Fakir As 1072 Elektrikli Islak/kuru Süpürge Pembe

2.500 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fakir As 1072 Elektrikli Islak/kuru Süpürge Pembe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bazaragel Satıcı Ünvanı: MEHMET SIDDIK ÇİFTÇİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Batman Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4560197378000013 Vergi Kimlik Numarası: 2540041143
    Bu ürün bazaragel tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fakir AS 1072 NT Islak Kuru Vakum Süpürge Pembe Günümüzün hızlı ve pratik olmaya dayalı dünyasında şarjlı el süpürgeleri deyim yerindeyse hayat kurtarıyor. Tüm evi temizledikten sonra koltuğun altında fark edilen küçük kırıntılar ve ani bir şekilde uğramak istediğini söyleyen arkadaşın telefonundan sonra yerde gözünüze çarpan saç telleri için hantal bir elektrik süpürgesiyle uğraşmak artık tarih oluyor. Fakir AS 1072 NT Islak Kuru Vakum Süpürge, hafif, hızlı ve işlevsel kullanımıyla kullanıcılarına pratik bir ev temizliği deneyimi sunuyor. 15 dakikaya kadar kablosuz kullanım ve üstün çekiş gücü işinizi kolaylaştırıyor. Cihaz belinizi yoracak kadar ağır makineleri taşımadan ve büyük bir depolama alanı gerektirmeden hijyen sağlıyor. Neden Fakir AS 1072 NT Islak Kuru Vakum Süpürgeyi Tercih Etmelisiniz? Fakir üstün Alman teknolojisinin temizlik alanındaki deneyimini kullanımı pratik ve işlevsel olan cihazla evlerinize kadar getiriyor. Fakir AS 1072 NT, çekiş gücü ve şarj süresi sayesinde büyük temizliği zamana yayabilmenizi sağlıyor. Hafif yapısıyla elinizin altında olan ve kolaylıkla kullanılabilen cihaz sayesinde temizlik yapmak oldukça kolay bir hal alıyor. Cihazın kablosuz kullanım özelliği sadece ev değil, bahçe, depo ve otomobil temizliğinizi de kolaylaştırıyor. Islak ve kuru kullanım avantajı hem ıslak hem de kuru zeminlerde bu cihazı kullanarak temizlik yapmayı mümkün kılıyor. Cihazın aksesuarları köşe, koltuk altı, perde arası gibi ulaşması güç yerlerde kolay temizlik imkânı sağlıyor. Yıkanabilir filtresi cihazın bakımını ve temizliğini kolaylaştırıyor. Teknik Özellikler Çalışma süresi: 15 dk Güç değeri: 7.2 V Islak/kuru kullanım: Var Renk: Pembe Garanti süresi: İki yıl Alman Teknolojisini Evlerinize Taşıyın Tüm dünyanın en önde gelen elektrikli ev aletleri tasarım ve üreticilerinden olan Fakir, şarjlı el süpürgeleriyle de fark yaratıyor. Tecrübesiyle kullanıcı ihtiyaçlarını çok iyi bir şekilde analiz eden marka, Fakir AS 1072 NT modeliyle de ön plana çıkıyor. Kendi tasarım ve teknolojisini üreten Fakir uluslararası pazarda lider konumunu sürdürüyor.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 71 Dba - 80 Dba
  • Güç (Watt) 0 - 250 Watt
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Özellik Şarjlı / El
  • Hazne Kapasitesi 250-500 L
  • Güç Kontrolü Mekanik
Geri Bildirim Ver

Fakir AS 1072 NT Islak Kuru Şarjlı El Süpürgesi Pembe 2015ST000309

Fakir AS 1072 NT Islak Kuru Şarjlı El Süpürgesi Pembe 2015ST000309

Fakir elektrikli süpürge çeşitleri ile zengin bir ürün seçeneğine sahiptir. İstediğiniz her model de süpürgeyi rahatlıkla bulabileceğiniz ürünler kaliteli olduğu kadar şık tasarımlara da sahiptir. Fakir AS 1072 şarjlı süpürge şarjlı süpürge kategorisindeki ürünler arasında kalitesiyle farkını ortaya koyar. Dayanıklı şarjı ile uzun süre kullanabileceğiniz sevilen ve kullanışlı bir üründür.

  • 6 Adet Batarya
  • Islak/Kuru Temizleme Özelliği
  • Dikkat Çeken Pembe Tasarım

6 Adet Batarya Paketiyle Fakir AS 1072 NT

6 Adet Batarya Paketiyle Fakir AS 1072 NT

Fakir AS 1072 NT şarjlı süpürge 6 adet batarya paketi ile beraber uzun ömürlü bir kullanım imkanı sağlar. Motor koruma filtresi ile cihazın motoru daha uzun ömürlüdür. Duvara montaj aparatı sayesinde yerden tasarruf ederek derli toplu durmasına imkan sağlanır. Torbasız yapısı sayesinde kullanımı kolay ve pratiktir. Torba ihtiyacının olmaması ürünün kullanım kolaylığını arttıran etkenlerden biridir. Böylece torba derdi olmadan kullanabilirsiniz. Haznesi dolduğunda boşaltarak temizliğe devam edebilirsiniz. Üzerindeki gösterge sayesinde haznesini dolup dolmadığını kontrol edebilirsiniz. Torbasız elektrik süpürgeleri, hazneleri dolduğu zaman düzenli boşaltılmadığında çalışma güçleri düşer. Emiş güçleri azalır. Kullanıcılar için olumsuz durumlar ortaya çıkabilir. Süpürme işleminden memnun kalınmayabilir. Bu sebeple gösterge önemli bir ayrıntıdır. Fakir AS 1072 yeni ve pratik kullanım şekli ve canlı renkleriyle göz alıcı bir şıklıkta yerini alır. Çift kullanım özelliği ürünün fonksiyonelliğini arttıran özelliklerindendir. Bu sayede her türlü kirde ve yüzeyde istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Yaklaşık 7.5 saat şarj olarak tam kapasite çalışabilmektedir. Uzun ömürlü ve kaliteli bir üründür.

Islak/Kuru Temizleme Özelliğine Sahip Fakir AS 1072 NT

Islak/Kuru Temizleme Özelliğine Sahip Fakir AS 1072 NT

Fakir AS 1072 NT batarya yönünden zenginleştirilmiş bir ürün olup, uzun ömürlü kullanım şartlarına göre tasarlanmıştır. Batarya doluluğunu LED göstergesi ile kontrol edebilir, şarj takibi yapabilirsiniz. Duvara monte edilen şarj destek ünitesi ürünün kullanımını kolaylaştıran ayrıntılardan biridir. Islak ve kuru kullanım ile iki taraflı çalışma seçeneği olan ürün her an ve her yerde kullanım için uygundur. İster ıslak zeminlerde ister kuru zeminlerde kiri ve pisliği rahatlıkla temizleyebilirsiniz. Fakir AS 1072 şarjlı el süpürgesi fonksiyonel tasarımı ile her türlü kullanım için üretilmiştir. Islak şekilde çalışma süresi yaklaşık 15 dakikadır kesintisiz olarak çalışabilir. Fakir AS 1072 yorum açısından da incelendiğinde olumlu dönüşler almış bir üründür. Kullanıcılar tarafından güçlü filtresi sayesinde beğeni toplamaktadır. Ürünün garantisi Fakir markasının güvencesi ile sağlanmaktadır. Ergonomik hafif yapısı sayesinde tutması ve taşıması da kolaydır. Su haznesi olmadan sulu kullanıma imkan tanır. Çalışma esnasında çok yüksek olmayan ses ayarı ile gürültüden rahatsız olmadan çalıştırabilirsiniz.

Dikkat Çeken Pembe Tasarımıyla Fakir AS 1072 NT

Dikkat Çeken Pembe Tasarımıyla Fakir AS 1072 NT

Elektrik süpürgeleri kullanımları itibari ile fonksiyonel olması gerektiği gibi şık da olmalıdır. Fakir AS 1072 mavi elektrikli süpürge göz alıcı rengi ile beğenerek kullanılmaktadır. Cihazın tüm özelliklerini bünyesinde barındıran süpürge mavi renk seçeneği ile satılmaktadır. Islak ve kuru olmak üzere çift kullanım için uygundur. Serinin başka bir ürünü olan Fakir AS 1072 pembe rengiyle çok tatlı bir görünümü olan ve beğenerek kullanılan diğer üründür. Fonksiyonel olarak tüm özellikleri bünyesinde barındırır. Şık rengi ile dekorasyonunuzu tamamlar. Dayanıklı ve uzun ömürlü filtresi ile sıkıntısız bir kullanım alanı sağlar. Fakir AS 1072 NT fiyat bakımından diğer ürünlerle karşılaştırıldığında ekonomiktir. Ürünün bedeli kalitesi ile doğru orantılıdır. Fakir AS 1072 fiyat olarak piyasadaki ürünler arasında avantajlıdır. Hem kalitesi hem de garantisi ile farkını kullanıcılara ispatlamaktadır. Ürün ile alakalı bilgi sahibi olmak isteyen kullanıcılar Fakir AS 1072 kullanıcı yorumları ile ilgilendiklerinde olumlu dönüşlerin ve memnuniyetin farkına varmaktadırlar. Kullanıcılarından geçer not alan ürünü Trendyol kalitesi ve güvencesi ile satın alabilir gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.