Faber Castell Geniş Hazneli Çiftli Kalemtraş Adet Siyah

99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Faber Castell Geniş Hazneli Çiftli Kalemtraş Adet Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Venüs-kitap-kırtasiye Satıcı Ünvanı: YAĞMUR KIRTASİYE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0928005551000016 Vergi Kimlik Numarası: 9280055510
    Bu ürün Venüs-kitap-kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Top Model Ürün Özellikleri Neon renklerde mini formatta 4 kitap ve 3 kalemden oluşan TOPModel silgi seti

Ürün Özellikleri

  • Okula Dönüş Ortaokul
Geri Bildirim Ver

Faber Castell 13.09.079.029 Geniş Hazneli Çiftli Kalemtıraş

Faber Castell geniş hazneli çiftli kalemtıraş, büyük boy kalemleri dâhil sivriltebilen kırtasiye malzemesidir. Son derece kesici bölüme sahip ürünün dış yüzeyi plastikle kaplıdır. Özellikle öğrencilerin kalemliklerinden ayırmadığı açacak ile yaptığınız yalnızca birkaç dokunuş sonrası kalemlerinizi kullanılır hâle getirebilirsiniz. Çalışmalara ara vermeden devam etmenizi sağlayan ürünün son derece pratik kullanımı mevcuttur. Kaliteli yapıda tasarlanan Faber Castell geniş hazneli çiftli kalemtıraşı tercih ederek uzun süreli kullanım sağlayabilir, işlerinizi büyük ölçüde kolaylaştırabilirsiniz. Ayrıca ürünün iki adet bölmesi itibarıyla farklı ölçülerdeki kalemleri sivrileştirmeniz de mümkün kılınır.

  • İki adet bölmesi mevcuttur.
  • Delikleri 7 ve 12 mm çapındadır.
  • Jumbo ve standart kalemler için uygundur.

Faber Castell Geniş Hazneli Çiftli Kalemtıraşın Özellikleri Nelerdir?

Faber Castell Geniş Hazneli Çiftli Kalemtıraşın Özellikleri Nelerdir?

Faber Castell çiftli kalemtıraş, siyah rengiyle sade ve şık bir tasarıma sahiptir. Ürünün farklı boyutlarda kalemler için düşünülmüş çift bölmesi sayesinde geniş kullanım sağlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra ürünün ideal boyutu itibarıyla pek çok kalemliğe uyum sağlayan özelliği de mevcuttur. Standart veya üçgen jumbo kalemlerde kullanabileceğiniz Faber Castell siyah çiftli kalemtıraşın keskin niteliği sayesinde yalnızca birkaç saniyede beklentinizi karşılayabilirsiniz. 7 ve 12 mm çapındaki deliklere sivriltmek istediğiniz ucu sokarak kaleminizi eski hâline getirmeniz mümkündür. Kullanım kolaylığı ve tasarım detayları ile ön plana çıkan ürünün fonksiyonel yapısı sayesinde uç kırılması gibi durumlar minimum seviyeye iner. Kaleminizi hızlıca sivrilten ve boyunda ideal ölçüde kısaltma yapan kalemtıraş ile kesintisiz çalışmalar gerçekleştirebilir, zahmetsiz kullanım sağlayabilirsiniz. Ayrıca ürünün hafifliği sayesinde kalemliğinizde devamlı rahatça taşımanız da mümkündür.

Faber Castell Geniş Hazneli Çiftli Kalemtıraş Kaliteli midir?

Faber Castell geniş hazneli çiftli kalemtıraş yorumları incelendiğinde tercih eden kullanıcıların yüksek beğeni oranı dikkat çeker. İnsan sağlığına zararsız malzemelerden oluşan ürün, korumalı kapağı sayesinde küçük yaştaki çocuklar için de oldukça ideal niteliktedir. Özgün tasarımıyla tüm bireylere hitap eden kalemtıraşın kaliteli malzemeleri sayesinde uzun süreli kullanım sağlayabilirsiniz. Ayrıca keskin bıçakla sivriltme sürenizi son derece kısa tutarak çalışmanıza ayırdığınız zamanı artırmanız da mümkündür. Faber Castell geniş hazneli çiftli kalemtıraşın pratik kullanıma elverişli geniş haznesi sayesinde içini kısa sürede temizlemenize gerek kalmaz. İşlevsel ürünün iki adet bölmesine ilgili deliğe uygun ölçüdeki kaleminizi yerleştirerek çevirebilir, pürüzsüz sonuçlar elde edebilirsiniz. Yüksek fayda sağlayan ürünle ofiste, sınavda ve okulda konforunuzu üst seviyeye taşıyarak zamandan tasarruf edebilirsiniz.

Faber Castell Geniş Hazneli Çiftli Kalemtıraşın Dayanıklılığı Nasıldır?

Faber Castell siyah geniş hazneli çiftli kalemtıraş, hoş tasarımının yanı sıra dayanıklılığıyla da ön plana çıkar. Sert plastik kabıyla ön plana çıkan ürün, keskin bıçağı koruyarak olası kazaları engeller. Sağlam yapısıyla güvenli kullanıma uygun Faber Castell geniş hazneli çiftli kalemtıraşı söz konusu niteliği itibarıyla çocuklar için de tercih edebilirsiniz. Geniş ve işlevsel tasarımıyla konforu üst düzeye çıkaran ürün, kolay temizlenebilir özelliğiyle de beğeni kazanır. Hafifliğiyle kolaylık yaratan kırtasiye malzemesini kalemliklerinizde rahatça taşıyabilir, kabın içerisini boşaltma imkânınızın olmadığı yerlerde dâhil kullanım sağlayabilirsiniz. Pratik mekanizmasıyla yalnızca birkaç saniyede işinizi halletmenize yardımcı olan ürün, keskin bıçağıyla kalemini ucunu kırmadan sivrileştirir. Ekstra kısalmaya yol açmadan ihtiyacınızı karşılayan Faber Castell geniş hazneli çiftli kalemtıraş ile kalemlerinizin kullanım ömrünü artırabilirsiniz. Mevzubahis dayanıklı özellikleriyle göz kamaştıran ürünü gönül rahatlığıyla tercih ederek iki bölmesinden de güvenli bir şekilde yararlanabilirsiniz. Faber Castell geniş hazneli çiftli kalemtıraş fiyatına yalnızca birkaç dakikanızı ayırarak Trendyol üzerinden ulaşabilir, ürünü satın alarak çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz.