Faber Castell Aquarell Boya Kalemi Seti Ahşap Kutu 120 Renk 5188117513

9.900 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Faber Castell Aquarell Boya Kalemi Seti Ahşap Kutu 120 Renk 5188117513

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALTERNATİF KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: ALTERNATİF KIRTASİYECİLİK MATBAACILIK REKLAMCILIK İNŞAAT VE BİLGİSAYAR TİCARET VE SANAYİ LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0060004818400012 Vergi Kimlik Numarası: 0600048184
    Bu ürün ALTERNATİF KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Faber castell albrecht dürer aquarel boya 120 renk yeni ahşap kutu

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Faber Castell Aquarell Boya Kalemi Seti Ahşap Kutu 120 Renk

Küçük ya da büyük fark etmeksizin, birçok kişi rengarenk resimler çizmeyi sever. Faber Castell Aquarell boya kalemi seti 120 adet renge sahiptir. Dilediğiniz bütün renkleri bulabilir ve hayallerinizdeki resimleri çizebilirsiniz. Suda çözünebilir güçlü ucu sayesinde bu model renkleri rahatlıkla karıştırmanıza olanak sağlar. Güçlü uçlar suda çözünebildiği için bu ürün hem sulu hem de kuru olarak kullanılabilir. Ucunun mine kalınlığı 3.88 mm’dir. Renkler kalıcı ve yumuşak yapıdadır, solmaya dayanıklıdır. Yüksek kalite pigmentler resminizin parlak renklerini ilk günkü gibi canlı tutar. Bu sayede yaptığınız resimleri evinizde her zaman sergileyebilirsiniz. Faber Castell Aquarell 120 renk boya kalemi seti ahşap kutuya sahiptir, ahşap kutu sağlamdır ve ürünü güvenle yanınızda taşımanıza yardımcı olur.

  • 120 adet renk
  • Yüksek pigmentli
  • Suda çözünebilir güçlü uç

Faber Castell Aquarell Boya Kalemi Seti 120 Renk Özellikleri

Faber Castell Aquarell Boya Kalemi Seti 120 Renk Özellikleri

Faber Castell boya kalemi hem dayanıklılığı hem kalitesi ile bilinir. Faber Castell Aquarell boya kalemi seti ahşap kutu 120 renk ürünü parlak renkleri ve dayanıklı ucu ile uzun süreli kullanıma uygun olarak üretilir. Model 120 farklı renk seçeneğine sahiptir, renklerin hepsi canlıdır. Faber Castell Aquarell boya kalemleri solmaya dayanıklı yüksek kalite pigmentler kullanılarak üretilir. Bu sayede resimler ilk günkü gibi canlı kalır. Faber Castell Aquarell ahşap kutu 120 renk boya kalemi seti, suda çözünebilir güçlü uç teknolojisine sahiptir, bu özellik sayesinde hem kalem hem de sulu boya olarak kullanılmaya uygundur. Bunların yapısı yumuşaktır, bu özellikle resimlerde gölgelendirme yapmayı kolaylaştırır. Faber Castell boya kalemleri, mineli kalemlerdir. Mine, kağıda çizilen her çizginin aynı kalitede olması için önemli bir etkendir.

Kaliteli Aquarell Boya Kalemi Seti Ahşap Yorumları

Kaliteli Aquarell Boya Kalemi Seti Ahşap Yorumları

Faber Castell dünya çapında tanınan ve sevilen bir markadır. Ürünü satın almayı düşünen müşteriler, Faber Castell Aquarell ahşap kutu 120 renk boya kalemi seti yorumlarını okuyarak ürün hakkında detaylı bilgi edinebilir, böylelikle hızlı karar verebilir. Faber Castell Aquarell ahşap kutu 120 renk boya kalemi seti kullananların yorumları sizin için yol gösterici olabilir. Ürün, 120 adet kalemle resim yaparken dilediğiniz rengi kullanmanıza yardımcı olur. Tüm kalemler hem sulu boya hem de kuru boya olarak kullanılabilir. Boyalar, kaliteli ve kalın bir mine uca sahiptir. Mine uçlar iyi bir boya kaleminde bulunması gereken özelliklerden biridir. Mine malzemesi grafit ile kilden üretilir. Bu karışımın tutarlı olması minenin kalitesi için önemlidir. Markanın bu seti kaliteli ve güçlü kalem minesi ile ön plana çıkar.

Ekonomik Faber Castell Aquarell Boya Kalemi Seti Fiyatı

Ekonomik Faber Castell Aquarell Boya Kalemi Seti Fiyatı

Faber Castell Aquarell boya kalemi seti ahşap kutu 120 renk fiyatı, ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. 120 renk seçeneği, resimlerinizi dilediğiniz renkleri kullanarak yapmanıza olanak sağlar. Markanın boya kalemleri kaliteli ve güçlü bir mine uca sahiptir, standart uç kullandığınız her boyada aynı sertliktedir. Kaliteli mine uçlar, tutarlı bir grafit ve kil karışımına sahip olmalıdır. Kalem minesi sıkı bir şekilde lata gövdeye yapıştırılır, bu sayede Faber Castell marka Aquarell boya kalemlerini kullanırken ucun kırılması ya da yerinden çıkması gibi problemler ortadan kaldırılır. Ürün uzun süreli kullanıma uygundur, boyaların her biri kaliteli ve dayanıklı olur. Aquarell boya kalemi seti ahşap bir kutuya sahiptir, bu kutu sayesinde ürünü yanınızda taşıyabilirsiniz. Çocukların kullanımına uygundur. Faber Castell marka Aquarell boya kalemini Trendyol’dan temin edebilirsiniz.