Faber Castell Creative Studio Toz Pastel Boya (Soft) 12 Renk Tam Boy

550 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Faber Castell Creative Studio Toz Pastel Boya (Soft) 12 Renk Tam Boy

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ucerkirtasiye Satıcı Ünvanı: ÜÇ-ER KIRTASİYE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0904002495400018 Vergi Kimlik Numarası: 9040024954
    Bu ürün ucerkirtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Creative Studio Toz Pastel Boya (Soft) 12 Renk Tam Boy Faber- Castell’in sahip olduğu kaliteli tasarım ile üretilmiştir. Çocuklarınızın zihinsel gelişimi ve yaratıcılığını geliştirecek ve katkı sağlayacaktır. Çok çeşitli alanlarda kullanılabilir yaratıcılığın sınırsız dünyasında dilediği gibi eserler ortaya çıkarabilirsiniz. Toz Pasteller yoğun ve pürüzsüz renklere sahiptir. Karıştırılması kolaydır. Elde edilen parlak ve muhteşem sonuçlar ürünü amatör sanatçılar, sanat dersi alanlar ve el sanatları ile ilgilenenler için ideal kılar. Okulda, evde kısaca dilediğiniz her yerde yaratıcılığınızı konuşturmak istediğiniz her an kullanabilirsiniz. 12 farklı renk seçeneğiyle sınırsız yaratıcılığa sahip olabilirsiniz. Ayrıca karıştıracağınız renklerle bambaşka ve yepyeni renkler oluşturabilirsiniz. 12 farklı renk çeşitiyle çocuğunuz bir boya kalem setinden çok daha fazlasına sahip olacak, yaratıcılığını en üst seviyede yaşayacaktır. Canlı ve örtücü renklerle daha belirgin resimler, boyamalar yapılır. Yumuşak dokusu kullanım kolaylığı sağlarken çocuklarınızın dilediği her yerde yaratıcılığını sınırsız kullanabilmesini sağlar. Canlı ve örtücü renklerle boyama kitaplarında ve boş bir kağıtta yepyeni serüvenlere atılacaktır. Eğlenirken zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacağınız bu pastel boya seti sayesinde çocuğunuzla keyifli zamanlara sahip olacaksınız. İster eğitici amaçlar doğrultusunda isterseniz boş zamanlarınızı renklendirmek için güzel bir aktivite gerçekleştirmek açısından bu ürün sizin için yeterli olacaktır. Kağıt, karton, tahta ve taş üzerinde kullanımı idealdir. Sıcaklığa karşı dayanıklı ve erime yapmaz. Kullanım açısından ergonomik parmaklarınıza zarar vermeden kolayca kullanabilmenizi sağlar. Ürün Özellikleri · Canlı ve örtücü renkler· Faber-Castell Creative Studio Toz Pastel ( Soft) Renk · Rahat ve yumuşak kullanım· Renk karışımlarında zengin çeşitlemeler· Renk yoğunluğunu kaybetmeden yayılma· Kağıt, karton ve tahta üzerinde etkili kullanma· Ufalanmaz· 12 farklı renk seçeneği· Özel kutusuyla birlikte· Standart, yüksek kalite· Tam boy pastel, bir kutuda daha fazla renk seçeneği · Toz pastellerin karıştırılması kolaydır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver