Fairy Bulaşık Deterjanı 5 kğ ( 2 Adet )

633,46 TL
(316,73 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Fairy Bulaşık Deterjanı 5 kğ ( 2 Adet )

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DEVGROSS Satıcı Ünvanı: DEVGROSS TOPTAN MARKET PAZARLAMA DAĞITIM İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0294035213500001 Vergi Kimlik Numarası: 2940352135
    Bu ürün DEVGROSS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fairy bulaşık deterjanı 5 kg ( 2 adet )
Geri Bildirim Ver

Fairy Bulaşık Deterjanı 5 kg - 2 Adet

Fairy 5 kg bulaşık deterjanı etkin bir temizleyici özelliğe sahiptir. Tencere, bardak, tabak gibi araç gereçler haricinde masa, lavabo, tezgah, döşeme gibi yüzeylerin temizliğinin yapılması için de kullanılabilir. Yağ lekesi ve zorlu kirleri kolayca çözen aktif bir formüle sahiptir. Fairy bulaşık deterjanı 2 adet 5 kg, güçlü temizliği ile öne çıkar. Limon kokulu, parfümlü bir formüle sahiptir. Elde yıkama işleminde kullanılmak üzere üretilir. Az miktarda ürün uygulanarak yüksek sayıda bulaşık temizlenebilir. Verimli kullanım sağlayan ve çabuk tükenmeyen bir yapıya sahiptir. İki adet beş kilogramlık ambalaj halinde satın alındığından ürünle yıkanabilen bulaşık miktarı oldukça yüksek olur. Yağı, kiri hızlı ve kolay çözen yapısı sayesinde temizleme işleminin kolaylaşmasını sağlar.

  • Aktif ve kalıcı köpük
  • Kolay ve güvenilir temizlik
  • Verimli kullanılan konsantre formül

Fairy Bulaşık Deterjanı 5 kg ile Kullanımda Çeşitlilik

Fairy Bulaşık Deterjanı 5 kg ile Kullanımda Çeşitlilik

Fairy bulaşık deterjanı; tencere, tava, tabak, bardak gibi yemek sunum ve hazırlama gereçlerini etkin bir şekilde temizler. Parlak görünmelerine yardımcı olur. Yemeklerden sinen kokuları giderir. İşlevleri sadece bulaşık yıkama ile sınırlı değildir. Masa üzeri, döşemeler, sandalyeler, cam ve ayna gibi parlak yüzeyler, tezgahlar gibi çeşitli eşyaların temizliğine de etkin olarak kullanılabilir. Fairy bulaşık deterjanı 5 lt ile elde bulaşık yıkamak amacıyla kullanımda 40 ile 50 litre arasındaki miktarda suya 1 kapak ürün ilave etmeniz yeterlidir. Ayna, masa gibi yüzeylerde kullanmak için ise 600 mililitre için bir iki damla eklemeniz etkili olmasını sağlar. Bu seyreltiyi önden karıştırma işlemi yaparak ayrı bir ambalaja doldurabilirsiniz ya da uygulama esnasında sulandırarak uygulayabilirsiniz. Huni benzeri kapak yapısı sayesinde ürünün ambalajından aktarılması da oldukça basittir.

Tasarruf Sağlayan Fairy Bulaşık Deterjanı 5 kg 2 Adet

Tasarruf Sağlayan Fairy Bulaşık Deterjanı 5 kg 2 Adet

Fairy bulaşık deterjanı, iki adet beş litrelik ambalaj halinde satılır. Bu özellik ürünün kullanımını kolaylaştırır. Büyük bir miktar olması sayesinde hemen tükenmez. Bu nitelikleri, profesyonel alanlarda kullanılmasını kolaylaştırır. Çok ve yoğun bulaşık yıkanan işletmeler için tasarruf sağlar. Fairy bulaşık deterjanı 5 kg 2 adet hem boyutu hem de az kullanıldığında bile etkin temizlik sağlayan konsantre formülü açısından ekonomiktir. Tasarruf sağlaması ve kalitesi ile öne çıkar. Toplamda on litre olan ürün, uygun saklama koşulları sağlandığında uzun süre saklanabilir. İki adet ambalajlı ürün olduğundan muhafaza etme işlemini kolaylaştırır. Aktif ve kalıcı köpük özelliği, konsantre formülü sayesinde çok az ürün tüketerek fazla sayıda bulaşık yıkayabilirsiniz. Bu kalitesi ile ekonomik nitelikleri, Fairy bulaşık deterjanı 5 kg 2 adet fiyatını etkileyen başlıca unsurlardandır.

Fairy Bulaşık Deterjanı 5 Litre 2 Adet Kullanıcı Yorumları

Fairy Bulaşık Deterjanı 5 Litre 2 Adet Kullanıcı Yorumları

Elde yıkama işlemi için uygun olan Fairy bulaşık deterjanı, limonlu formülü sayesinde bulaşıkları temizlerken maruz kalınan kötü kokuyu da bastırır. Böylece bu sürecin konforu artar. Fairy bulaşık deterjanı 5 kg, ovalama ve kazıma gibi aşamaların zahmetini azaltır. Bu sayede uzun süre ve çok miktarda bulaşık yıkama işlemi yapıldığında oluşan kas yorgunluğunu azaltır. Çabuk ve kolay şekilde sonuç alınmasını sağlar. Böylece zamandan ve enerjiden tasarruf sağlanır. Bulaşıkları parlattığı için görüntü olarak tatmin edici sonuçlar alınmasına yardımcı olur. Ekonomik ve bütçe dostu fiyatı, güçlü ve başarılı formülü ile öne çıkan ürünle bulaşıklarınızı zahmetsiz bir şekilde yıkayabilirsiniz. Fairy bulaşık deterjanı ile temizlenen ürünler aynı kalitede, parlak ve temiz görünür. Her kullanımda sağladığı verimli sonuçlar sayesinde gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Fairy bulaşık deterjanı 5 kg kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.