Faber Castell Faber Castel 6 Renk Parmak Boyası

149 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (35)
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %3 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
148,90 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Faber Castell Faber Castel 6 Renk Parmak Boyası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Karakalem Kırtasiye Satıcı Ünvanı: TEKNİK BÜRO GEREÇLERİ TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0836002828500013 Vergi Kimlik Numarası: 8360028285
    Bu ürün Karakalem Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • FABER CASTEL 6 RENK PARMAK BOYASI 6X25ML

Ürün Özellikleri

  • Tip Parmak Boyaları
  • Renk Kırmızı
  • Okula Dönüş Ortaokul
Geri Bildirim Ver

Faber Castell Parmak Boyası 6'lı

Kırtasiye ürünleri arasında bulunan parmak boyaları yetişkinlerin ve çocukların son derece eğlenceli bir şekilde resim yapmasını sağlar. Birçok renk seçeneğini bir arada sunan parmak boyaları, bu doğrultuda renklerin birbiriyle karışımından sonra ortaya çıkan uygun tonları ile hayal dünyanızın gelişimine yardımcı olur. Bu çerçevede birçok anaokulu ve ilkokul çağındaki çocuklar için uygun olan Faber Castell parmak boyası 6'lı ürünü hayalinizdeki resimleri kâğıda dökmeniz için büyük oranda kolaylık sağlar. Kaliteli malzemesi ve zararlı madde içermeyen renkleriyle tercih edilen ürün, kırtasiye çeşitleri içerisinde yer alan boyalar arasında bulunur. Kaliteli malzemelerden üretilir ve çocuklar için uygundur. İstediğiniz şekli ve hayalinizdeki resmi parmak boyası sayesinde son derece rahat bir şekilde çizebilirsiniz.

  • Kolayca uygulanan formül
  • 6 farklı renk seçeneği
  • Parmak boya

Kaliteli Faber Castell Parmak Boya 6'lı Özellikleri

Kaliteli Faber Castell Parmak Boya 6'lı Özellikleri

Faber Castell parmak boyası kolay ve pratik bir şekilde zemin üzerine uygulanır. İçerisinde bulunan toplam altı renk ile küçük çocukların yaratıcılığının geliştirilmesine yardımcı olur. Bununla birlikte gelişme çağındaki çocuklar için oldukça faydalı olan ürün, onların hayal dünyalarını resim sanatıyla şekillendirmelerine yardımcı olur. Bu çerçevede Faber Castell 6'lı parmak boyası fiziksel ve mental becerilerin de gelişmesini sağlar. İçerisinde bulunan kırmızı, mavi, sarı, yeşil, siyah ve beyaz renkler sayesinde her türlü renkle ilgili istenen resmin kolayca yapılmasını sağlar. Kaliteli üretimi ve uluslararası standartlara uygun üretimi ile dikkat çeken Faber Castell parmak boyası sağlık noktasında da bütün hassasiyetleri göz önüne alır. Bu bağlamda sağlıklı kullanım için bütün kontrollerden başarıyla geçen ürün, ebeveynler tarafından tercih edilir. Yoğun pigmente sahip boyaları kullanarak çocuklarınızla birlikte eğlenceli vakit geçirebilirsiniz.

Rengarenk Faber Castell Parmak Boya 6'lı Yorumları

Rengarenk Faber Castell Parmak Boya 6'lı Yorumları

Sağlık standartlarına uygun olarak tasarlanan ürün, özellikle çocuklar için son derece uygundur. Çocukların parmakları ile gerçekleştirilen renkli aktiviteler için tercih edilir. Bu sayede birçok öğrenci eğlenceli bir şekilde vakit geçirme imkanına kavuşur. İlgi çekici ve parlak renklerin yanında sunulan eğlenceli anlar ile ürün sıkça tercih edilir. Kolayca suda çözünebilir ve hızlı bir şekilde temizlenir. Bu bakımdan Faber Castell parmak boyası 6'lı kullananlar ürünün kalitesi ve pigmentinden oldukça memnun kalır. Genellikle çocuklar tarafından kullanılan ürün, sağlığa zararlı herhangi bir kimyasal madde içermez. Ayrıca altı canlı ve parlak rengin karıştırılmasıyla elde edilen diğer renkler için de güzel fırsatlar sunar. Bu doğrultuda Faber Castell parmak boyası 6'lı yorumlarını inceleyerek ürünle ilgili bütün ayrıntılar hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu doğrultuda da ürünü tercih ederek boyaları deneyimleyebilirsiniz.

Avantajlı Faber Castell Parmak Boya 6'lı Fiyatı

Avantajlı Faber Castell Parmak Boya 6'lı Fiyatı

Çocukların kullanımı için uygun olan parmak boyası her türlü yüzey üzerinde kullanıma uygundur. Boyaların su ile karışmasından dolayı seyreltilerek kullanılmasına olanak veren ürün, bunun yanında uygun fiyat avantajıyla da dikkat çeker. Bu doğrultuda Faber Castell parmak boyası 6'lı fiyatı bazı etkenlere bağlı olarak değişkenlik gösterir. Ürünün markası ve kalitesi başta olmak üzere piyasa şartları ve kullanım özellikleri fiyatını etkileyen başlıca faktörlerdir. Bu bakımdan ürünle ilgili tek ve sabit bir fiyattan bahsetmek mümkün olmaz. Bunun yanında ürünü tercih etmek isteyenler için son derece avantajlıdır. Bu doğrultuda Faber Castell parmak boyası 6'lı satın almak isterseniz ürünü binlerce satıcı ve uygun fiyat avantajıyla Trendyol üzerinden kolaylıkla satın alabilirsiniz. Ayrıca ürünle ilgili her türlü ayrıntılı bilgiye yine platform üzerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.