1
Kalem Ucu kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

Faber Castell 0,7 Uç 12 Li Paket (75mm)

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (21)
Kurumsal Fatura
119,99 TL
4. Ürüne %2 İndirim
3.000 TL'ye %7 İndirim
Kurumsal Fatura
124,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
124,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Faber Castell 0,7 Uç 12 Li Paket (75mm)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: E Ofis Kırtasiye Satıcı Ünvanı: AJANSHANE KİTAP KIRTASİYE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0010164780100001 Vergi Kimlik Numarası: 0101647801
    Bu ürün E Ofis Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Faber Castell 1 Kutu 0.7 75mm uç 12 Adet

Ürün Özellikleri

  • Okula Dönüş İlkokul
Geri Bildirim Ver

Faber Castell fbruc7 0,7 12'li Paket 75mm Uç

Faber Castell 12'li paket 75 mm 0,7 uç kolay kullanım imkânı tanıyan bir kırtasiye malzemesidir. Ürün, mekanik kalemler ile uyumludur. 12 kutu uçtan oluşan kapsamlı bir set hâlinde satışa sunulmuştur. Gereçlerin tümü, tarafınıza dayanıklı karton bir kutunun içinde gönderilir. Karton kutunun tepe kısmında tırtıklı bir açma kısmı bulunur. Bu aparat sayesinde kutunun içinde yer alan uçların düzenli bir şekilde muhafaza edilebilmesi mümkün hâle gelir. Setteki uçların her biri 0,7 mm kalınlığındadır. Söz konusu gereçler, kalınlıkları sayesinde ince ve zarif bir şekilde yazı yazmanıza olanak tanır. Uçların rengi ise siyahtır. Okulda, iş yerinde ve günlük yaşamda bu üründen faydalanılabilir.

  • Uçların Uzunluğu: 75 mm
  • Derece: 2B
  • Uçların Kalınlığı: 0,7 mm

Faber Castell 12'li Paket 0,7 Uç Özellikleri Neler?

Faber Castell 12'li Paket 0,7 Uç Özellikleri Neler?

Faber Castell FBRUC7 0.7 uç tek başına kullanılabilecek olan bir ürün değildir. Bu uçlar, mekanik yapılı kalemler ile uyumlu olacak şekilde geliştirilmiştir. Bahsi geçen gereçler, kolay kullanım imkânı sunan pek çok özelliğe sahiptir. Bunların başında uçların yumuşak yapısı gelir. Ürün, tasarımı sayesinde yazma işlemi sırasında kâğıda zarar vermez. Kişilerin uçtan yoğun bir renk elde etmek için yüzeye bastırması ya da aynı noktanın üzerinden iki kez geçmesi de gerekmez. Bu özellikler Faber Castell 12'li paket 0,7 uç ürününü avantajlı hâle getirir. Faber Castell uçlar ile yapılan çizimlerin oldukça kolay bir şekilde silinebilmesi mümkündür. Ürün, özel yapısı sayesinde kâğıt yüzeyine zarar vermez. Bu ürünün içeriğinde 12 adet uç kutusu bulunur.

Faber Castell 12'li Paket 0,7 Uç Çabuk Kırılır mı?

Faber Castell 12'li Paket 0,7 Uç Çabuk Kırılır mı?

Faber Castell 12'li paket 75 mm 0,7 uç özel olarak geliştirilmiş bir içeriğe sahiptir. Bu içerik sayesinde ürünün pigmentasyonu yüksek hâle getirilmiştir. Bu, bahsi geçen gereçler ile çizim yapmayı kolaylaştırır. Faber Castell uçlar aynı zamanda oldukça dayanıklı bir yapıya da sahiptir. Ürün, yazma işlemi sırasında oluşan basınca karşı maksimum seviyede direnç gösterecek şekilde tasarlanmıştır. Uçların uzun süreli kullanımlarda bile yüksek performans sergilemesi bu sayede mümkün hâle gelir. Kişiler, kullanım esnasında sürekli olarak uç değiştirmek zorunda kalmaz. Bu açıdan özellikle yüksek bir çalışma temposuna sahip olan kişiler için ideal bir üründür. Gereç, dayanıklı yapısı sayesinde yazma işlemi sırasında ezilmez ve yüzeyin üzerinde istenmeyen izler bırakmaz. Faber Castell 12'li paket 75 mm 0,7 uç, beklentilerinizi karşılar.

Faber Castell 0,7 Uç 12'li Paket Kaliteli mi?

Faber Castell 0,7 Uç 12'li Paket Kaliteli mi?

Faber Castell 12'li paket 75 mm 0,7 uç kaliteli yapısıyla dikkat çeken bir üründür. Söz konusu gereçler, bu sayede kişilerin her zaman verimli bir kullanım elde etmesini sağlar. Ürün, formülü sayesinde yoğun bir renge ve kaliteli dokuya sahiptir. Kişiler pek çok farklı alanda bu uçları kullanmaya devam edebilir. Faber Castell tarafından imal edilmiş olan bu gereç; mimarlar, mühendisler ve tasarımcılar gibi profesyonel anlamda çizim yapan kişilerin kullanımına uygundur. Sahip olduğu gelişmiş özellikler ile bu alanlarda çalışan kişilerin beklentilerini karşılar. Uçlar aynı zamanda günlük kullanım için de idealdir. Ürünün dayanıklı yapısı sayesinde küçük çocuklar da konforlu bir yazma deneyimi yaşayabilir. Dilerseniz siz de Faber Castell 12'li paket 75 mm 0,7 uç yorumlarını inceleyebilirsiniz. Bu ürünü Trendyol'dan hızlı ve güvenli bir biçimde satın alabilirsiniz.