Fairy Platinum Plus 225 Yıkama Bulaşık Makinesi Tableti / Kapsülü Özel Seri 75x3

1.999 TL
(8,88 TL / kapsül)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
300 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.159 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Fairy Platinum Plus 225 Yıkama Bulaşık Makinesi Tableti / Kapsülü Özel Seri 75x3

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LAMİATOPTAN Satıcı Ünvanı: BAYBURT LAMİA PETROL AKARYAKIT İNŞAAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bayburt Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0151044778500013 Vergi Kimlik Numarası: 1510447785
    Bu ürün LAMİATOPTAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • #özelürün Yeni gibi tertemiz bulaşıklar için, Fairy Platinum Plus bulaşık makinesi deterjanını deneyin. Fairy Platinum Plus bulaşık makinesi kapsülü sadece inatçı yemek kalıntılarını parçalamakla kalmaz, zamanla oluşan matlığı da gidermenize yardımcı olur ve böylece bulaşıklarınıza gerçek parlaklığını geri kazandırır. Hepsi bir arada etkiye sahip Fairy Platinum Plus bulaşık makinesi kapsülleri düşük sıcaklıklarda bile hızlı çözünür. Kısa programlı yıkamada kullanılabilir ve hepsi bir arada durulama yardımı ve tuz fonksiyonu, gümüş ve cam koruma ile birlikte sunulur. Zorlu yemek kirlerinde Türkiye’nin 1 numarası Fairy Platinum Plus Bulaşık Makinesi Kapsülü Fairy'ın en inatçı yemek kirlerini temizleme özelliği bulaşıklarınızı yeni gibi tertemiz yapar. İnatçı yemek kalıntılarını ve zorlu yağları parçalar. Zamanla oluşan matlığı bile giderir ve böylece bulaşıkların gerçek parlaklığını geri kazanmasına yardımcı olur. Hepsi bir arada etkiye sahip kapsül düşük sıcaklıklarda da hızlıca çözünür. Kısa programda da temizler.

Ürün Özellikleri

  • Form Tablet
Geri Bildirim Ver

Fairy Platinum Plus 225 Yıkama Bulaşık Makinesi Tableti / Kapsülü Özel Seri 75x3

Fairy Platinum Plus, özel formülü sayesinde zorlu ve kuruyan kirleri bile kolayca temizler. Bulaşık arındırma işleminin zahmetini azaltır. Ön yıkama, suda bekletme ya da makineye dizmeden önce ovalama gibi aşamaları ortadan kaldırır. Limon esansı yardımıyla bulaşıklara yerleşen kötü kokularla mücadele eder. Makinenin temiz kalmasına da katkıda bulunur. Bulaşıkları temizler, parlatır ve kokudan arınmasını sağlar. Anti-mat teknolojisi sayesinde oluşan matlığı gidermeye yardımcı olur. Bulaşıklarınızda yıkama sonrası oluşan opaklığı engeller. Hazırlama ve sunum araçlarında, pişirme gereçlerinde olduğu kadar makinenin filtresinde fark yaratan bir temizleme sağlar. Hızlı çözünür ve etkisini hemen gösterir. Fairy Platinum Plus 225 yıkama bulaşık makinesi tableti kapsülü özel seri 75x3 kullananların sahip olduğu konforun öne çıkan özellikleri şöyle sıralanabilir:

  • Ön yıkama gerektirmeyen formül
  • 225 yıkamada kullanma imkanı
  • Anti-mat teknolojisi

Güçlü Etkili Fairy Platinum Plus Özel Seri 75x3

Güçlü Etkili Fairy Platinum Plus Özel Seri 75x3

Fairy Platinum Plus set ile 225 kez bulaşık yıkanabilir. Böylece ürünü satın alanlar uzun süre kullanabilirler. Bu büyük set, her biri 75 adet kapsül içeren üç büyük ambalajdan oluşur. Son geliştirilen teknolojilerle üretilen tabletler, bulaşık yıkama işleminin her aşamasında ekonomi sağlar. Ön yıkama, durulama, ıslatma gibi işlemleri ortadan kaldırır. Dolayısıyla bu aşamalar için harcanacak enerji ve sudan tasarruf edilir. Fairy Platinum Plus 225 düşük derecelerde, kısa sürede aktifleşen içeriklere sahiptir. Makine ekonomik ve kısa programlarda çalıştırıldığında aynı verim alınır. Böylece yoğun kirler için yüksek ısıda yıkama gerekliliği ortadan kalkar. Kısa programda çalıştırma sıklaşırsa elektrik ve su tasarrufu sağlanır. Bu avantajlı boyut ve işlevleri Fairy Platinum Plus 225 yıkama bulaşık makinesi tableti kapsülü özel seri 75x3 fiyatını belirleyen önemli özelliklerindendir.

Kolaylık Sağlayan Fairy Platinum Bulaşık Makinesi Tableti

Kolaylık Sağlayan Fairy Platinum Bulaşık Makinesi Tableti

Fairy Platinum Plus bulaşık makinesi tabletleri bulaşık yıkama işleminin zahmetli aşamalarını kolaylaştırır. Ön yıkama ya da durulama yapmadan makine yerleştirme olanağı sağlar. Bunun sebep olduğu zorluklar ortadan kalkmış olur. Kısa programlarda bile çalışma özelliği sayesinde bulaşıklar hızla yıkanıp yerleştirilebilir. Uzun süre beklemeye de gerek kalmaz. Yağ ve kirleri çok küçük parçalara ayıran aktif bileşenler içerir. Bu sayede makinenin filtresinde birikme oranı azalır. Cam, metal gibi parlaması önemli materyallerden üretilen eşyalarda matlaşma yapmaz. Makinede yıkanması sorun yaratmayan tüm ürünlerle beraber kullanılabilir. Bu eşyalara zarar vermediği gibi temizler ve parlaklıklarının artmasını sağlar. Fairy Platinum Plus 225 yıkama bulaşık makinesi tableti kapsülü özel seri 75x3 ilk yıkamadan fark yaratır. Bulaşıkları, makinenin içi yüzeylerini ve filtreyi derinlemesine arındırır, parlamalarını sağlar.

Verimli Fairy Platinum Plus 225 Bulaşık Makinesi Tableti

Verimli Fairy Platinum Plus 225 Bulaşık Makinesi Tableti

Fairy Platinum Plus sahip olduğu güçlü ve etkili formül sayesinde çok yönlü verim alınabilen bir kapsül deterjandır. Anti-mat teknolojisi ile bulaşıkların parlamasını sağlamakla yetinmez. Önceden oluşmuş sorunları gidermeye de yardımcı olur. Bu problemin ortaya çıkmasını engeller. Uygun değerlere sahip su ile kullanıldığında ek tuz ve parlatıcı olmadan bile verimli sonuçlar alınabilir. Fairy platinum plus bulaşık makinesi tableti bunların hepsi bir arada olacak şekilde tasarlanır. Elde yıkama zorunluluğu olan çok hassas ve el boyaması eşyalar hariç tüm ürünler güvenle yıkanabilir. Bir kullanımda tek kapsül yeterlidir. Maksimum verim almak için makinenin deterjan gözüne konulur. Buraya yerleştirilemiyorsa kaşıklık kısmında kullanılabilir. Kısa programda ve düşük ısılarda çalışır. Zorlu lekeler dahil tüm bulaşıklarda etkin performans gösterir. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Fairy platinum plus bulaşık makinesi tableti kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Hızlı ve aktif çalışan bileşenlere sahip ürünü siz de Trendyol’dan kolayca satın alabilirsiniz.