Faber Castell Tüpte Tam Boy Kuru Boya Kalemi 36 Renk 8690826017751

411 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Faber Castell Tüpte Tam Boy Kuru Boya Kalemi 36 Renk 8690826017751

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KarmaOfis Satıcı Ünvanı: MEHMET BİLGE ÖZAKÇAOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6620414126
    Bu ürün KarmaOfis tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Faber-Castell Metal Tüpte Tam Boy Kuru Boya Kalemi 36 Renk 8690826017751 Metal Kalemtraş Hediyeli

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
Geri Bildirim Ver

Faber Castell 8690826017751 ST00284 36 Renk Tüpte Tam Boy Kuru Boya Kalemi

Faber Castell 8690826017751 tüpte tam boy 36 renk kuru boya kalemi, çizimlerde rahatlıkla kullanılabilecek kalitesiyle oldukça sık tercih edilir. Güçlü renk vurgusu yapabilecek boya kalitesi sayesinde hayallerin kâğıda kolaylıkla aktarılmasını sağlayacak bu kalemler, oldukça kolay şekilde kullanılabilir. Boyama yaparken herhangi bir şekilde kullanan kişinin elinde rahatsızlık hissinin oluşmamasını sağlayan tasarımıyla bu kalemler, ergonomik ürünlerdir. Bu kalemlerin boya yapısı sert olduğu için daha az ürünle kâğıt üzerinde geniş bir alan tümüyle renklendirilebilir. Klasik altıgen gövdesiyle tutuş kolaylığı sağlayan Faber Castell 8690826017751 tüpte tam boy 36’lı kuru boya kalemi, her açıdan kullanıcı deneyiminin ön plana çıkarıldığı bir ürün setidir.

  • Tüp şeklinde metal kalemliği bulunur.
  • 36 renkten oluşur.
  • Metal kalemtıraş hediyesi mevcuttur.

Faber Castell Tam Boy Kuru Boya Kaleminin Özellikleri Nelerdir?

Faber Castell Tam Boy Kuru Boya Kaleminin Özellikleri Nelerdir?

Faber Castell 8690826017751 tüpte tam boy 36 renk kuru boya, metal kutusuyla gönderilir. İstenen her yere kalemlerin uçlarına zarar vermeden taşımayı kolaylaştıran bu metal silindir kutu, son derece dayanıklıdır. Hem amatör hem de profesyonel kullanım için uygun olan kalitesi sayesinde bu ürün seti, resimle ilgisi olan herkesin oldukça beğeneceği kalemlerden oluşur. Kaliteli kuru boyalardan biri olan bu set, zararsız içeriği sayesinde çocuklar da gönül rahatlığıyla tercih edebileceği kalemlerden oluşur. Canlı ve net tonları sayesinde kâğıt üzerinde istenen rengin oluşmasını sağlayan bu ürün seti, uzun ömürlü kullanım imkânı sunar. Bu kalem setinde ana renkler ve ara tonlar bulunduğu için istenen detaylar kolaylıkla kâğıda aktarılabilir. 36 farklı rengiyle sevilen tonlara da içeriğinde yer veren bu set, resimle ilgilenen herkes tarafından oldukça beğenilir.

Faber Castell 36 Renk Tüpte Kuru Boya Kaliteli midir?

Faber Castell 8690826017751 tüpte tam boy 36 renk kuru boya kalemi, kaliteli oluşuyla oldukça beğenilen ürünler arasındadır. Yüksek kaliteli boyaların kullanıldığı üretiminde yumuşak mineli uçlar tercih edildiği için kâğıt üzerinde kolaylıkla kayar. Uç kırılmasına karşı direnci artırılmış hâliyle bu boya kalemi seti, özel bir üretim tekniğine sahiptir. Dayanıklı yapısı ve kırılmaya dirençli hâlinin yanı sıra kolay açılabilen bu kalemler, kullanıcı deneyimi açısından oldukça beğenilir. Zararsız içeriği sayesinde çocukların güvenle kullanabileceği bu kalemlerin yanında ayrıca metal bir de kalemtıraş gönderilir. Rahatlıkla kalemlerin açılmasını sağlayan bu metal kalemtıraş da uzun ömürlü ve dayanıklı oluşuyla oldukça dikkat çeker. Uzun süre kullanım imkânı sunan bu setin dış metal kutusu da kalemlerin korunaklı yerde olmasını sağlayacak kalitededir.

Faber Castell Metal Kutu Kuru Boya Kimler İçindir?

Faber Castell 8690826017751 tüpte tam boy 36 renk kuru boya kalemi, resimle ilgisi olan herkes için uygun bir üründür. Zararsız içeriği ve dayanıklı hâliyle bu kalem seti, çocuklar için de uygundur. Özellikle kolay kavranabilir ergonomik yapısı sayesinde bu kalemler, çocukların motor becerilerinin gelişmesine destek olur. Ergonomik yapısı dışında kaliteli iz bırakan renkleriyle profesyonel kullanım için de son derece uygun olan bu kalemler, ressamların tercih edeceği kadar niteliklidir. Faber Castell 8690826017751 tüpte tam boy 36 renk kuru boya kalemi yorumları da ürünlerin ve paketinin ne denli kaliteli olduğunu kanıtlar niteliktedir. Kullanışlı metal ambalajı sayesinde kolaylıkla taşınabilen bu set, doğa resmi çizmeyi sevenlerin yanında götürebileceği bir takımdır. Siz de kalitesiyle herkesin rahatlıkla kullanabileceği Faber Castell 8690826017751 tüpte tam boy 36 renk kuru boya kalemi fiyatını merak ediyorsanız, ürüne Trendyol üzerinden ulaşım sağlayabilirsiniz.