Face Dog Basic Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması 15kg

650 TL
(43,33 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Face Dog Basic Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması 15kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AK GRUP Satıcı Ünvanı: KADRİYE KIRLANGIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Vergi Kimlik Numarası: 3270243658
    Bu ürün AK GRUP tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Face Dog Basic Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması 15Kg

Ürün Özellikleri

  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
  • Ağırlık 15+ Kg
  • Aroma Kuzu
Geri Bildirim Ver

FaceDog Basic Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması 15 kg

Köpek maması seçimi sevimli dostlarınız için önemli kriterlerden biridir. Kaliteli içeriğe sahip olması ve besin değeri yüksek olması gerekir. Kuzu etli köpek maması 15 kg genellikle yetişkin köpekler için tercih edilir. Face Dog basic kuzu etli yetişkin köpek maması 15 kg evcil dostunuzun gün boyunca ihtiyacı olan bütün vitaminleri karşılar. İçeriğinde yüksek derecede sindirilebilir hayvansal protein ve tahıl tanelerini bulunur. Bu sayede köpeğinizin her zaman sağlıklı ve ideal kiloda kalması sağlanır. Vitamin ile mineral değerleri dengeli olduğundan tüy ve deri yapısının sağlıklı olmasına katkıda bulunur. Face Dog kuzu etli pirinçli yetişkin köpek maması 15 kg köpeğiniz için ideal bir mamadır. %100 doğal içeriğe sahip besinlerden üretilen bu mamayı köpeğinizin sağlığı için deneyebilirsiniz.

  • Besin ve vitamin değeri yüksek
  • %100 doğal içerik
  • Tüy dökmesi yapmayan formül

Face Dog Basic Kuzu Etli Pirinçli Köpek Maması Özellikleri

Face Dog Basic Kuzu Etli Pirinçli Köpek Maması Özellikleri

Köpek bakımında sağlığın kontrol altında tutulması için yemek faktörü önemlidir. Seçilen mamaların yüksek besin değerine sahip olması gerekir. Kuzu etli yetişkin köpek maması 15 kg ağırlığıyla uzun vadede kullanılabilir. Keten tohumu köpeğinizin Omega 3 yağ dengesi sağlanır. İçeriğindeki glukozamin ise eklemlerini korur. Fosfor ve kalsiyum oranının dengeli olması ise iskelet gelişiminin sağlıklı şekilde devam etmesini sağlar. Mineral ve vitaminleri sayesinde bağışıklık sistemi güçlenir. Özel olarak tasarlanan tane şekilleriyle diş etlerini korur ve sindirimini kolaylaştırır. Lezzetli aroması sayesinde köpeğinizin iştahla yemesini sağlar. Köpek maması kuzu etli 15 kg ağırlığıyla uzun süre rahatlıkla kullanabilirsiniz. Uygun şekilde muhafaza edildiği takdirde bozulmaz. Dengeli vitamin ve mineralleri metabolizmayı destekler. Gün boyu ihtiyacı olan enerji üretimini sağlayan bu mamayı siz de köpeğiniz için tercih edebilirsiniz.

Face Dog Basic Kuzu Etli Pirinçli Köpek Maması Avantajları

Face Dog Basic Kuzu Etli Pirinçli Köpek Maması Avantajları

Köpeğinizin sağlığı için her gün dengeli beslenmenin sağlanması önemli bir rol oynar. Face Dog Basic kuzu etli yetişkin köpek maması 15 kg kullananlar dengeli beslenme sağlayan üründen memnun kalır. Bunun sebebi gerekli vitamin ve mineralleri içermesidir. Face Dog Basic kuzu etli mama, köpeğinizin ideal vücut ağırlığını korur. Uzun bir yaşam ve sağlıklı bir metabolizma için protein ve yağ oranı dengelenerek formüle edilir. İçeriğindeki doğal probiyotik ve lifler sayesinde bağırsaklarda yararlı bakterilerin gelişimini sağlar. Bağışıklık sistemini destekleyen ürün bu sayede sindirimi de iyileştirir. Kas sağlığını korur ve yağsız vücut kitlesinin artmasına katkıda bulunur. Eklem sağlığı için içerdiği doğal glukozamin ve kondroitin kaynaklarıyla esnek kıkırdak yapısı sağlar. Siz de evcil dostunuzun dengeli beslenmesi için Face Dog Basic kuzu etli yetişkin köpek maması 15 kg satın alabilirsiniz.

Face Dog Basic Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması 15 kg Fiyatı

Face Dog Basic Kuzu Etli Yetişkin Köpek Maması 15 kg Fiyatı

Face Dog Basic kuzu etli yetişkin köpek maması 15 kg fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak değerlendirilir. Face Dog kuzu etli mama, içerik açısından zengindir. Kuzu etli olması ile öne çıkan üründe mısır ve kurutulmuş hayvan proteini gibi besleyici içerikler bulunur. Yüksek besin değerine sahip mama, kaliteli yapısıyla sindirim hassasiyeti yaşayan köpekler için de uygundur. Doyurucu ve besleyici özelliğe sahiptir. Ürünü satın alan kişilerin yaptığı Face Dog Basic kuzu etli yetişkin köpek maması 15 kg yorum ve değerlendirmeleri genellikle pozitiftir. %100 doğal yapısıyla alerjik etki oluşturmaz ve sindirim açısından zorluk yaratmaz. Ürünün içeriğindeki tahıl miktarı evcil dostunuzun gelişimine katkı sağlar. Kaliteli besin değerleri ve aromasıyla sevimli dostunuza eşsiz bir deneyim sunar. Vitamin ve mineral dengesine sahip bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.