Faber Castell Kömür Sketch Seti / 5110114002

409,25 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
400 TL'ye 12 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
454,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
479,95 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Faber Castell Kömür Sketch Seti / 5110114002

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GENÇ DİJİTAL BASKI MERKEZİ Satıcı Ünvanı: SERKAN AYDOĞMUŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3023259615600013 Vergi Kimlik Numarası: 1190234233
    Bu ürün GENÇ DİJİTAL BASKI MERKEZİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Menşe Ülke: Almanya
  • Standart yüksek kalite
  • Eskiz veya tek renkli çizim için ideal
  • Çizim için 7 adet üründen oluşur
  • Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Okula Dönüş Okul Öncesi
Geri Bildirim Ver

Faber Castell 11 40 02 259524 Kömür Kalem Sketch Seti

Faber Castell 7 parça kömür kalem sketch seti yaratıcılığını çizgilere dökmeyi sevenler için için ideal bir yapıdadır. Set içerisinde yer alan ürünler çizimi kolay ve keyifli hâle getirir. Özel geliştirilmiş formda olan kömür kalemler renk vurgularının etkili biçimde verilmesini sağlar. Bu vurgular, görsel kompozisyonların etkisini ve gerçekçiliğini büyük ölçüde arttırır. Set dâhilinde kara kalem çalışmalarında ihtiyaç duyduğunuz birçok malzeme bulunur. Söz konusu malzemeleri kullanarak siyahın farklı tonlarıyla sanatsal görseller oluşturabilirsiniz. Ürün grubunda yer alan materyaller ergonomik yapıda tasarlanır. Kaliteli ve doğal ham maddelerden imal edilen çizim ürünleri ile görsel tasarımlarınızda etkili sonuçlar alabilirsiniz.

  • 7 parçalı set
  • Paket içeriği: Sıkıştırılmış siyah kömür, doğal kömür kalem, karıştırma çubuğu, hamur silgi, pastel kalemi
  • Farklı kâğıt tiplerine uygun

Faber Castell Kömür Kalem Sketch Seti 7 Parça Özellikleri Nedir?

Faber Castell Kömür Kalem Sketch Seti 7 Parça Özellikleri Nedir?

Faber Castell 7 parça kömür kalem sketch setinde 2 adet füzen vardır. Bu malzemeler doğal odundan üretildiği için dayanıklı yapıdadır. Füzenler, ışık ve gölge oyunlarını kâğıda aktarmak için idealdir. Çizimlerinize zengin tonlar kazandırmak için ürün grubundaki kömür kalemden yararlanabilirsiniz. Bu malzeme çizimde yüksek kontrast yaratarak portre çalışmalarında ideal kullanım sağlar. Ürün grubunda yer alan beyaz kalemle resimlerinize ışık efekti katabilirsiniz. Hamur silgi, Faber Castell kömür kalem sketch seti içeriğinde yer alan başka bir malzemedir. Bu materyal, hatalı çizgilerin yok edilmesini sağlar. Set içeriğinde ayrıca bir adet kâğıt silecek yer alır. Kalem biçiminde dizayn edilen ürün, renklerin birbirine karıştırılmasını kolaylaştırır. Bu ürünü kullanarak çizgilerinizi etkili tonlara dönüştürebilirsiniz. Sette bulunan çizim ürünleri özel olarak geliştirilmiş karton kutu içerisinde satışa sunulur.

Faber Castell Kömür Kalem Sketch Seti 7 Parça Kimler İçin Uygundur?

Faber Castell Kömür Kalem Sketch Seti 7 Parça Kimler İçin Uygundur?

Kara kalem çalışmaları yapan herkes Faber Castell 7 parça kömür kalem sketch setini güvenle kullanabilir. Bu ürün grubu, amatör ya da profesyonel ressamlar için uygundur. Sette yer alan kalemler çizim ve kompozisyon esnasında gereken tonların yakalanmasını sağlar. Gelişmiş kontrastlar yaratan kömür kalemlerle detaylı ve gerçekçi çizgiler oluşturmak mümkündür. Resim kurslarında ya da görsel bölümlerde eğitim gören kişiler de bu seti tercih edebilir. Faber Castell kömür sketch seti çizgilerin ve figürlerin öğrenimini kolaylaştıran bir yapıdadır. Beyaz kalem, hamur silgi ve kâğıt silecek, ışık/gölge uygulamalarında büyük kolaylık sağlar. Bu ürün seti kara kalem dışında çalışmalar yapan ressam ve görsel tasarımcılar için de uygun yapıdadır. Yumuşak dokunuş sağlayan kömür kalemlerle taslak çizgiler yaratılabilir.

Faber Castell Kömür Kalem Sketch Seti 7 Parça Kullanışlı mıdır?

Faber Castell Kömür Kalem Sketch Seti 7 Parça Kullanışlı mıdır?

Faber Castell charcoal sketch set kömür eskiz seti birbirini tamamlayan ürünler içerir. Füzenler güçlü renk verirken silgiler çizgilerin ideal tonlarda dağılımını sağlar. Uyumlu bir yapıya sahip olan ürünlerle gerçekçi ve estetik görseller oluşturmak mümkündür. Ergonomik tasarım bu malzemelerin öne çıkan özellikleri arasındadır. Grupta yer alan ürünler kolay kavranacak biçimde dizayn edilir. Bu sayede çizim esnasında hâkimiyet sağlamak mümkün olur. Verimli kullanım da Faber Castell kömür kalem setini avantajlı kılan detaylar arasındadır. Kaliteli kömür, yumuşak dokunuşla yoğun hatlar verilmesini sağlar. Bu sayede kalemlerden uzun süre sorunsuz biçimde yararlanılabilir. Bu seti Trendyol üzerinden avantajlı fırsatlarla satın alabilirsiniz. Kalemleri kullanan diğer tasarımcıların ve öğrencilerin deneyimlerinden faydalanmak isterseniz Faber Castell kömür kalem sketch seti yorumlarını okuyabilirsiniz.