Faber Castell Faber Castel Uc 07 127720

14 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
Kurumsal Fatura
14,49 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
17,25 TL
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
200 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
29,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Faber Castell Faber Castel Uc 07 127720

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Art Kırtasiye Satıcı Ünvanı: UFUK AKTAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0410594632
    Bu ürün Art Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bu ürünü satın aldıktan sonra iptal etmek istemeniz durumunda ilgili üründen satın alınan adedin hepsi iptal edilecektir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • FABER CASTEL UC 07 127720

Ürün Özellikleri

  • Okula Dönüş İlkokul
Geri Bildirim Ver

Faber Castell F5090127720 Superfıne 0.7 mm 2b 75 mm 1 Adet Kalem Ucu

Faber Castell Super Fine 0.7 mm 2B 75 mm kalem ucu, son derece kaliteli bir üründür. Bu uçlar siyah renktedir ve oldukça pigmentli bir yapıya sahiptir. Kişiler ürünü kullanarak yoğun bir renk elde edebilir. Dolayısıyla Faber Castell uçların farklı alanlarda kullanılabilmesi de mümkündür. Ürün, kullanımını kolay hâle getiren bir ambalaja sahiptir. Bu ambalaj, kolay açılıp kapanan bir yapıda olup koruyucu özelliktedir. Böylelikle Faber Castell Super Fine 0.7 mm 2B 75 mm kalem uçlarının tek parça hâlinde saklanabilmesi mümkündür. Ürün paketi içerisinde 24 adet uç yer alır. Bu sayede tek bir paket uzun süre boyunca kullanılabilir. Söz konusu uçların genel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Boy: 75 mm
  • Kalınlık: 0.7 mm
  • Sertlik: 2B

Faber Castell Super Fine 0.7 mm 2B Kalem Ucu Özellikleri Nelerdir?

Faber Castell Super Fine 0.7 Mm 2B Kalem Ucu Özellikleri Nelerdir?

Faber Castell Super Fine 0.7 mm 2B 75 mm kalem ucu pratik bir kullanıma sahiptir. Ürün, mekanik kalemlerde kullanılmak üzere özel olarak tasarlanmıştır. Bu sebeple tek başına kullanılabilmesi mümkün değildir. Uçlar, çok yönlü yapısı sayesinde pek çok farklı kalem ile rahatlıkla kullanılabilir. Kullanıcıların kalem seçimi yaparken uç derecesini göz önünde bulundurmaları önemlidir. Ürün, 0.7 mm kalınlığında olduğu için bu değer ile uyumlu olan kalemlerde kullanıma uygundur. Söz konusu uçlar yoğun bir renge sahiptir. Bu sayede kişilerin fazla bastırmadan yazı yazabilmesi mümkün olur. Uçların uzunluğu da kullanıcılar için avantaj sağlayan bir diğer özelliktir. Ürünün 75 mm boyu, oldukça uzun bir süre kullanılabilmesini sağlar. Böylece kişiler kısa aralıklarla uç değişimi yapmak zorunda kalmadan ürünü kullanabilir.

Faber Castell Super Fine 0.7 Mm 2B 75 mm Kalem Ucu Yazımı Nasıldır?

Faber Castell Super Fine 0.7 Mm 2B 75 Mm Kalem Ucu Yazımı Nasıldır?

Faber Castell Super Fine 0.7 mm 2B 75 mm kalem ucu, ince bir yapıya sahiptir. 0.7 mm kalınlığında olan bu uç ile oldukça ince yazılar yazabilmek mümkündür. Bu özellik, ürünün güzel yazı ve kaligrafi gibi alanlarda da kullanılabilmesini sağlar. Kişiler bu uçları başta okullar olmak üzere ev ve iş yerleri gibi farklı alanlarda da tercih edilebilir. Faber Castell Super Fine 0.7 2B kalem ucu, çizim yaparken kullanılmaya da uygundur. Ürün aynı zamanda 2B derecesine de sahip olduğu için kara kalem çalışmalarında ve taslak çizimlerinde değerlendirilebilir. Böylelikle uçların ressam, mimar ve mühendis gibi farklı meslek grupları tarafından kullanılabilmesi de mümkün olur.

Faber Castell Super Fine 0.7 Mm 2B 75 mm Kalem Ucu Dayanıklı mıdır?

Faber Castell Super Fine 0.7 Mm 2B 75 Mm Kalem Ucu Dayanıklı mıdır?

Faber Castell Super Fine 0.7 mm 2B 75 mm kalem ucu, kullanım sırasında avantaj sağlayan dayanıklı bir yapıya sahiptir. Böylelikle yoğun kullanımlarda bile son derece rahat bir kullanım sunar. Kullanıcılar, tek bir ucu uzun süre boyunca kullanabilir. Ayrıca uçların dayanıklı yapısı sayesinde devamlı olarak değiştirme işlemi yapmayarak zamandan da tasarruf edebilirler. Ürün, kullanım sırasında parçalanma gibi durumlara da yol açmaz. Kâğıt üzerinde toz ve benzeri atıkların oluşmasını engelleyerek kişilerin temiz bir sonuç elde etmesini sağlar. Dilerseniz Faber Castell Super Fine 0.7 mm 2B 75 mm kalem ucu yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu uçlara sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.