Eyüp Sabri Tuncer Japon Kiraz Çiçeği Kolonyası 400 ml - Cam Şişe

137,90 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
8 saat 6 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
149,95 TL
20 saat 6 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2. Ürüne 45 TL İndirim
Kurumsal Fatura
156,53 TL
20 saat 6 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kurumsal Fatura
159,90 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
158,40 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Eyüp Sabri Tuncer Japon Kiraz Çiçeği Kolonyası 400 ml - Cam Şişe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Markafarma Satıcı Ünvanı: MARKAFARMA SAĞLIK ÜRÜNLERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0612059726761439 Vergi Kimlik Numarası: 6120597267
    Bu ürün Markafarma tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eyüp Sabri Tuncer Japon Kiraz Çiçeği Kolonyası Pet Şişe 400 ML
Geri Bildirim Ver

Eyüp Sabri Tuncer Japon Kiraz Çiçeği Kolonyası 400 ml - Pet Şişe

El hijyenini korumak, oldukça önemlidir. Eyüp Sabri Tuncer Japon kiraz çiçeği kolonyası 400 ml hoş esansıyla sıklıkla tercih edilen bir üründür. Cildi tahriş etmeden sürülebilen ürün, ideal boyutlu şişeye sahiptir. Japon kiraz çiçeği özünden elde edilen kokusu vardır. Kişisel temizliğinize kolonya kullanarak önem verebilirsiniz. Bu modeli evinizde bulundurabilir veya sırt çantanız içerisinde taşıyabilirsiniz. Pet şişesi ile açılımı kolay, kapağı sayesinde kullanımı pratik olan özel tasarımlı bir üründür. Evinize gelen misafirlere bu ürünü ikram edebilirsiniz. Sağlık açısından kolonya kullanımı önemlidir. Hastalıklara karşı önlem almanızda etkili olur. Bu nedenle elinizi sabunlayıp yıkadıktan sonra sürebilirsiniz. Yalnızca el için değil; sivrisinek ısırıkları gibi cilt sorunları üzerinde de destekleyici olur. Kokladığınızda Japon çiçeği özünü hissederek kendinizi iyi hissedebilirsiniz.

  • Her cilt tipine uygun
  • Kolay sürülebilir içerik
  • Doğal esanslı koku

Eyüp Sabri Tuncer Japon Kiraz Çiçeği Kolonyası Özellikleri

Eyüp Sabri Tuncer Japon Kiraz Çiçeği Kolonyası Özellikleri

Her cilt tipine uygun hijyeni sağlamak mümkündür. Japon kiraz çiçeği kolonyası Eyüp Sabri Tuncer, 400 ml pet şişesi içerisinde beğeninize sunulur. Ürün, kullanım bakımından kolaydır. İçerisinde doğal kiraz çiçeğinin özü bulunur. Kokladığınızda hoş esansını anında fark edebilirsiniz. Kolay tutumlu ürünü dilediğiniz yere taşıyabilirsiniz. Vücudun çoğu bölgesine sürülebilir. Bağışıklık sistemini güçlendiren, enfeksiyonlu hastalıklardan koruyan sağlıklı bir üründür. Ürünü cildinize sürerek kullanabilirsiniz. Bu model sayesinde cildinizi tahriş etmeyen hoş esanslı bir kolonyaya sahip olabilirsiniz. Misafirliklerde temiz bir ortam açısından sıklıkla tercih edilir. Ürünü buzdolabında muhafaza edebilir; vücudunuzu sivrisinek ve böcek istilasından bu seçenekle koruyabilirsiniz. Kolonya tercih edilirken en önemli kriter doğal olmasıdır. Ayrıca sivilce gibi belirgin problemlerin iyileşmesine de yardımcı olur. Her mevsim rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Eyüp Sabri Tuncer Japon Kiraz Çiçeği Kolonyası Avantajları

Eyüp Sabri Tuncer Japon Kiraz Çiçeği Kolonyası Avantajları

İçerisinde herhangi bir kimyasal bulundurmayan Kolonya Eyüp Sabri Tuncer, hoş esanslı Japon kiraz çiçeği özlerine sahiptir. Her mevsim kullanılan ürünü günlük hayatınızda sıklıkla tercih edebilirsiniz. Buzdolabında saklanabilen, vücudunuza hem hijyen hem de serinlik kazandıran ürünü sağlığınızı korumak adına kullanabilirsiniz. Çantanızda taşıyıp bulunduğunuz her yere götürebilirsiniz. Sivilce gibi cilt problemlerine iyi gelen ve yarayı tahriş etmeyen yeterli derecede alkol içeriği bulunur. Zarar vermeyen doğal özleriyle enfeksiyonlu hastalıklardan korunabilirsiniz. Ayrıca bulunduğunuz ortamın çevresel faktörlerinin etkilerinden anında uzaklaşabilirsiniz. Sivrisinek gibi organizmaların istilasından kaçabilirsiniz. Hoş esanslı kolonya kullanımı için ideal bir üründür. Çiçeksi kokulara aşina olanlar için ağır ve yoğun kokusu yoktur. Hem kişisel sağlık için idealdir hem de hoş bir koku verir. Bu seçenek ile bulunduğunuz ortamın Japon kiraz çiçeği özü ile buluşmasını hızlıca sağlayabilirsiniz.

Eyüp Sabri Tuncer Japon Kiraz Çiçeği Kolonyası Fiyatları

Eyüp Sabri Tuncer Japon Kiraz Çiçeği Kolonyası Fiyatları

Doğal içeriklere sahip Eyüp Sabri Tuncer Japon kiraz çiçeği kolonyası 400 ml yorumlarını inceleyip müşteri deneyimlerine ulaşabilirsiniz. Ürünün özelliklerine bakarak kullanım fikirlerini ve olumlu etkilerini siz de keşfedebilirsiniz. Cildinizi tahriş etmeyen kolonya kullanmanız, hijyenik açıdan da önemlidir. 400 ml pet şişesi içerisinde Japon kiraz çiçeği kokusuna erişebilirsiniz. Özel tasarım şişesinde bulunan ürünü buzdolabında muhafaza edebilirsiniz. Bu seçenekle misafirlerinizi ağırlayıp ikram edebilirsiniz. Dilerseniz sevdiklerinize hediye amaçlı da satın alabilirsiniz. Hoş esanslı ürünü sivrisinek, böcek istilasından korunmak adına yaz aylarında da kullanabilirsiniz. Kış aylarındaki soğuk algınlığı, grip gibi hastalıkların etkisini anında uzaklaştırabilirsiniz. Eyüp Sabri Tuncer Japon kiraz çiçeği kolonyası 400 ml fiyatı farklı bütçeler için uygundur. Trendyol ile ürünün kampanyalarından ve avantajlarından hızlıca yararlanabilirsiniz. Bütçe dostu fiyatlar ile yanınızda hoş esanslı koku bulundurabilirsiniz.