FaceLab Aydınlatıcı Leke Karşıtı Bakım Serumu 30 Ml - Anti-blemish Brightening Serum 30 Ml

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
10 saat 34 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,90 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
10 saat 34 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

FaceLab Aydınlatıcı Leke Karşıtı Bakım Serumu 30 Ml - Anti-blemish Brightening Serum 30 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FaceLab Satıcı Ünvanı: SCANDİ KOZMETİK ÜRÜNLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0757093410700001 Vergi Kimlik Numarası: 7570934107
    Bu ürün FaceLab tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aydınlatıcı Leke Karşıtı Bakım Serumu 30 ml - Anti-Blemish Brightening Serum 30 ml Lekeleri Azaltır:Niasinamid ve Glycyrrhiza Glabra Root Extract, anti-enflamatuar ve yatıştırıcı özellikleri ile bilinir. Lekelerle ilişkilendirilen kızarıklığı ve iltihaplanmayı azaltmaya yardımcı olabilirler, bu da serumun zaman içinde lekelerin görünümünü azaltmak ve sakinleştirmek için etkili olduğu anlamına gelir.
  • Cilt Tonunu Aydınlatmaya Yardımcı Olur:Diacetyl Boldine, Lactic Acid/Glycolic Acid Copolymer ve Palmitoyl Sh-Octapeptide-24 Amide, cildi aydınlatmaya ve cilt tonunu düzeltmeye yardımcı olabilen içeriklerdir. Bu, koyu lekelerin, hiperpigmentasyonun ve sivilce izlerinin görünümünü azaltarak daha parlak bir cilt tonu sağlar.
  • Nemlendirir:Caprylic/Capric Triglyceride ve Glycerin, cildi nemlendirmeye yardımcı olabilen nemlendirici içeriklerdir. Cildi uygun şekilde nemli tutmak, daha sağlıklı ve daha pürüzsüz bir cilt tonuna katkıda bulunabilir. Düzgün ve uygulaması kolay bir serum dokusu oluşturmaya yardımcı olabilirler. Ayrıca, Palmitoyl Sh-Tripeptide-5 Norisoleucyl Sh-Nonapeptide-1, cilt dokusu ve elastikiyetini iyileştirebileceği potansiyeli ile bilinir, bu da daha genç bir görünüme yol açabilir. Bu tür ürünleri talimatlarına uygun şekilde kullanmak ve rutininize sadık kalmak en iyi sonuçları görmek için önemlidir. Ayrıca, aydınlatıcı içeriklere sahip ürünler kullanırken cildinizi potansiyel UV hasarından korumak için güneş kremi kullanmanız tavsiye edilir. İçerik Listesi: Aqua, Niacinamide, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Pentylene Glycol, PEG-12 Dimethicone, Phenoxyethanol, Hydroxyethylcellulose, Polysorbate 20, Allantoin, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Parfum, Tetrasodium Edta, Xanthan Gum, Diacetyl Boldine, Caprylyl Glycol, Glycerin, Lactic Acid/Glycolic Acid Copolymer, Phenylpropanol, Palmitoyl Sh-Octapeptide-24 Amide, Polyvinyl Alcohol, Palmitoyl Sh-Tripeptide-5 Norisoleucyl Sh-Nonapeptide-1, Glyceryl Caprylate

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • İçerik Niacinamide
  • SPF Korumasız
  • Tip Şişe
  • Hacim 16 - 30 ml
  • Kullanma Amacı Leke Karşıtı Bakım
  • Ek Özellik Alkol İçermeyen
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver

Facelab Leke Serumu 30 ml

Her insanın cildinde ufak tefek sorunlar oluşabilir. Yaz aylarında yoğun güneş ışığına bağlı UV ışınlar, ergenliğe bağlı sivilce izleri yada yaş gibi etmenlerden kaynaklı olabilir. Leke oluşumu özellikle güneşe bağlı gerçekleşse de hormonal değişiklikler de oluşumunu etkiler. Kadınlarda sıklıkla görülen hormon düzensizliği de cilt sorunlarına neden olmaktadır bu yüzden olabildiğince dikkat edilmesi gereken konulardan biridir. Facelab leke serumu 30 ml olabildiğince koyu renk görünümünü azaltarak cildinizin sağlıklı görünümüne sahip olmasına yardımcı olur. Tüm cilt tipleri için geliştirilen formülü sayesinde cildinde problemi olan herkes kullanabilir. Alerjenik özellikte olmayan yapısı sayesinde güvenle kullanabilirsiniz. Dermatolojik olarak test edilen serum sabah akşam kullanıma uygundur. İster sabah rutinlerinizde isterseniz de akşam yatmadan önceki rutinlerinizde uygulayabilirsiniz.

  • Lekelerin gitmesine yardımcı
  • Cilt nemini artırır
  • Tüm cilt tipleri için

Facelab Leke Serumu ile Cildiniz Doğal Güzelliğine Kavuşsun

Facelab Leke Serumu ile Cildiniz Doğal Güzelliğine Kavuşsun

Çene, alın ve burun üstü yoğunlukta olmak üzere tüm yüz bölgesinde sıklıkla leke oluşabilir. Cilt problemlerinin oluşmasını tetikleyen birçok etken vardır. Aynı zamanda her yaşta görülebilen cilt sorunları çözüme kavuşturulması gereken konulardan biridir. Güneş, yaş, hormon düzensizlikleri leke oluşumuna neden olabilir. Özellikle de melanin hormon bozukluğuna bağlı olarak cildinizde koyu renkli pigmentler oluşabilir. Facelab leke serumu kullananların beğenerek kullandığı Facelab ciltte bulunan koyu renk pigmentlerini zaman içerisinde cilt tonuna eşitlemeye yardımcı olur. Facelab leke serumu 30 ml yorumlarını okuduğunuzda ürünü kullanan diğer müşterilerin ürün hakkındaki düşüncelerini inceleyebilirsiniz. Müşteri odaklı bir ürün olan ve cilt problemlerine iyi gelen serum sayesinde artık cildiniz sağlıklı görünüme sahip olabilir. Uzun süreli düzenli kullanımda sizlerde cildinizdeki koyu renklerin giderek açıldığını ve cilt tonunuza eşitlendiğini görebilirsiniz.

Facelab Leke Serumu ile Pratik Deneyim

Facelab Leke Serumu ile Pratik Deneyim

Cildinizde melanin pigmenti fazlalığına bağlı olarak normal cilt tonundan koyu renkte lekelere sahip olabilirsiniz. Cilt problemleri sıklıkla güneş ve hormon düzensizliğinden kaynaklanıyor olabilir. Facelab leke serumu yorumlarını incelediğinizde ürünün son derece müşteri odaklı tasarlanarak sizin için satışa sunulduğunu görebilirsiniz. Kadın erkek cinsiyet fark etmeksizin her yaş grubuna hitap eden ürün sabah veya akşam rutinlerinde cildinizi temizledikten sonra kuru cilde uygulanır. Kullanmaya başlamadan önce cilt hassasiyetini ölçmek için öncelikle küçük bir alanda uygulayıp, olası bir yan etki oluşmadığı zaman düzenli olarak kullanmaya başlayabilirsiniz. Müşteri odaklı üretilen Facelab leke giderici serum kullananlar tarafından oldukça beğenilen ve müşterilerin sevdiklerine de tavsiye ettiği bir üründür. Cilt problemlerini gidererek günlük hayatta karşılaşılan yüz kusurlarından kaynaklanan özgüven eksikliğinin de olabildiğince önüne geçer. Siz de ürünü deneyimleyebilirsiniz.

Bütçenize Uygun Facelab Leke Serumu Fiyatı

Bütçenize Uygun Facelab Leke Serumu Fiyatı

Herkes için cildi kıyafet gibidir. Ten üzerinde oluşan herhangi bir sorun sizleri psikolojik olarak rahatsız edebilir. Bu yüzden cilt sorunlarını giderebilecek ürünler kullanırken aynı zamanda kullanılan ürünlerin de cilt üzerindeki yan etkilerinden emin olmanız gerekebilir. Facelab güvencesiyle üretilen serum içerisinde paraben bulunmaz. Paraben zehirli bir içeriktir ve ürünler içerisinde koruyucu olarak kullanılır. Ürünün raf ömrünü uzatarak cilt üzerinde alerji, tahriş etme gibi zararlı etkileri bulunur. Facelab leke serumu 30 ml kullananların önerdiği cilde zararı olmayan bir üründür. Serumu sabah rutininde kullanacağınız zaman içerisinde SPF koruyucu içermediğinden güneş kremi kullanmanız gerekir. Sizin için üretilen serumu cilt sorunlarınızı gidererek ışıltılı bir cilde sahip olmanızı sağlar. Siz de leke problemlerinize çözüm arıyorsanız Facelab leke serumu 30 ml fiyatlarını inceleyerek ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.