Faber Castell 306450 Keçeli Kalem 6 Renk Fiesta Rl /

70 TL
(11,67 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura
79,90 TL

Ürün Bilgileri

Faber Castell 306450 Keçeli Kalem 6 Renk Fiesta Rl /

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KIRTASİYE AKSU Satıcı Ünvanı: AZİZ AKSU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hakkari Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0370206415
    Bu ürün KIRTASİYE AKSU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Lütfen ürün hakkında soru sormaktan çekinmeyin. Hızlı yanıt veriyoruz

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Faber Castell 306450 082707 6 Renk Fiesta Rl Keçeli Kalem

Keçeli kalemler, parlak renkleri ve kolay uygulanabilirliği ile çocukların en sevdiği boyama gereçlerinden biri olur. Yoğun tonları ve özel uç dizaynıyla keyifli bir boyama deneyimi yaşatır. Yediden yetmişe her yaş kesimine hitap eden bu gereçler; resim, boyama, çizim ve işaretleme gibi işlemler için tercih edebilir. Faber Castell Fiesta 6 renk keçeli kalem, her yaştan kullanıcının beklentisini fazlasıyla karşılar. Çocuklarınıza resim sevgisini aşılamak ya da kendi çalışmalarınızda kullanmak adına Faber Castell 306450 Fiesta 6 renk keçeli kalem setini, gönül rahatlığıyla sipariş edebilirsiniz.

  • 3 yaş ve üzeri çocuklar için uygundur.
  • Su bazlı mürekkep içerir.
  • Kâğıt, karton ve tahta yüzeylerde kullanılabilir.

Faber Castell 306450 6 Renk Keçeli Kalem Özellikleri Neler?

Faber Castell 306450 6 Renk Keçeli Kalem Özellikleri Neler?

Faber Castell Fiesta keçeli kalem seti, 6 temel rengi kapsar. Siyah, kırmızı, mavi, yeşil, sarı ve kahverengi kalemlerden oluşan ürün, birçok farklı yüzeyde kullanılabilir. Bu kalemleri başta kâğıt olmak üzere karton ve tahta yüzeyler üzerinde de rahatlıkla deneyebilirsiniz. Oldukça geniş bir yaş grubuna hitap eden Faber Castell Fiesta 6 renk keçeli kalem seti, ebeveynler tarafından tercih edilir. Anne ve babalar, bu ürünü 3 yaş ve üzerindeki çocukları için herhangi bir endişe duymadan satın alabilir. Sağlıklı içeriğinin yanında yıkanabilir yapısı ile çocuklar için güvenli bir kullanım sergiler. Kalın gövdeleri, küçük çocukların ellerine uygun dizayn edilir. Faber Castell Fiesta 6 renk keçeli kalem boyaları bulaştığı yüzeylerden kolayca temizlenir. Bu özellikleri ile çocukların doyasıya boyama yapmasına olanak tanır.

Faber Castell 306450 6 Renk Keçeli Kalem Renkleri Canlı mı?

Faber Castell Fiesta model kalemler, parlak ve canlı renkleriyle öne çıkar. İlk boyamadan itibaren bu canlı tonlar, etkisini göstermeye başlar. Güçlü renk pigmentleri sayesinde çocukların resme olan ilgisini yükseltir. Faber Castell Fiesta 6 renk keçeli kalemi seti, renk geçişlerinde kolaylık sağlar. Kesintisiz bir boyama deneyimi yaşatarak etkileyici çalışmalar ortaya çıkarmaya imkân tanır. Aynı şekilde Faber Castell Fiesta 6 renk keçeli kalem, son derece örtücü renk tonlarına sahiptir. Sadece beyaz kâğıtlarda değil, farklı renklerdeki zeminlerde de arzu edilen görüntünün ortaya çıkmasına yardımcı olur. Ayrıca üzerlerinde bulunan isim yazma kısmı, kalemlerin kaybolmasının önüne geçer. Bu özellik, çocukların okulda kalemleri rahatça kullanmasına olanak verir.

Faber Castell 306450 6 Renk Keçeli Kalem Çabuk Kurur mu?

Faber Castell Fiesta 6 renk keçeli kalemin üretiminde su bazlı mürekkep kullanılır. Bu tür mürekkeplerin en önemli özelliği, boyanın suda kolayca çözünmesi olur. Bu keçeli kalemle oluşan lekeler, kolayca temizlenir. Bu su bazlı yapı, ürünün örtücülüğünü yükseltir ve kesintisiz boyama deneyimi sunar. Uygulama sırasında katmanlı bir doku oluşturmadığı için çocuklar, başarılı projeler ortaya çıkarabilir. Faber Castell Fiesta 6 renk keçeli kalem, kolay kurur. Sürüldükten birkaç saniye sonra ele bulaşmayarak yüzeye nüfuz eder. Boyaların kuruma süresi uygulanan katman ve yüzeye göre değişir. Kuşe kâğıtlı boyama kitapları üzerinde yapılan uygulamaların tamamen kuruması biraz daha zaman alabilir. Boyalar, kendi küçük şeffaf paketi içinde alıcıya gönderilir. Bu paket, kalemleri düzenli saklamayı sağlar. Faber Castell Fiesta 6 renk keçeli kalem yorum başlığında yer alan geri dönüşler de kullanıcıların ürüne yönelik memnuniyetini gösterir. Siz de bu boya setini online alışveriş platformu Trendyol'dan güvenle sipariş edebilir, hemen çalışmaya başlayabilirsiniz.