Faber Castell Jumbo Boya Kalemi 12 Renk

211 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
300 TL'ye 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
249,99 TL
175 TL'ye %30 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Faber Castell Jumbo Boya Kalemi 12 Renk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ANKA KİTAP KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: KAYHAN SAYYİĞİT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Van Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7570338053
    Bu ürün ANKA KİTAP KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Faber Castell Jumbo Boya Kalemi 12 Renk

Ürün Özellikleri

  • Renk Sarı
  • Okula Dönüş Ortaokul
Geri Bildirim Ver

Faber Castell Jumbo Kuru Boya 12 Renk Köşeli

Boyalar okul öncesi süreç ve okul dönemi boyunca çocuklar tarafından ihtiyaç duyulan temel malzemeler arasında yer alır. Kuru yapıları sayesinde kolaylıkla resim ve çizim yapmaya yardımcı olur. Faber Castell tarafından kullanıma sunulan ürün Jumbo gövdeye sahip olduğundan dolayı kolaylıkla tutularak kullanılır. 12 renk seçeneğine sahip olması da farklı tonların kullanımını gerekli kılan çizimlerin yapılmasını mümkün kılar. Köşeli tasarımları ile kolaylıkla tutularak uygulama yapma noktasında çocukları destekler. Faber Castell Jumbo kuru boya kalemi 12 renk seçeneği ile sunulan paketi temin ederek amatör ve profesyonel çizimlerinizi bu ürünler ile taçlandırabilirsiniz. Faber Castell Jumbo 12'li kuru boya uzun yapıları sayesinde uzun süre boyunca kullanıma uygun bulunur. Siz de ihtiyaçlarınız doğrultusunda Faber Castell ürünlerinden yana seçim yapabilirsiniz.

  • Jumbo gövde
  • 12 Adet
  • Kalın uçlu

Faber Castell Jumbo Kuru Boya 12 Renk Köşeli Kullanımı

Faber Castell Jumbo Kuru Boya 12 Renk Köşeli Kullanımı

Boyalar çocuklar gibi yetişkinlerin de sık talep ettiği malzemelerden biridir. Hem çizim yapmak hem de yazı yazmak için gereksinim duyulur. Renkli kalemler ile not almaktan keyif alan kişiler için sunduğu renk seçenekleri sayesinde öne çıkan ürünü siz de tercih edebilirsiniz. Canlı renk tonları ile hayal gücüne dayalı olan çizimlerin yapılmasını mümkün hale getirir. Faber Castell 12 renk kuru boya özellikle okul dönemindeki çocuklar tarafından tercih edilir. Tutma kısımlarının tasarımı sayesinde uzun soluklu çalışmaları yaparken parmaklarda rahatsızlık hissi oluşturmaz. 12’li Faber Castell Jumbo kuru boya keyifli anları beraberinde getirir. Evde ve okulda verimli şekilde zaman geçirmek isteyen kişilerin ihtiyacını karşılar. Faber Castell’in özel olarak tasarladığı boya kalemi modelleri, ürünlerin severek kullanılmasında etkilidir. Siz de siparişinizi bu modelden yana oluşturabilirsiniz.

Faber Castell Jumbo Kuru Boya 12 Renk Köşeli Özellikleri

Faber Castell Jumbo Kuru Boya 12 Renk Köşeli Özellikleri

Boyalar farklı amaçlara ve çalışmalara hizmet eden malzemeler arasında yer alır. Okul dönemi içerisinde tercih edilmesinin yanı sıra iş hayatında da sıklıkla kullanılır. Renk tonlarının canlı olması da beğeni toplar. 12 farklı renk tonu sayesinde aynı sayfa üzerinde farklı renkler ile çalışma yapabilmeyi mümkün kılar. Faber Castell Jumbo kuru boya 12 renk köşeli olması sayesinde parmakların kalemi gerekli düzeyde kavramasına yardımcı olur. Sağlığa zarar verici herhangi bir madde içermemesi bu ürünlerin öne çıkan özelliklerinden biridir. Faber Castell Jumbo kuru boya 12 renk köşeli kullananlar tarafından farklı amaçlarla tercih edilir. Renkler soluk olmadığından dolayı kağıt ve benzeri materyaller üzerinde uygulama yapmayı keyifli hale getirir. Bu gibi yönlerden dolayı kaliteli bulunan set sayesinde siparişinizi oluşturarak uzun ömürlü boyalara sahip olabilirsiniz.

Faber Castell Jumbo Kuru Boya 12 Renk Köşeli Fiyatı

Faber Castell Jumbo Kuru Boya 12 Renk Köşeli Fiyatı

Kuru boyalar resim yapmak için tercih edilen malzemeler arasında bulunur. Köşeli tasarımlarının yanı sıra kalınlık ve uzunluk bakımından da kişilerin el yapısına uygun bulunur. Faber Castell Jumbo kuru boya 12 renk köşeli yorum ve tavsiyeleri ışığında ürünle birlikte yapılan uygulamalar hakkında bilgi alabilir, siz de hobilerinize ya da ödevlerinize uygun olacak şekilde çalışmalar yapabilirsiniz. Jumbo tasarımlı ürün keyifli şekilde kullanılarak hem çizim hem de resim yapabilmeye yardımcı olur. Set içerisinde yer alan kalem sayısına ve bu kalemlerin özelliklerine göre Faber Castell Jumbo kuru boya 12 renk köşeli fiyatı da bütçe dostudur. İhtiyaçlarınızı baz alarak hem kendinizin hem de sevdiklerinizin kullanmaktan keyif alacağı ürünleri temin edebilirsiniz. Trendyol’un kolay kullanılan arayüzü sayesinde Faber Castell Jumbo kuru boya 12 renk köşeli satın alabilirsiniz.