Ezgi %100 Doğal Ve Doğal Kurutmalı El Yapımı Erişte 500 gr X 2 Adet

189,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ezgi %100 Doğal Ve Doğal Kurutmalı El Yapımı Erişte 500 gr X 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EZGİ GIDA Satıcı Ünvanı: EZGİ GIDA TURİZM TIBBİ ÜRÜN. PAZ. İML. SAN. VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0384004837300011 Vergi Kimlik Numarası: 3840048373
    Bu ürün EZGİ GIDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sadece yumurta, un ve su karışımı ile hazırlanan bu eşi benzeri olmayan lezzetin sırrı, hiçbir katkı maddesi olmadan tamamen doğal olarak el gücü ile üretildiğidir. Katkı maddesi ve koruyucu madde içermez. 3/4 Litre su kaynatın. İsterseniz tuz ekleyin. Su iyice kaynarken erişteyi ekleyin ve ara sıra karıştırarak 11-13 dakika pişirin. Süzün ve soğuk suyla durulayın. En sevdiğiniz sos ve çeşnilerle hemen servis yapın. İçindekiler: Buğday unu,içme suyu,yumurta,mısır unu,kaya tuzu. Alerjen uyarisi: buğday unu gluten icerir. Yumurta ……….. The secret of this unprecedented taste, which is prepared only with the mixture of eggs, flour, and water, is concealed in it being produced with hand power completely naturally without any additives. It is free from additives and preservatives. Bring 3-4 liters of water to a boil. Add salt if desired. When the water is boiling well, add the noodles and cook 11-13 minutes for al dente texture while stirring occasionally. Drain and rinse promptly with cold water. Serve immediately with your favorite sauce and condiments. ingredients: Wheat flour, drnkng water, egg, corn flour, rock salt Alergen Warning: wheat flour contains gluten. Egg

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
Geri Bildirim Ver