Fairy Hepsi Bir Arada 36 Yıkama Bulaşık Makinesi Deterjanı Kapsülü Limon Kokulu

227 TL
(6,31 TL / kapsül)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
259,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.9
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Fairy Hepsi Bir Arada 36 Yıkama Bulaşık Makinesi Deterjanı Kapsülü Limon Kokulu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: POYRAZ E-TEDARİK Satıcı Ünvanı: ZEKERİYA KUTLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5990337561
    Bu ürün POYRAZ E-TEDARİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fairy Hepsi Bir Arada bulaşık makinesi kapsülleri sıvı içeriği ve toz bölmesiyle tek bir kapsülde birleşerek kurumuş yağ gibi inatçı kirlerle bile savaşır
  • Ultra çözünür kapsül sıkıştırılmış sert tabletlere göre daha hızlı çözünür, böylece kapsüller hemen mükemmel temizlik için harekete geçer
  • Ayrıca, kullanımı çok kolaydır
  • Yırtmadan veya soymadan yalnızca bulaşık makinenize yerleştirin
  • Konsantre formülü ile yağı hızla çözer ve mükemmel temizlik sağlar. Temizliğinin gücüne her zaman güvenebilirsiniz
  • #Özel Ürün

Ürün Özellikleri

  • Form Tablet
Geri Bildirim Ver

Fairy 47404 Hepsi Bir Arada 36 Yıkamalık Limon Kokulu Bulaşık Makinesi Deterjanı Kapsülü

Fairy Hepsi Bir Arada limon 36 yıkama makine kapsülü sayesinde sürekli olarak kullanılan bardak tabak gibi mutfak eşyalarının temizliği kolay şekilde yapılabilir. Geliştirilen formülasyonu ile mutfak ürünlerinin makinede hasar almamasına yardımcı olur. Plastik bir paketin içerisinde birbirinden ayrı kapsüller vardır. Bu sayede oldukça rahat biçimde kullanabilirsiniz. Bu ürün bekleyen yağlı yemek bulaşıklarını etkili biçimde çıkarabilir. Yemekten sonra aileniz ile zaman geçirmek için bulaşıkları elde yıkamak yerine makineyi kullanabilirsiniz. Fairy Hepsi Bir Arada bulaşık deterjanı eşyaların yıkamadan dolayı matlaşmasına engel olur. Bulaşık makinesinde kullanılan ürünün başlıca özellikleri şu şekildedir;

  • Ürün içerisinde 36 adet kapsül bulunur.
  • Limon kokusuna sahip bir üründür.
  • 24 saat beklemiş kirlerde dahi etkilidir.

Fairy Hepsi Bir Arada Bulaşık Makinesi Deterjanının Özellikleri

Fairy Hepsi Bir Arada Bulaşık Makinesi Deterjanının Özellikleri

Fairy Hepsi Bir Arada limon 36 yıkama makine kapsülü içerisinde sıvı ve toz içerikler yer alır. Bu kapsüller 24 saat beklemiş yağ kirleri için oldukça etkili olur. Açılmadan kullanılan kapsüldür. Bu sayede elinizde herhangi bir kalıntı olmadan rahatlıkla kullanabilirsiniz. Yoğunlaştırılmış bir formülü olması sayesinde pek çok farklı özelliği mevcuttur. Kısa programda etkili olan bir üründür. Bu kapsülün yıkanmadan dolayı oluşabilecek negatif durumları azaltacak süper parlaklık etkisi vardır. Bulaşık makinesinin ön yıkama programını kullanmadan bu ürünle rahat biçimde temizliği gerçekleştirebilirsiniz. Fairy Hepsi Bir Arada limon 36 yıkama makine kapsülü fiyatı ürünün sahip olduğu özelliklere göre belirlenir. Bulaşıklar üzerindeki inatçı lekelere karşı oldukça etkili bir üründür. Kireç önleme özelliği sayesinde eşyalarınızın uzun süre kullanılmasına yardımcı olur.

Fairy Hepsi Bir Arada Bulaşık Makinesi Kapsülü Nasıl Kullanılır?

Fairy Hepsi Bir Arada limon 36 yıkama makine kapsülü kolay biçimde kullanılır. Bu ürün içerisindeki tabletleri bulaşık makinesinin kapsül haznesine koyarak kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. Konsantre halde olan bu tabletler açılmadan direkt şekilde ilgili bölüme yerleştirilir. Fairy tarafından geliştirilen formülü sayesinde oldukça hızlı bir şekilde çözünür ve bulaşıklar üzerinde etkisini gösterir. Bu kapsüller toz ve sıvı içerikten oluşur. Bu içerikler makine çalışırken etkileşim içine girer. Fairy Hepsi Bir Arada kapsüllerini kullanırken mutfak eşyalarınızın eskimesinden korkmazsınız. Bu ürün bulaşıkların korunmasına yardımcı olur. Gümüş koruma özelliği olduğu için bu tarz eşyalarınızı rahatlıkla makinede yıkayabilirsiniz. Fairy Hepsi Bir Arada limon 36 yıkama yapabileceğiniz bir kapasitededir. Bu sayede kullanabileceğiniz yıkama seferini rahatlıkla hesaplayabilirsiniz. Hızlı biçimde yıkanmasını istediğiniz bulaşıklarda da oldukça etkili olan bir üründür.

Fairy Hepsi Bir Arada 36 Yıkama Limon Kokulu Kapsül Etkili midir?

Fairy Hepsi Bir Arada limon 36 yıkama makine kapsülü içerisindeki toz bölümünde özel bir enzim ve beyazlatıcı sistemi vardır. Bu sayede bulaşıkları etkili biçimde temizler. Kapsül üzerinde yer alan sıvı bölümünde yağ temizleyici bir içerik yer alır. 24 saate kadar kalan yağların temizlenmesi bu formülasyon sayesinde oldukça kolay biçimde gerçekleşir. Paketin içerisinde temiz biçimde 36 ayrı kapsül vardır. Kullanmak istediğinizde bu kapsüllerden birini bulaşık makinesine koymalısınız. Fairy Hepsi Bir Arada limon aroması içeren bir üründür. Bu sayede koku kalabilecek bulaşıkların önüne rahat biçimde geçebilirsiniz. Fairy Hepsi Bir Arada limon 36 yıkama makine kapsülü yorum ve değerlendirmeleri sayesinde oldukça bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu yorumlar ürünü kullanan kişilerin görüşlerini içerir. Etkili bir formülasyonu ve kolay kullanımı olan Fairy markasına ait olan bulaşık deterjanına Trendyol üzerinden uygun fiyat seçenekleriyle sahip olabilirsiniz.