Fairy Platinum Bulaşık Makinesi Deterjanı Kapsülü Limonlu 43'lü

282,50 TL
(6,57 TL / kapsül)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (22)
750 TL'ye 75 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
374,90 TL289,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
308,60 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Fairy Platinum Bulaşık Makinesi Deterjanı Kapsülü Limonlu 43'lü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: akhilleuS Satıcı Ünvanı: AKHİLLEUS TEKNOLOJİ VE YAZILIM ÇÖZÜMLERİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0025045236200010 Vergi Kimlik Numarası: 0250452362
    Bu ürün akhilleuS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fairy Platinum 43 Yıkama Bulaşık Makinesi Deterjanı Kapsülü Limon Kokulu

Ürün Özellikleri

  • Form Tablet
  • Yıkama Sayısı 31 - 45 Yıkama
Geri Bildirim Ver

Fairy Platinum 43 Yıkama Bulaşık Makinesi Deterjanı Kapsülü Limon Kokulu

Mutfakta kullandığınız işlevsel beyaz eşyalardan olan bulaşık makineleri hem zamandan hem de sudan tasarruf etmeyi sağlar. Bulaşıkların iyi yıkanması ve temiz olması için kullandığınız deterjanın kalitesi oldukça önemlidir. Fairy platinum bulaşık makinesi deterjanı zorlu yemek kirlerinde etkilidir ve yüksek temizlik isteyenlerin seveceği bir üründür. Fairy Platinum bulaşık makinesi deterjanı kapsülü sıvı ve toz bölümünü aynı anda içeren eşsiz bir üründür. Kapsülün toz kısmı özel enzimler ve beyazlatıcı sistemi içerdiğinden güçlü bir temizlik sağlar. Diğer bölüm ise sıvı formu içinde oldukça etkili olan aktif bileşenleri içerir. Böylece etkili bir temizlik sağlanmış olur. Siz de bu ürünü tercih ederek temizlik ve hijyen konusunda öne geçebilirsiniz.

  • Güçlü temizlik ve hijyen
  • Hızlı çözünen yapı
  • Yağ ve kir oluşumuna çözüm

Zorlu Kirler İçin Fairy Platinum Bulaşık Makinesi Deterjanı

Zorlu Kirler İçin Fairy Platinum Bulaşık Makinesi Deterjanı

Mutfakta temizlik ve hijyen sağlamak kimi zaman zor olabilir. Özellikle her gün yıkanması gereken bulaşıklarda hijyeni sağlamak önemlidir. Bulaşık makinesi deterjanı Fairy platinum yemek artıkları, kalıplaşmış yağlar ve zorlu kirler ile savaşarak bu süreci sizin için kolay hale getirir. Sadece yemek artıklarını değil, makinenizdeki yağ oluşumunu da azaltan bu ürün mutfaktaki büyük yardımcınız olur. Fairy platinum bulaşık makinesi deterjanı kapsülü limon kokulu özel gücüyle makinenizdeki saklı kalmış yağlara etki eder. Böylece makine filtresi, iç boru ve su fıskiyesindeki tıkanıkların azalması sağlanır. Makinenizin temiz olması, bulaşıklarda da etkili sonuçlar almanızı sağlar. Bu ürün, zorlu kirlerin çözümünde sizin yardımcınız olurken, özellikle titiz insanlara rahatlık sunar. Siz de hem makineniz hem de mutfak eşyalarınız için Fairy Platinum’u tercih ederek rahatlıkla hijyen sağlayabilirsiniz.

Limon Kokan Bulaşık Makinesi Deterjanı Fairy Platinum

Limon Kokan Bulaşık Makinesi Deterjanı Fairy Platinum

Özellikle bazı yemeklerin pişirilmesinden sonra ortaya çıkan kirleri çıkarmak zordur. Bu yüzden bu yemekleri pişirmekten kaçınanlar olabilir. Fairy Platinum bulaşık makinesi deterjanı kapsülü 43'lü ile buna çözüm bulunur. 43 tane özel kapsül içeren bu ürün, size oluşacak kirlerden korkmadan istediğiniz yemeği pişirmenin rahatlığını sunar. Etkili formülü ile öne çıkan Fairy Platinum bulaşık makinesi deterjanı fiyatları merak edilir. Kampanya ve fırsatları takip ederek bu deterjana uygun fiyatlar ile ulaşabilirsiniz. Fairy platinum bulaşık makinesi deterjanı yorumlarını inceleyerek ürün kalitesi hakkında detaylı bilgi edinmeniz mümkündür. Yorumlardan yararlanarak diğer müşterilerin deneyimlerine ulaşabilirsiniz. Böylece aklınızdaki soru işaretlerini gidermiş olursunuz. Mutfaktaki önemli konulardan biri olan temizlik ve hijyene ulaşmanız zor değildir. Siz de Fairy Platinum’a kolayca ulaşarak oluşacak kirleri düşünmeden her yemeğin keyfini çıkarabilirsiniz.

Avantajlı Fairy Platinum Bulaşık Deterjanı Fiyatı

Avantajlı Fairy Platinum Bulaşık Deterjanı Fiyatı

İster makinede ister elinizde olsun, her gün kullandığınız sofra malzemelerinin temizlenmesi gerekir. Makine bu anlamda avantaj yaratır. Hem iyi sonuçlar elde etmenizi hem de enerji tasarrufu sağlar. Fairy Platinum bulaşık makinesi deterjanı kapsülü limon kokulu 43 yıkama içerdiği özel kapsüllerle makine kullanımı için ideal ürünlerdendir. Özel kapsüller makarna, pilav, et gibi yemeklerin zorlu kirlerini yok ederken üründe yer alan sıvı kısım yağları temizler. Bu ürün hem makinenizde hem de mutfak ekipmanlarında mükemmel temizlik ve parlaklık sağlar. Ürün, hızlı çözülmesiyle kısa programlarda bile leke bırakmaz ve etkili sonuç verir. Fairy Platinum bulaşık makinesi deterjanı kapsülü fiyatlarına uygun şekilde ulaşmak mümkündür. Özel etkisiyle fiyat performans ürünü olan Fairy Platinum bulaşık deterjanı fiyatı değişiklik gösterebilir. Siz de Trendyol’un avantajlı fırsatlarından yararlanarak indirimli fiyatlarla bu ürüne ulaşabilirsiniz.