Vergi Kimlik Numarası: 4641978921
    Bu ürün Seyyah Tedarik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eyüp sabri tuncer doğal bambu karbonlu diş macunu 75ml Diş minesine zarar vermeden temizler ve mükemmel beyazlık sağlar. Doğal bambu aktif karbonu, asidik plak oluşumunu azaltır ve ağız kokusu ile mücadele ederek nefesi tazeler. Yuvarlatılmış doğal perlit ve doğal bambu aktif karbonunun mükemmel birlikteliği ile formülize edilmiş yapı dişteki yüzeysel lekeleri gidererek diş minesini koruyup, pürüzsüz beyaz görünümü destekler. Içeriğindeki doğal okaliptüs ile ağız içi hijyenini, doğal nane yağı ve menthol ile gün boyu ferah kalmanızı sağlar. Şeker içermez bitkisel stevia kullanılmıştır. Sls, florür, paraben, titanyum dioksit, gluten, boya ve tuz içermez.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Organik
  • Kullanım Amacı Beyazlatma
Geri Bildirim Ver