f.dick F.Dıck 8.2348.21 ErgoGrip Mutfak Bıçağı 21cm

Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.344,38 TL

Ürün Bilgileri

f.dick F.Dıck 8.2348.21 ErgoGrip Mutfak Bıçağı 21cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İdeal Anahtar Satıcı Ünvanı: İDEAL ANAHTARCILIK BIÇAKÇILIK VE LÜKS HIRDAVAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0470009799700013 Vergi Kimlik Numarası: 4700097997
    Bu ürün İdeal Anahtar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Uzman Görüş Ve Yorumu: 'F. Dıck 2348 Serisi Bıçaklar Özellikle Et Doğrama İşleri İçin Üretilmiş Üstün Kaliteli Bir Mutfak Bıçağıdır. Bıçağın Geniş Yüzeyi Sayesinde Karkas Gibi Büyük Parça Etleri De İşlemenize Olanak Sağlar. Ayrıca Kuşbaşı Et Doğrama Yapabilirsiniz.' F.Dıck 2348 Mutfak Bıçağı Tür: Et Doğrama Bıçağı Sap: Özel Ergogrip Kaydırmaz Sap F.Dıck 2348 Bıçak Boyları: 8.2348.15 - 15Cm 8.2348.18 - 18Cm 8.2348.21 - 21Cm 8.2348.23 - 23Cm 8.2348.26 - 26Cm 8.2348.30 - 30Cm F.Dıck Ergogrip Mutfak Bıçakları Avantajları: F. Dıck Yüksek Kalite Ve Ergonomik Gereksinimlerine Uygun Olarak Optimum Kullanımı Nedeniyle Mesleki Alanlarda Dünya Çapında Lider Bir Marka Olmuştur. 1778 Yılından Kurulan F.Dıck Aşağıdaki Alanlarda Yüksek Kaliteli Ürünler Üreticisi Olmuştur. Alet Ve Makineleri Şef Ve Aşçılara Özel Bıçak Ve Araçları Gereçleri Bileme Ve Teknoloji Taşlama Makineleri Ergogrip Et Bıçakları Profesyonel Et Kesiciler, Gıda Servis İşi Yapan Et Entegre Tesisleri Personeli İçin Yapılmaktadır. Ergogrip Bıçaklar Güvenlik Söz Konusu Olduğunda Asla Taviz Vermez.Ayrıca Kullanımı Ergonomik Olduğundan Sizi Yormayacak Şekilde Tasarlanmıştır. Üstün Kesim Ve Kusursuz Bileme İçin Tasarlanmış
  • Dayanıklı Yüksek Karbon Cilalı Paslanmaz Çelikten İmal Edilmektedirler.Sap Malzemesi Bozulmaya Dayanıklıdır, Sap Yek Paredir.Tek Parçadan Oluşur.Sap Bıçağa Ayrılmayacak Şekilde Yüksek Teknoloji Kullanılarak Monte Edilemektedir. Ergogrip Bıçaklar F. Dıck Corporation'In Tarafından Almanya'Da Yapılan Ve Nsf Ve Gs Sertifika Onaylarına Sahiptir. 1- Parlatılmış, Uzun Ömürlü, Lazer İle Test Edilmiş Kesme Ağzı. 2- Kusursuz Birleştirilmiş Bıçak Ve Plastik Sapı. 3- Ekstra Geniş Baş Parmak Dayanağı. 4- Parmak Siperliğiyle Etkili Koruma. 5- Aşınmaya Dayanıklı, Eli Kavrayan Ergonomik Tasarımlı Sap.
  • İade Koşulları: Ürünlerinizin tarafınıza ulaştığı şekilde patpata sarılı, kutulu ve ambalajı bozulmamış olarak iade edilmesi gerekmektedir.Aksi halde gönderilen iadeler kabul edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 1
  • Materyal Paslanmaz Çelik
Geri Bildirim Ver