Faber Castell Faber 12 Renk Aqua Boya Kalemi 114612

400 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
300 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
349,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Faber Castell Faber 12 Renk Aqua Boya Kalemi 114612

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BOZKURTELEKTRONİK Satıcı Ünvanı: SALİH BOZKURT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1278701354800017 Vergi Kimlik Numarası: 1850425539
    Bu ürün BOZKURTELEKTRONİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Faber Goldfaber 12 Renk Aquarell Boya Kalem 114612

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Faber Castell 259154 Goldfaber Aquarel 12 Renk Boya Kalemi

Yaratıcı tasarımlarınızı renkli çizgilere dökmeyi seviyorsanız Faber Castell Goldfaber Aqua 12 renk kuru boya kalemi sizin için idealdir. Canlı ve parlak tonlara sahip olan ürün, kolay uygulanabilir bir yapıdadır. Özel olarak geliştirilmiş bu kalemler yüksek renk kalitesi sunar. Kullandığınız kâğıt hangisi olursa olsun bu model ile etkili bir sonuç alabilirsiniz. Boya kalemlerinin uç tasarımı, yumuşak dokunuşları ile yoğun tonları mümkün hâle getiren bir yapıya sahiptir. Bu gereçler ile yüzeyde renkli çizgiler ve görseller oluşturmak mümkündür. Ergonomik bir yapıya sahip olan ürün, kolay kullanım imkânı tanır. Çizim yapmayı seviyorsanız bu kalemleri tercih edebilirsiniz.

  • Uç Kalınlığı: 3.3 mm
  • Setin İçindeki Kalem Sayısı: 12
  • Ürünün Kutu Ebatları: 1,27 cm x 10,16 cm x 18,11 cm

Faber Castell Aqua Kuru Boya Kalemi 12 Renk Özellikleri Neler?

Faber Castell Aqua Kuru Boya Kalemi 12 Renk Özellikleri Neler?

Özel pigment kalitesiyle geliştirilen Faber Castell Goldfaber Aqua 12 renk kuru boya kalemi, çizimi kolaylaştıran bir yapıdadır. Setin içeriğinde farklı renklere sahip olan 12 adet gereç bulunur. Bu canlı tonları kullanarak etkileyici görseller oluşturmak mümkündür. Kalemler, solmaya karşı dayanıklı bir yapıya sahiptir. Bu ürün kullanılarak yapılan resimler, renklerini korur ve uzun süre muhafaza edilebilir. Faber Castell Aqua kuru boya sağlam uç tasarımıyla da dikkat çeker. Söz konusu kısım, özel bir yapıya sahiptir. Bu, uygulama esnasında kırılma ve ufalanma ihtimalini en aza indirir. Ürün, kalemtıraşlar ile birlikte kullanılabilir. Bu kuru boyalar, suda çözünebilir. Boyanın üzerine su ilave ederek likit bir hâle gelmesini sağlayabilirsiniz. Farklı tonları karıştırarak gerçekçi çizimler elde etmeniz bu sayede mümkün hâle gelir.

Faber Castell Goldfaber Aqua Kuru Boya Kalemi Kullanışlı mı?

Faber Castell Goldfaber Aqua Kuru Boya Kalemi Kullanışlı mı?

Ergonomik tasarım Faber Castell Goldfaber Aqua 12 renk kuru boya kaleminin ayırt edici özelliklerinden biridir. Set dâhilinde yer alan gereçler ince yapılıdır. Rahat bir tutma ve kavrama olanağı tanıyan kalemler, çizim esnasında hâkimiyeti artırır. Yaratıcılığınızı çizgilere dökerken yorgunluk ve bilek ağrısı gibi durumlarla karşılaşmazsınız. Kalemlerin uç kısmı, yumuşak dokunuş sağlayacak biçimde geliştirilir. Kâğıda renk geçişi sağlamak için ucu yüzeye hafifçe bastırmak yeterlidir. Çizim esnasında kâğıtta yıpranma, yırtılma ve aşınma gibi durumlar meydana gelmez. Kaliteli materyalden imal edilen Faber Castell Goldfaber Aqua 12 renk kuru boya kalemi sağlam yapısıyla da dikkat çeker. Kuru boyalar metal kutu içinde satışa sunulur. Bu ambalaj, gereçlerin zarar görmesini önler ve uzun ömürlü bir kullanımı mümkün hâle getirir.

Faber Castell Goldfaber Kuru Boya Kalemi 12 Renk Kimler Alır?

Faber Castell Goldfaber Kuru Boya Kalemi 12 Renk Kimler Alır?

Resim çizmeyi seviyorsanız Faber Castell Goldfaber Aqua 12 renk kuru boya kalemini gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Bu set, hobi amaçlı kullanım için ideal bir yapıdadır. Yoğun renkler sayesinde gerçekçi ya da karikatürize çizimler oluşturmak bir hayli kolaydır. Ergonomik tasarım ise ürünün çocukların kullanımına da uygun olmasını sağlar. Çocuğunuzun yaratıcılığını rengârenk çizgiler ile yansıtmasını isterseniz bu kalemleri edinebilirsiniz. Özel bir yapıya sahip olan ürün, öğrenciler için de idealdir. Bu kalemler, nesnelerin renklendirilmesini kolaylaştırarak öğrenim sürecine katkı sağlar. Öğrencilerin ve amatörlerin yanı sıra profesyoneller de bu seti keyifle kullanabilirler. Canlı tonlara sahip olan gereçler, çizerler ve karikatüristler için ideal yapıdadır. Faber Castell Goldfaber Aqua 12 renk kuru boya kalemi yorumlarını inceleyerek diğer kişilerin deneyimleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu kaliteli ürünü Trendyol üzerinden kolaylıkla satın alabilirsiniz.