Giza Home Afgan Türkmen Otantik Desenli Bordo Salon ve Oturma Odası Halısı 6891H

504 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Boyut/Ebat: 80 x 150
80 x 150
100 x 200
120 x 180
200 x 290
160 x 230
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Giza Home Afgan Türkmen Otantik Desenli Bordo Salon ve Oturma Odası Halısı 6891H

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Giza Home Satıcı Ünvanı: BÜKÜCÜ TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0192000478600018 Vergi Kimlik Numarası: 1920004786
    Bu ürün Giza Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • El dokuma havası taşıyan, kendinden pamuk atkılı Afgan serisi yaşam alanlarınızda otantik bir görüntü sağlar. Afgan serisi halılarımız, Polipropilen (PP) ipliği ve özgün desen tasarımı ile evinizin tüm alanlarında canlı bir atmosfer oluşmasına yardımcı olacaktır. ÜRÜN ÖZELLİKLERİ * Hav yüksekliği 8 milimetredir.* Kullanım alanında Toz-Hav çıkarmaz. * Ekstra yumuşatıcı ile üretilen hav ipliğimiz sayesinde ayakaltı konforu sağlamaktadır.* Anti statik, Anti bakteriyel ve Antialerjik olan Afgan serisi halılarımız size ve sevdiklerinize zarar verebilecek kanserojen madde içermemektedir.* Dokuma taban yapısı ve kolay leke tutmayan özelliği sayesinde sizlere rahatlık sağlayacaktır. PAKETLEME - KARGO 1) Son teknoloji makinalarımız ile üretimini yaptığımız halılarımız kalite kontrol birimimiz tarafından incelenerek rulo halinde getirilir. Rulo haline getirilen halılarımızın alt ve üst kısımlarına ürüne uygun karton koruyucu eklenerek dayanıklı şeffaf koruyucu malzeme ile sarılır. 2) Kargo - Taşıma süreçlerinde deformasyon riskini sıfıra indirmek adına ürünlerimiz 3 noktada kontrol edilerek kargo firmasına teslim edilmektedir. KULLANIM VE BAKIM TALİMATLARI Halınızın ilk günkü yeniliğini uzun süre koruyabilmesi için Temizleme ve Uyarı talimatlarına lütfen dikkat ediniz. Temizleme Talimatları:1) Halı temizliği elektrikli süpürgenin halı için tasarlanmış başlığı ile her gün düzenli olarak yapılmalıdır. Temizliği düzenli olarak yapılmayan halılar üzerinde toz ve kirler hav iplikleri arasında birikerek halı tabanına yerleşecektir. 2) Halınızın tüylerinde kalıcı hasarlar oluşmaması için Çırpma, Dövme, Fırçalama vb. geleneksel yöntemler kesinlikle tercih edilmemelidir.3) Halı temizliği yapılırken "Çamaşır suyu, Tuz ruhu, Arap Sabunu, Bulaşık deterjanı ve benzeri güçlü leke sökücüler" kullanılmamalıdır. 4) Halı temizliği yapılırken özel üretilmiş halı şampuanları ile köpürtülüp köpük yardımı ile silinmelidir. Fırçalama yapılmamalıdır.5) Halı temizliği yapıldıktan sonra açık hava ve güneş ışığı ile kurutulmalıdır. Islak ve nemli halılar, içerisindeki doğal elyaflar nedeni ile küflenebilir, halınızın zarar görmemesi için kuruduğundan emin olmadan sermeyiniz. 6) Halı üzerinde oluşabilecek lekelerin kalıcı hale dönüşmemesini önlemek için hızlı müdahale edilmesi gerekmektedir.7) Halı üzerinde güçlü veya kalıcı bir leke oluşması durumunda Halı Temizleme firmaları ile iletişime geçerek destek alabilirsiniz. Uyarı Talimatları:1) Uzun süre güneş ışığına maruz kalan halılarda renk solması görülebilir.2) Isı yayan cihazlardan uzak tutulmalıdır.3) 90 günden uzun süre kullanılmayacak halılar elektrikli süpürge yardımı ile temizlenip havalandırılarak nem olmayan ortamlarda rulo halde sarılarak dik durumda saklanabilir.4) Halı üzerine bırakılan ağır eşyalar zamanla iz oluşturabilir. Halınızda kalıcı iz oluşmaması için belirli aralıklar ile halınızı çevirmeniz iz oluşmasını engelleyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Polipropilen
  • Özellik Antialerjik
  • Tema / Stil Klasik
  • Renk Bordo
  • Ölçü 160 x 230
Geri Bildirim Ver