FAAL Ham Gabardin, Amerikan Kaput Bezi Kalın(405GR) Hobi Malzemeleri-hobi

99,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
99,90 TL
Kurumsal Fatura
149,90 TL
Kurumsal Fatura
148,90 TL
Kurumsal Fatura
189,90 TL

Ürün Bilgileri

FAAL Ham Gabardin, Amerikan Kaput Bezi Kalın(405GR) Hobi Malzemeleri-hobi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAMİZ Satıcı Ünvanı: NECMİYE DUMAN TARAKÇI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3140634543
    Bu ürün KAMİZ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ham gabardin
  • 405 gr/cm
  • kalın Amerikan kaput bezi
  • kumaş eni 170 cm dir
  • naturel, bej renk
  • güneşe dayanıklı kumaş
  • 1 adet 1 metre kumaşı ifade eder...
  • 5 adet 5 metre kumaşı ifade eder branda,güneşlik,örtü,nakış,döşeme,seccade,punch ve çeşitli tekstil alanlarında kullanılır
  • ??Ürünümüz %100 Pamuktur. punch seti punch kumasi punch hobi malzemeleri hobi

Ürün Özellikleri

  • Renk Bej
  • Boyut/Ebat 100 x 170
Geri Bildirim Ver

FAAL Amerikan Kaput Bezi ile Dayanıklı Kumaşlar

Tekstil sektöründe işimize yarayan ve farklı amaçlarla kullanılan pek çok bez çeşidi bulunmaktadır. Ham gabardin kumaş ya da diğer adı ile Amerikan bezi adını sıkça duyduğumuz kumaş çeşitlerinden bir tanesidir. Dokumadan çıkan bu bez sökme ve kasar işlemleri görmemiştir. Pamuklu bez ayağı olan bu kumaş içerisinde pamuk kabukları ve yaprak artıkları bulunmaktadır. 450 gr ağırlığında satılan Amerikan kaput bezi pek çok alanda da kullanılmaktadır. İplik olarak genellikle Ne 12/1- 16/1 iplikleri kullanılarak imal edilmektedir. Pamuktan dokunmuş olan ince pamuklu, beyaz ve kaba olan bu bez kefen yapımında da kullanılmaktadır. Mobilyaların astar kısımlarında da Amerikan bezleri kullanılmaktadır. FAAL Ham Gabardin, Amerikan Kaput Bezi Kalın(405gr) Sfoglu100115 kullanımı oldukça yaygındır.

  • Kalın Kumaş
  • Güneşe Dayanıklı
  • Farklı Tekstil Alanlarına Uygun

FAAL Ham Gabardin, Amerikan Kaput Bezi Kullanımı

FAAL Ham Gabardin, Amerikan Kaput Bezi Kullanımı

Kumaşların en kısmı 160 cm civarında yer almaktadır. Natürel bej renk kullanılarak imal edilen bu kumaşlar güneşe karşı da son derece dayanıklıdır. Üründen 1 adet sepete eklemeniz durumunda 1 m almış olursunuz. Güneşlik örtüsü, nakış, seccade, punch gibi tekstil alanlarında bu kumaşlar çokça kullanılmaktadır. Ham beyaz kumaş olarak bilinen bu kumaşlar yüzde yüz pamuk kullanılarak imal edilmektedir. Yaygın bir şekilde kullanılan bu bez, henüz bebek bezi olmayan dönemlerde bebekler için de kullanılmaktaydı. Dayanıklı yapısı ile çeşitli alanlar için kullanımı uygun olan bu bezler ekonomik olmasının yanı sıra dayanıklı ürünlerdir. Ham gabardin hobi amaçlı kullanılan kumaş çeşitlerinden bir tanesidir. Sık dokunmuş olan bu kumaş dimi örgüsü adı verilen bir örgü çeşidi ile dokunmaktadır.

FAAL Ham Gabardin, Amerikan Kaput Bezi Yorumları

FAAL Ham Gabardin, Amerikan Kaput Bezi Yorumları

Ham gabardin kumaş fiyatları incelendiğinde değişken olması sebebi ile pek çok kişinin tercihi olmaktadır. Gabardin kumaşlar dimi örgüsü ile dokunmaktadır. Dayanıklı ve esnek olan bu kumaşların kalın gabardin olanlarında 30/2 iplikler kullanılmaktadır. Temizliği kuru temizleme olarak yapılabilen bu kumaşların hijyeninde yıkama ve temizleme talimatlarının dikkate alınması gerekmektedir. Amerikan kaput bezi yorum kısmına göz attığınızda bu bezlerin çok farklı amaçlarla kullanıldığı görülmektedir. Thomas Burberry tarafından 1879 yılında bulunan Gabardin kumaşlar günlük kullanımda pek çok giysinin de ham maddesi olarak kullanılmaktaydı. Ceket, pantolon gibi pek çok giyim ürünü de bu kumaşlar kullanılarak imal edilmekteydi.

FAAL Ham Gabardin Amerikan Kaput Bezi Modelleri Fiyatları

FAAL Ham Gabardin Amerikan Kaput Bezi Modelleri Fiyatları

Amerikan kaput bezi özellikleri itibari ile pek çok alanda kullanılan kumaşlardan bir tanesi olmaktadır. Düz dokuma, kaba, sert ve pamuk özelliğinde olan kumaşlar kaput bezi adını almaktadır. Atkı ve örgü itibari ile genellikle 12 numara iplikler kullanılarak imal edilen bu kumaşlar aynı zamanda perde ve çadır yapımı gibi çeşitli amaçlara da hitap etmektedir. Krem renginin yanı sıra beyaz rengi de bulunmaktadır. Metrekareyi artırmak için adet sayını da doğrudan artırabilirsiniz. Ayrıca kaliteli ve dayanıklı yapısı ile yorgan yapımında da bu kumaşların kullanıldığı görülmektedir. Kullanım alanları geniş olan bu bezler boyanmamıştır. Ham rengi de burada gelmektedir. Kırkyama astarlarında, pankart kumaşlarında, çantalarda kullanılan bu kumaşlar çok amaçlı olarak günlük yaşamda da karşımıza çıkmaktadır. Amerikan kaput bezi fiyatları ham gabardin kumaşlardan üretilmiş ve her bütçeye uygundur. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.