Faber Castell Faber Glue Stick 40 Gr. Yapıştırıcı 179540

60 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
105,98 TL
Kurumsal Fatura
80,50 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Faber Castell Faber Glue Stick 40 Gr. Yapıştırıcı 179540

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nur Çağı Kitabevi Satıcı Ünvanı: FATİH KÜÇÜKKALEM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Erzurum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6040432207
    Bu ürün Nur Çağı Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Faber Castell Glue Stick 40 Gr. Yapıştırıcı 8179540

Ürün Özellikleri

  • Form Sıvı
  • Yapıştırıcı Tipi Japon Yapıştırıcısı
Geri Bildirim Ver

Faber Castell 03.12.079.063 8179540 Glue Stick 40 gr Yapıştırıcı

Faber Castell glue stick 40 g yapıştırıcı geniş kullanım alanına sahip bir kırtasiye gerecidir. Birçok çeşitli malzemeyi birleştirme ve yapıştırma için bu üründen faydalanılabilir. Faber Castell kırtasiye ürünleri alanında adını dünyaya duyurmayı başarmış bir markadır. Markanın tüm ürünlerinde olduğu gibi bu yapıştırıcısında da yüksek kalite ve performans özellikleri dikkat çeker. Yapıştırıcı özellikle okul dönemindeki çocuklar tarafından çeşitli etkinliklerde ve ödevlerde yaygın olarak kullanılır. Anaokulu ve ilkokul öğretmenlerinin de çalışmalarında yoğun olarak faydalanabilecekleri bir üründür. Üniversitede, mimarlık, mühendislik gibi maket çalışmaları ve benzeri işlerle ilgilenen öğrenciler için de uygundur. Bunun yanında her yaştan insan çeşitli, amatör veya profesyonel el işi çalışmalarında bu yapıştırıcıyı kullanabilir. İş yerlerinde, ofiste de Faber Castell yapıştırıcı tercih edilebilir.

  • Ölçü: 40 g
  • Yıkanabilir
  • Çabuk kurur

Faber Castell Glue Stick 40 g Yapıştırıcı Özellikleri Nelerdir?

Faber Castell Glue Stick 40 g Yapıştırıcı Özellikleri Nelerdir?

Faber Castell glue stick 40 g yapıştırıcı pek çok gelişmiş özellikle donatılmıştır. Bu özellikleri ile her yaştan ve alandan kişinin kullanabileceği bir ürün hâlini alır. Faber Castell yapıştırıcının 40 g ölçülü şişesi uzun süreli kullanımlar için idealdir. Ürünün şişesinde ve kapak kısmında yer alan sert plastik materyal, ürünü tüm dış etkilerden korur. Yapıştırıcı, solvent içermeyen özel bir formüle sahiptir. Böylelikle daha sağlıklı ve güvenilir bir malzeme niteliği kazanır. Bu anlamda çocuklar için de ideal bir yapıştırıcı seçeneğidir. Ürünün sahip olduğu özel formülü çabuk kurumasını sağlar. Uygulandığı yüzeyde hızlı biçimde sabitlenir. Ürünün yoğun, kremsi bir kıvamı vardır ve kâğıt, karton gibi gereçlere kolaylıkla sürülebilir.

Faber Castell Glue Stick 40 g Yapıştırıcı Kullanımı Nasıl?

Faber Castell Glue Stick 40 g Yapıştırıcı Kullanımı Nasıl?

Faber Castell 8179540 son derece pratik bir malzemedir. Bu sayede her yaştan insan zorlanmadan bu yapıştırıcıyı kullanabilir. Ürün, kırmızı silindir bir şişeye sahiptir. Şişenin taban kısmı çevrilebilir şekilde tasarlanmıştır. Ambalaj üzerindeki bu dönen mekanizma sayesinde yapıştırıcı kolayca çıkarılır. Ürünün kapağını açıp yapıştırıcı bölümünü hazırladıktan sonra uygulamaya geçebilirsiniz. Yapışkan, birleştirilmek istenen materyallere yeteri miktarda sürüldükten sonra parçalar bir süre kurumaya bırakılır. Kullanımın ardından yine kutunun altındaki bölme döndürülerek yapıştırıcı hazne içerisine yerleştirilir. Kapak ile yapıştırıcının hava ile teması kesilir. Uzun süre açık kalmış olan yapıştırıcının yapısal özellikleri bozulur ve istendiği gibi verimli bir performans sunmaz. Glue stick, uygun biçimde muhafaza edildiği sürece uzun yıllar özelliklerini korur.

Faber Castell Glue Stick 40 g Yapıştırıcı Kalitesi Nasıl?

Faber Castell Glue Stick 40 g Yapıştırıcı Kalitesi Nasıl?

Faber Castell glue stick 40 g yapıştırıcı oldukça kalitelidir. Ürün, yüksek performans sunan özel formülüyle öne çıkar. Glue stick, kuvvetli bir yapıştırıcı olduğu hâlde sağlığa zararlı etkileri minimuma indirilmiş, güvenilir bir üründür. Ürünün ciltle teması, kıyafete sürülmesi gibi durumlarda yıkanarak temizlenmesi mümkündür. Yapıştırıcı, kâğıt ve karton gibi yüzeylerde kuvvetli bir yapıştırma işlemi yapar. Ürünün bileşeni kadar şişesi ve ambalajı da kaliteli malzemelerden imal edilmiştir. İdeal ölçülerdeki tasarımı yapışkanın el ile kolay biçimde kavranabilmesini sağlar. Ürün 40 g ölçülü miktarı ile uzun süre tükenmediğinden evde ve iş yerinde iyi bir stok olarak da değerlendirilebilir. Faber Castell glue stick 40 g yapıştırıcı yorumları incelendiğinde ürünün kaliteli yapısından, yapıştırma gücünden memnun kalındığı rahatlıkla görülür. Siz de kullanıcı deneyimlerinden yararlanmak için yorumları okuyabilirsiniz. Faber Castell yapıştırıcıyı Trendyol güvencesiyle ve avantajlı fiyatlarıyla hızlı biçimde satın almanız mümkündür.