Fairy Platinum Bulaşık Makinesi Kapsülü 90 Lı X 2 Adet

Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
2 saat 29 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.029,99 TL
23 saat 29 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
1.000 TL'ye 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.249 TL
12 saat 29 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.249 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.000 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Fairy Platinum Bulaşık Makinesi Kapsülü 90 Lı X 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: evimilay Satıcı Ünvanı: İLAY GAZEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2370165219
    Bu ürün evimilay tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fairy Platinum Bulaşık Makinesi Kapsülü 90 lı x 2 Adet Fairy Platinum, tek kullanımlık toz ve sıvı içeriği bir arada toplanmış kapsülle bulaşıklarınızı güvenle yıkamaya bırakabilirsiniz. Ön yıkama yapmadan yemek ve yağ lekelerini ultra çözülme özelliği sayesinde hızlıca çözülerek daha çabuk ve güçlü etki eder. Tablette yer alan toz bazlı kısım tencere, tabak, bardaklarınızda kalan yemek kalıntılarını çizmeden yok ederken, sıvı kısmı yağları çözerek bir sonraki kullanım için eşsiz temizlik sağlar. Bir yıkamada sudan ve zamandan tasarruf etmenizi sağlayan Fairy Platinum makinenizde görünmeyen, ulaşılması zor yağları bile temizlemenize yardımcı olur. Bulaşık makinenizi korur. Bardak ve tabaklara sağladığı parlaklık etkisi ile ilk gün hissi veren Fairy Platinum, makineniz için de aynı parlaklığı sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Form Tablet
Geri Bildirim Ver