Ezgi Tereyağlı Tandır Konya Gevreği 500 G (grissini) X 2 Adet

209,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ezgi Tereyağlı Tandır Konya Gevreği 500 G (grissini) X 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EZGİ GIDA Satıcı Ünvanı: EZGİ GIDA TURİZM TIBBİ ÜRÜN. PAZ. İML. SAN. VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0384004837300011 Vergi Kimlik Numarası: 3840048373
    Bu ürün EZGİ GIDA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kendinize bir iyilik yapın ve bu lezzeti muhakkak tadın.Gevrekler her an yanınızda, doyurucu, lezzetli ve sağlıklı. Meşhur Konya Gevreği’ni fırında pişirilmiş büyük krakerlere benzetebiliriz. Çubuk şeklini andıran, hamurdan imal edilen Konya Gevreği, geleneksel Konya Gevreği olarak da bilinir. Kendine has kokusu ve lezzetli hamuruyla kahvaltıların ve atıştırmaların vazgeçilmezlerindendir. ÜRÜNLERİMİZ %100 DOĞALDIR. İçindekiler: Buğday unu, içme suyu,tereyağı,aromalı bitkisel yağ, tereyağı ekmek mayası,ay çekirdeği içi, şeker,tuz,kenevir.
  • Alerjen uyarısı: Buğday unu glüten içerir.
  • ................ Buttery and hearty. We bought together healthy,natural ingredients. Konya Gevreği brings you the next level flavor you crave witout all the fuss. We're here to show you how to create culinary excellence anywhere. So thake sometime to explore and enjoy Ingredients: Wheat flour,drinking water, butter flavored vegetable oil, butter aroma donor,btter yeast,sunflower seeds, sugar,salt, hemp
  • Allergen warning: Wheat flour contains gluten.
Geri Bildirim Ver