Eyüp Sabri Tuncer Okyanus Doğal Zeytinyağlı Sıvı Sabun 500 ml

60,10 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (30)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
70,80 TL
2 Al Sepette %15 İndirim
550 TL'ye 50 TL İndirim
74,80 TL
Kurumsal Fatura
74,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Eyüp Sabri Tuncer Okyanus Doğal Zeytinyağlı Sıvı Sabun 500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EPEDY Satıcı Ünvanı: EGE PHARMA ECZA DEPOSU LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0325108493600001 Vergi Kimlik Numarası: 3251084936
    Bu ürün EPEDY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • %100 doğal zeytinyağı içeren Eyüp Sabri Tuncer Okyanus Doğal zeytinyağlı sıvı sabun, kusursuz bir güzellik için başta el ve yüz olmak üzere vücudun günlük temizliğinde kullanılır. Cildinizin doğal dengesini koruyarak benzersiz bir arınma sağlarken, teninizi nemlendirir, yumuşatır ve mükemmel bir bakım sağlar. Tüm cilt tiplerinde güvenle kullanılabilen Eyüp Sabri Tuncer Okyanus Doğal zeytinyağlı sıvı sabun, yapısı itibari ile kolayca köpürür, kullanımı kolay ve pratiktir. Doğal zeytinyağlı formülü, okyanusun benzersiz kokusu ile zenginleştirilmiştir. Okyanusların derinliklerinden gelen bu ferahlatıcı koku gün boyu teninizde kalarak size huzur verecek.
  • Ürün stok durumuna göre gümüş ya da beyaz pompalı gönderimi sağlanmaktadır.
  • Mineral içermez.
  • Hayvansal yağlar içermez.
  • Petrokimya ve türevlerini içermez.
  • Glüten içermez.
  • Paraben içermez.
  • Kullanım Ömrü:
  • Kapak açıldıktan sonra 12 ay
Geri Bildirim Ver

Eyüp Sabri Tuncer Doğal Zeytinyağlı Okyanus Sıvı Sabun 500 ml

Hijyeni sağlamak için kullanılan ürünlerin başında sabun gelir. El, yüz ve vücut hijyenini sağlarken gün içinde pek çok kez kullanılır. Yemek öncesi, yemek sonrası, tuvalet ihtiyacı sonrası ve daha fazla yerde bu ürünü kullanabilirsiniz. Bu sabun hijyeni sağlarken teni yumuşatır ve cilt sağlığınızı korur. Eyüp Sabri Tuncer doğal zeytinyağlı okyanus sıvı sabun 500 ml size yüksek performanslı hijyen sağlar. Sağlığınıza dost bu ürün el, yüz ve vücut temizliği için uygundur. Yıkama sonrası cildinizin nem dengesini korur. Besleyici yapısı ile deriyi beslerken cildinize uzun süreli koruma sağlar. %100 doğal zeytinyağı içeriği ile deriyi sertleştirmeden hassas temizlik sağlar. Elleriniz yağlıyken bu ürünü kullanarak kısa sürede el hijyenini sağlayabilir, deriyi yağdan arındırabilirsiniz.

  • Hijyenik kullanım imkanı
  • Besleyici ve doğal içerik
  • Cilt dostu

Hijyenik Eyüp Sabri Tuncer Zeytinyağlı Okyanus Sıvı Sabun

Hijyenik Eyüp Sabri Tuncer Zeytinyağlı Okyanus Sıvı Sabun

Vücudunuzun temizliğini sağlarken pek çok üründen yararlanabilirsiniz. Yararlandığınız ürünlerin içeriği sağlığınız açısından önem taşır. Temizlik için en sık kullanılan ürünlerin başında sabun gelir. Sabunlar, her an her yerde kullanımı ile hayatınızda yer alır. Bu ürün ise zengin içeriği ile hijyenik ve güvenli kullanım imkanı sunar. Eyüp Sabri Tuncer doğal zeytinyağlı okyanus sıvı sabun içeriğinde cilt dostu bileşenlere yer verilir. Ürünün içeriğinde mineraller, hayvansal yağlar, petrokimya ürünleri, glüten, paraben yer almaz. Bu ürünün kapağı açıldığı andan itibaren 12 ay içinde tüketilmesi önerilir. Cildinizin temizliğine yardımcı olan ürün, hoş kokusuyla da öne çıkar. Hoş okyanus kokusu ile elinize ve yüzünüze ferahlama hissinin yayılmasını sağlar. Yüksek hijyen ve ferahlatıcı kokudan yararlanmak için bu ürüne sahip olabilir, gün içinde istediğiniz zaman kullanım sağlayabilirsiniz.

Okynus Kokulu Eyüp Sabri Tuncer Zeytinyağlı Sıvı Sabun

Okynus Kokulu Eyüp Sabri Tuncer Zeytinyağlı Sıvı Sabun

El, yüz ve vücut temizliği her yaş grubu için önem taşır. Sabun kullanımı günlük temizliğin sağlanmasında büyük rol oynar. Eyüp Sabri Tuncer sıvı sabun temizliğin yanında cildinizi besler ve deride kuruluk hissi oluşumunu engeller. Bu ürün doğal zeytinyağı içeriği ile cildinizin nem dengesini korur. Vücudunuzun her bölgesinin temizliğinde kullanıma uygundur. Cilt yapısını ve nem dengesini koruyarak derinlemesine temizlik sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda cildinizin sertleşmiş yapısını yumuşatabilirsiniz. Zeytinyağlı ürün, tüm cilt tipleri için uygun olarak tasarlanır. Zengin içeriğe sahip olan yüksek performanslı ürünü kullanırken çok az ürün sıkmanız yeterli olur. Az miktar su ile ürünün köpürmesini sağlayarak ortalama 20 saniye boyunca elinizi ovalamanız faydalı olur. Bu uygulama cildinizi temiz tutar ve deriye bakım sağlar. Elinizi bol su ile durulayarak derinlemesine temizliği tamamlayabilirsiniz.

Eyüp Sabri Tuncer Zeytinyağlı Okyanus Sıvı Sabun Fiyatları

Eyüp Sabri Tuncer Zeytinyağlı Okyanus Sıvı Sabun Fiyatları

Eyüp Sabri Tuncer doğal zeytinyağlı okyanus sıvı sabun 500 ml fiyatı uygun seçenekler ile size sunulur. Her bütçeye uygun fiyat avantajları ile öne çıkan bu ürün, hoş aroması ile ellerinizi ferahlatır. Zeytinyağı içeriği ile cildinizi besler ve nem dengesini korur. Hijyenik yapısının yanı sıra kalıcılığıyla da öne çıkar. Bir kez kullanımın ardından gün boyu okyanus ferahlığını hissedebilirsiniz. Rutin el ve yüz temizliğinizi bu ürün sayesinde güvenle yapabilirsiniz. Bu ürüne Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz. Eyüp Sabri Tuncer doğal zeytinyağlı okyanus sıvı sabun 500 ml yorumları bölümünü de okuyabilirsiniz. Bu alanı okumak, ürün ile ilgili fikir sahibi olmanıza yardımcı olur. Bu alandan müşterilerin deneyimlerini ve önerilerini inceleyebilirsiniz. Cildinizi besleyen ve canlandıran, hoş kokusu ile öne çıkan bu ürüne uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.