2
Saç Toniği kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Eyüp Sabri Tuncer Frambuazlı Sirke & Saç Toniği 500 ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (51)
3 Adet ve Üzeri %4 İndirim
Kurumsal Fatura
104,90 TL
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
109,53 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
109,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Eyüp Sabri Tuncer Frambuazlı Sirke & Saç Toniği 500 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: susuhome Satıcı Ünvanı: DEMİROĞLU MAĞAZACILIK İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kastamonu Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0288120001100001 Vergi Kimlik Numarası: 2881200011
    Bu ürün susuhome tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Eyüp Sabri Tuncer Frambuazlı Sirke & Saç Toniği özel formülü ve güçlü performansı sayesinde geleneksel saç kremlerinden çok daha etkili bir şekilde saçlarınızın elektriklenmesini engeller ve yumuşamasına yardımcı olur. Tüm saç tiplerinde güvenle kullanabileceğiniz Frambuazlı Sirke & Saç Toniği, işlem görmekten yıpranan ve karışmış saçları kolaylıkla açar ve düzeltir. Boyalı ve boyasız saçların gözle görülür bir şekilde kabarmasını ve elektriklenmesini önler. Bir yandan saçlarınızın bakımını sağlarken, diğer yandan saçlarınızı yumuşak ve sağlıklı tutmaya da yardımcı olur. Canlı ve ferahlatıcı bir etkiye sahip olan Frambuazlı Sirke & Saç Toniği, içeriğindeki D- Panthenol besleyici ve nemlendirici özelliği ile saç telinizde koruyucu bir tabaka oluşturur. Özel aktifler ve sirke sayesinde ağırlık yapmadan ışıldayan saçlara kavuşmanızı sağlar. Temiz ve ıslak saça masaj yaparak uygulayacağınız Frambuazlı Sirke & Saç Toniği, saçlarınızda kalıntı bırakmadan su ile kolayca arınarak durulanır. Saç derisinde oluşan kepeklenmeyi büyük ölçüde azalttığı yapılan klinik testlerle kanıtlanmıştır. Eyüp Sabri Tuncer Frambuazlı Sirke & Saç Toniği, vitamin C bakımından zengin ve canlandırıcı özelliğe sahip ahududu özü ile saçlarınızın uzamasına yardımcı olurken saçlarınızda mis gibi bir koku ve tazelenmiş bir his bırakır. Mükemmel saç bakımı için öncesinde Eyüp Sabri Tuncer Frambuazlı Sirke & Süper Şampuanı kullanabilirsiniz. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Hayvansal yağlar içermez. Paraben/Gluten içermez. Kozmetik ürünüdür
  • içilmez.
Geri Bildirim Ver

Eyüp Sabri Tuncer Frambuazlı Sirke & Saç Toniği 500 Ml

Saçlar, belirli bir bakım rutinini gerekli kılar. Bu noktada şampuanların ve saç kremlerinin yanı sıra toniklerden de yardım alabilirsiniz. Beraberinde getirdiği çeşitli olanaklar, kadınların dikkatini çekerek bu ürünün sık tercih edilen içerikler arasında yer almasına katkı sağlar. 500 ml hacimli olduğundan dolayı aylar boyunca aynı şişeyi kullanabilirsiniz. Hem hoş kokulu hem de kullanışlı olan ürün, frambuazlı aroması sayesinde müşterilerin beğenisini kazanır. Duştan sonra 8691685023433 model koduna sahip olan bu ürünü kullanarak saçlarınızın gün içerisinde elektriklenmesinin önüne geçebilirsiniz. Düzenli şekilde kullanarak temiz ve hoş kokulu saçlara sahip olabilirsiniz. Ferah bir hissi beraberinde getirdiğinden dolayı gün boyunca keyifli zaman geçirebilirsiniz. Şık ve kullanışlı kutu tasarımı da ürünü dikkat çekici kılan detaylardan biridir. Siz de sipariş oluşturabilirsiniz.

  • 500 Ml hacimli
  • Ferah kokulu
  • Şık tasarımlı

Eyüp Sabri Tuncer Frambuazlı Sirke ve Saç Toniği Kullanımı

Eyüp Sabri Tuncer Frambuazlı Sirke ve Saç Toniği Kullanımı

Saç bakım rutinleri arasında yer alan frambuazlı tonik, saçların parlak ve dinç bir görünüme ulaşmasına yardımcı olur. Kısa ve uzun saçlar için farklı miktarlarda kullanımı gerekli olan ürünü duş sonrası bakım rutininize ekleyebilirsiniz. Islak saçlara uygulama yaparak ürünün her kısma homojen olarak dağılmasına yardımcı olabilirsiniz. Sıvı formda olduğundan dolayı uygulama yaparken malzemeyi eşit şekilde dağıtmak, pratik bir hal alır. Bu gibi imkanları değerlendirerek bakımlı saçlara sahip olmak için toniği sipariş edebilirsiniz. Eyüp Sabri Tuncer frambuazlı sirke & saç toniği 500 ml hacimli olduğundan dolayı aylar boyunca kullanım için idealdir. Her duş sonrasında düzenli olarak uygulama yaparak kısa süre içerisinde ürünün etkisini ortaya koymasına yardımcı olabilirsiniz. Eyüp Sabri Tuncer frambuazlı sirke ve saç toniği 500 ml sayesinde hem hoş kokulu hem de parlak görünümlü sonuçlar elde edebilirsiniz.

Eyüp Sabri Tuncer Frambuazlı Sirke ve Saç Toniği Özellikleri

Eyüp Sabri Tuncer Frambuazlı Sirke ve Saç Toniği Özellikleri

Bakım yaparken kullanımı gerekli olan tonikler, yüzün yanı sıra saç bölgesinde kullanılmak üzere farklı biçimde tasarlanır. Yumuşak ve kolay açılabilen saçlar elde edebilmek için ürünü düzenli şekilde saçınıza sürebilirsiniz. Çoğu kişi için önemli bir sorun haline gelen çabuk dolaşan saçları bu malzemeler sayesinde kolaylıkla açarak farklı şekillerin pratik şekilde alınmasına yardımcı olabilirsiniz. Eyüp Sabri Tuncer frambuazlı sirke & saç toniği 500 ml kullananlar tarafından bu gibi özelliklerinden dolayı tam not alır. Özellikle uzun ve kalın telli saçlar için karışıklık meydana gelmesi muhtemeldir. Bu gibi durumlar henüz oluşmadan önlem alabilmek için frambuazlı içerikten yardım alabilirsiniz. Eyüp Sabri Tuncer frambuazlı sirke & saç toniği 500 ml satın alarak bu gibi farklı ve etkili sonuçları siz de deneyimleyebilirsiniz. Sipariş oluşturarak geniş hacimli bu ürün çeşidine kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Eyüp Sabri Tuncer Frambuazlı Sirke ve Saç Toniği Fiyatı

Eyüp Sabri Tuncer Frambuazlı Sirke ve Saç Toniği Fiyatı

Eyüp Sabri Tuncer tarafından sunulan ve kadınların dikkatini çeken tonik, farklı saç tipleri için uygundur. Zaman içerisinde çeşitli işlemlerin yapılmasına bağlı olarak yıpranan saçların güçlenmesine katkıda bulunur. Kabarmayı önlemesinin yanı sıra parlaklık sağlaması da sunduğu olanaklar arasında yer alır. Sağlıklı sonuçlar elde edebilmek için duş sonraları bu ürünü düzenli şekilde uygulayabilirsiniz. Kepeklerin azalmasına yardımcı olan malzemenin canlandırıcı özelliğe sahip olması, müşterilere sunulan imkanlar arasında yer alır. Nemlendirme ve koruma işlemlerini üstlenen malzemenin C vitamini bakımından zengin olması da gözden kaçmayan ayrıntılardan biridir. Eyüp Sabri Tuncer frambuazlı sirke & saç toniği 500 ml yorum kısmı sayesinde müşterilerin görüşlerini öğrenebilirsiniz. Bu sayede malzeme hakkında yeterli bilgiye ulaşabilirsiniz. Eyüp Sabri Tuncer frambuazlı sirke & saç toniği 500 ml fiyatı hakkında bilgi alıp siparişinizi Trendyol üzerinden verebilirsiniz.