Ezydog EzyDog Handy Leash Eller Serbest Köpek Kayisi Kırmızı

925 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ezydog EzyDog Handy Leash Eller Serbest Köpek Kayisi Kırmızı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÜNSALLAR PETSHOP Satıcı Ünvanı: HALİL ÜNSAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Vergi Kimlik Numarası: 9160106368
    Bu ürün ÜNSALLAR PETSHOP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Elinize eldiven gibi uyarKullanışlı EzyDog Kayışıyla tamamen eller serbest şekilde köpek gezdirebilirsiniz. Kayış eldiven gibi takılır ve tüm el ebatlarına uyum sağlar. Eller Serbest Köpek KayışıElin etrafına oturan Kullanışlı EzyDog Kayışı geniş bir karabina ekleme noktasıyla bir aksesuar olarak tasarlanmış olup bu özelliği sayesinde kayışa herhangi bir mevcut kayışı ekleyebilir veya tam ebatlı eller serbest bir kayış oluşturmak için bir uzatma birleştirebilirsiniz. Tamamen ayarlanabilir eldiven kısmı her el boyutuna uyabilecek şekilde açılmaktadır.Köpek Fitness AksesuarıKoşucu Koleksiyonunun bir parçası olan Kullanışlı Kayış tüylü dostlarımızla faal bir yaşam sürdürebilmemize yardımcı olması için tasarlanmıştır. Bu ürün köpeğinizle koşu veya jogging yapmak için harikadır. Köpeklerimizin en iyi antrenman dostları olduğundan hareketle köpeklerimizle faal kalabilmeyi en kolay şekilde sağlayan ürünler tasarlamayı istedik. Yumuşak Dokunuş ve Bir Dolu ÖzellikEl kısmı (dalış kıyafetlerinde kullanılan) yumuşak neoprenden imal edilmiş olup tüm iyi koşu aksesuarlarında olduğu gibi gece güvenliği için reflektörlü malzemeye sahiptir. Ağır hizmet karabinası her tür mevcut kayışı takabilecek kadar geniş olup içinizi ekstra rahatlamak için 500 kg a kadar yük testine tabi tutulmuştur. Koşu yapmaya çıktığınızda ceplerinizi doldurmak istemediğinizi bildiğimiz için kayışı D halkası aksesuarıyla astarladık! Özellikler:El etrafına takılır ve tüm el ebatlarına uyarEzyDog Soft TouchTM Dokumasından imal edilmiş olup neopren astarlı tutamaca sahiptirAksesuar eklemesi için D Halkası ve Silindir kilidi TAM EBATLI ELLER SERBEST BİR KÖPEK KAYIŞI İÇİN SIFIR ŞOKLU UZATMAYLA BİRLEŞTİRİLMİŞTİR
Geri Bildirim Ver