Fabooks Mavi Desenli Defter

99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fabooks Mavi Desenli Defter

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fabooks Satıcı Ünvanı: FAMEDYA YAYINCILIK VE DANIŞMANLIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0572026940500011 Vergi Kimlik Numarası: 5720269405
    Bu ürün Fabooks tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fabooks mavi defter Fa books Çıkış tarihi: 2018
  • Ebat: 15 x 21,5
  • Barkod: 9786059219761
  • Herkes defter kullanmayı sever. Hem kaliteli hemde içinizi açacak bu defteri isterseniz ajanda yapın isterseniz her an bir şeyler karalamak için yanınızda taşıyın. Yuvarlak köşeli çizgili spiralli arka iç kapak cepli. Sayfa sayısı : 160 Kağıt özellikleri : 90 gr. Ebat : A5 148 x 210 mm. Kapak : sert kapak

Ürün Özellikleri

  • Kapak Türü Sert
  • Tel Tipi Spiralli
  • Sayfa Tipi Çizgili
  • Sayfa Sayısı 160 Yaprak
  • Boyut Orta Boy
  • Renk Beyaz
  • Defter Tipi Konsept Defterler
  • Kağıt Boyutu A5
Geri Bildirim Ver

Fabooks Mavi Desenli Defter

Günlük yaşamda, ofiste ya da derste bir not almak ya da bir şeyler çizmek için güzel bir gereç olan Fabooks, kaliteli kapağı ve hoş tasarımı ile karşınıza çıkar. Çizgili sayfalardan oluşan defter, dilediğiniz zaman sizler için güzel bir not defteri, ajanda veya özel bir günlük olabilir. Farklı pek çok amaç için kullanabileceğiniz Fabooks çizgili defter, spiralli yapısı ile kolay bir kullanım sunar. Rahatlıkla yanınızda taşıyabileceğiniz bu ürün, ideal boyutları ile çantanızda yer alabilir. Bu noktada, rengarenk çiçekli desenlerden oluşan kapağı ve mavi rengi ile hemen hemen herkesin beğenisini toplayabilecek bu ürün sahip olduğu özelliklerle dikkat çeker.

  • Sayfa Sayısı: 160 yaprak
  • Ebat: A5/ 15 x 21,5 cm
  • Sert kapaktır.

Fabooks Mavi Desenli Defterin Özellikleri Nelerdir?

Fabooks Mavi Desenli Defterin Özellikleri Nelerdir?

Fabooks mavi desenli defter, gündelik hayatınızın pek çok alanında kullanılabilir. Aklınıza gelenleri not almak, ilham geldiğinde güzel bir şiir yazmak ya da o günkü işlerinizin takibini yapabilmek için bu ürünü tercih edebilirsiniz. 160 sayfadan oluşan bu materyal, kalın yapraklara sahiptir. Bundan dolayı, hem çizimleriniz hem de yazılarınız için uygun bir zemin oluşturabilir. Kullandığınız kalemin türü ne olursa olsun, kalın sayfaları sayesinde, kalemin boyası ya da mürekkebi bir sonraki sayfaya geçmez. Fabooks mavi desenli defter, çizgilidir. Ayrıca, çizgi aralıkları ideal olduğu için satırlara yazdığınız yazıların birbirine karışmasına engel olur. 5A boyutunda üretilen Fabooks defteri, çantanıza koyup rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Spiralli yapısı ile sayfaları daha verimli ve keyifli bir kullanmanıza olanak tanıyan bu ürün, favori eşyalarınız arasında yer alabilir.

Fabooks Mavi Desenli Defterin Kapağı Sağlam mıdır?

Hoş tasarımı ile herkesi kendisine hayran bırakabilecek özellikteki Fabooks mavi desenli defter, kaliteli yapısı ile de tüm kullanıcılardan tam puan alır. Sert kapaktan oluşan defter, düzenli kullanımlarda bile yıpranma ve bükülme olmadan ilk günkü formunu koruyabilir. Bu sayede, hem uzun ömürlü hem de sağlamdır. Eğer notlarınızı ya da günlüğünüzü uzun yıllar boyunca saklamak istiyorsanız sağlam kapak bunu sizin için en iyi şekilde yerine getirebilir. Sağlam sert kapağın yanı sıra, yuvarlak köşeli bir tasarıma sahiptir. Bundan dolayı, sürekli çantanızda taşıdığınızda bile, kenarlar kırılmaz veya deforme olmaz. Fabooks defter, yalnızca dış tasarımı ile değil, sayfa kalitesi ile de oldukça sağlam seçeneklerdendir. Kalın yaprakları, sivri uçlu kalemlerde ya da silgi kullanımında delinme ve yırtılma gibi olumsuzlukların oluşmasına engel olur.

Fabooks Mavi Desenli Defter Kullanışlı mıdır?

Fabooks defter; okulda, ofiste ya da günlük yaşantınızda; notlarınızı tutabileceğiniz, o an aklınızdan geçenleri yazabileceğiniz, alınacaklar veya yapılacaklar için bir liste oluşturabileceğiniz işlevsel bir üründür. Bu noktada, pek çok özelliği ile kullanıcılara ergonomik bir kullanım sunan materyal, hafif bir tasarım ve 5A boyutu ile karşınıza çıkar. Bundan dolayı, dilediğiniz zaman dilediğiniz yerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ayrıca, spiralli yapısı ile kullanışlılığını artıran ürün, sayfaları etkili bir şekilde değerlendirebilmenize olanak tanır. Defterden bir sayfa koparmak istediğinizde spiraller sayesinde bu işlemi sorunsuzca yapabilirsiniz. Fabooks mavi defter yorumlarına bakarak, kullanışlılığı hakkında daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Yorumlar, bu gereci daha önce satın alan kişilerin değerlendirmelerini içerir. Böylelikle, aradığınız bilgiyi bazı yorumlarda bulabilirsiniz. Sizler de Fabooks’un bu materyaline sahip olmak için Trendyol’u ziyaret ederek keyifli bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.