Eyüp Sabri Tuncer Klasik Limon Kolonyası Bag In Box 5 Lt

701,13 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
823,90 TL

Ürün Bilgileri

Eyüp Sabri Tuncer Klasik Limon Kolonyası Bag In Box 5 Lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Düvenci Toptan Satıcı Ünvanı: DURU ORTAK SAĞLIK VE GÜVENLİK BİRİMİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırklareli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0319022373100034 Vergi Kimlik Numarası: 3190223731
    Bu ürün Düvenci Toptan tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eyüp Sabri Tuncer Klasik Limon Kolonyası 5 lt şimdi pratik, hijyenik ve ekonomik yeni ambalajında! Narenciye bahçelerinin taze iç açıcı kokularından özenle hazırlanmış, yüksek nitelikli bir kolonyadır. Üst Not: Limon, portakal, bergamot. Orta Not: Limon çiçeği, transparan çiçekler. Alt Not: Limon kabuğu, fresh notlar, misk. Ürünümüz 80 derece alkol içermektedir. Kullanım Ömrü: Kapak açıldıktan sonra 12 ay Kutu üzerinde bulunan perforeli alanı açınız. Pencereden bag-in-box ambalajına ait musluk aparatını kutu dışına doğru çekiniz. Musluk ucunda bulunan kırmızı güvenlik şeridini açınız. Musluğun iki yanında bulunan kırmızı kulakçıkları elinizle yukarıya doğru çekerek dilediğiniz miktardaki ürünü kullanabilirsiniz. Serin yerde saklayınız. Güneş ışığından koruyunuz
Geri Bildirim Ver

Eyüp Sabri Tuncer Klasik Limon Kolonyası ile Ferah Koku

Kolonyalar dezenfekte etme aracı olarak da kullanılmaktadır. Kolonya şişelerinin ise plastikten olması doğaya zarar vermektedir. Bu nedenle klasik limon kolonyası 5 lt - bag in box adı verilen torba ambalaj ile satışa sunulmuştur. Bag in box ise ekolojiktir. Pratik ve hijyenik yapısıyla da dikkatleri üzerine çekmektedir. Kullanım kolaylığı da sağlayan bu torba ambalaj geri dönüştürülebilir yapısıyla da çevre dostu bir çizgide yer almaktadır. En çok ihtiyaç duyulanlar arasında yer alan kolonya, bu ambalaj sayesinde başka şişelere doldurulabilir ve aynı zamanda ardında çevreye zararlı olabilecek bir atık da bırakmaz.

  • Ekolojik
  • Pratik ve Hijyenik
  • Çevre Dostu Ambalaj

Klasik Limon Kolonyasının İçeriği

Eyüp Sabri Tuncer Klasik Limon Kolonyasının İçeriği

Kolonya satın alırken dikkat edilmesi gereken şeylerden ilki içeriğidir. Kolonya derecesi de bunlardan birisidir. Eyüp Sabri Tuncer klasik limon kolonyası 5 lt - bag in box 80 derece alkol içermektedir. Aynı zamanda içerisinde Alcohol, Aqua, Limonene , Linalool, Parfüm, Butylphenyl Methylpropional, Geraniol, Hydroxycitronellal, Citral bulunmaktadır. Limon çiçeği ve limon kabuğundan gelen limon kokusu sayesinde ise ferahlatıcı bir etkisi bulunmaktadır. Narenciye kokularıyla bezenmiş limon kolonyası yüksek nitelikli olmasıyla da ön plana çıkmaktadır. İçeriğinde yapay boya bulunmamakla beraber güneş ışığından korunarak serin yerde saklanması da önem arz etmektedir. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklanması gerekmektedir. Kolonya haricen kullanım içindir, içilemez. Eyüp Sabri Tuncer klasik limon kolonyası 5 lt - bag in box kampanyalarını takip ederek avantajlı fiyat seçenekleriyle bu ürünü satın alabilirsiniz.

Eyüp Sabri Tuncer Bag in Box Nasıl Kullanılır?

Eyüp Sabri Tuncer Bag in Box Nasıl Kullanılır?

İlk önce kutu üzerindeki buradan açınız yazısının altında yer alan perforeli alan açılmalıdır. Açılan yuvarlak kısmın içerisinde yer alan torba ambalajındaki musluk aparatını çekerek kutunun dışarısına çıkarılmalıdır. Musluğun üzerinde yer alan kırmızı güvenlik şeridi açılmalıdır. Son olarak ise musluğun her iki yanında da bulunan kırmızı kulakçıkların yukarı doğru çekilmesi ile musluktan kolonya akmaya başlayacaktır. Eyüp Sabri Tuncer klasik limon kolonyası 5 litre her yere taşınamayacak niteliktedir. Bu nedenle çantalarda taşınması ve günlük kullanım için küçük şişelere boşaltılabilir. Pratik kullanım sayesinde istenildiği kadar kolonya kullanılabilir ve başka kutu ya da şişelere doldurularak kolonya istenilen her yere taşınabilir. Eyüp Sabri Tuncer klasik limon kolonyası 5 lt - bag in box kullananlar memnuniyetlerini dile getirir.

Eyüp Sabri Tuncer Uzun Ömürlü Bag in Box Limon Kolonyası

Eyüp Sabri Tuncer Uzun Ömürlü Bag in Box Limon Kolonyası

Hijyenin ve ferahlığın adresi Eyüp Sabri Tuncer Klasik Limon Kolonyası Bag In Box 5 Lt HBB-T07635, 80 derecelik alkolü ile güvenli bir kullanım imkânı sunmaktadır. Ferahlatıcı koku esansı ile yıllardır açık ara vazgeçilmez olan Eyüp Sabri Tuncer limon kolonyası şimdi de çevre dostu ambalajıyla boy göstermektedir. Üstelik beş litrelik oluşu ile hem pratik hem de uzun ömürlü bir kullanım imkânı sunmaktadır. Son kullanım tarihi ise ambalajın kapağının açılmasının ardından on iki ay olarak belirlenmiştir. Eyüp Sabri Tuncer klasik limon kolonyası 5 lt - bag in box yorumları da göstermektedir hem kullanımı açısından başarılı bir üründür hem de yıllardır kullanıcılar için vazgeçilmez olmayı başarmış bir üründür. Eyüp Sabri Tuncer klasik limon kolonyası 5 lt - bag in box satın almak için Trendyol'a göz atarak hemen sipariş verebilirsiniz.