Fakir Darky's Ikisi Bir Arada Dikey Kablolu Kuru Vakum Süpürgesi Kırmızı

1.574,23 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fakir Darky's Ikisi Bir Arada Dikey Kablolu Kuru Vakum Süpürgesi Kırmızı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İNDEA Satıcı Ünvanı: İNDEA YAPI MARKETLERİ TİC.LTD ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0102066918600001 Vergi Kimlik Numarası: 1020669186
    Bu ürün İNDEA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Bilgileri 800 W Açma / kapama düğmesi Dikey süpürge ve el süpürgesi olarak 2 farklı kullanım Ergonomik tutma sapı 1 L toz haznesi Tekerlekli üçgen yer aparatı Sert zemin aparatı Kolay döndürülentutma sapı Kablo sarma kancaları Dik durma özelliği Kablo boyu: 6 m

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 71 Dba - 80 Dba
  • Güç (Watt) 700-1000 Watt
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Hazne Kapasitesi 500-1000 L
Geri Bildirim Ver

Fakir Darky's 800 W 2'si 1 Arada Dikey Kırmızı Süpürge

Toz torbasız dik süpürge, kullanım açısından son derece pratik bir üründür. İçerisinde toz torbası yerine geniş bir hazne bulunur. Tüm kalıntıları bu hazne içerisinde biriktirerek kullanıcıya konfor sunar. Böylece toz torbası değiştirme problemi ortadan kalkmış olur. Kaliteli ürünlerden bir tanesi olan Fakir Darky’s kırmızı 800 W 2’si 1 arada dikey süpürge, bu konu ile ilgili tüm beklentilerinizi karşılar. Son derece etkili bir emiş gücüne sahip olan cihaz, toz ve kalıntıları içerisine hapseder. Ergonomik tasarımı sayesinde az efor sarf etmenize ve derinlemesine temizlik yapmanıza imkân tanır. Dik durduğu için fazla yer kaplamaz. Böylece kapı arkasında ya da dolapta kolayca muhafaza edilebilir. Ürünü gönül rahatlığıyla kullanabilir, temizlik sürecini kolay hâle getirebilirsiniz.

  • Güç: 800 W
  • Toz Kapasitesi: 1 Litre
  • Ses Seviyesi: 79 dB

Fakir Darky's 800 W Dikey Süpürgenin Fonksiyonları Nedir?

Fakir Darky's 800 W Dikey Süpürgenin Fonksiyonları Nedir?

Fakir Darky’s 800 W 2’si 1 arada dikey süpürge, yaşam alanlarında konfor arayanların ilk tercihlerinden birisidir. İki farklı kullanım şekli bulunan cihaz el süpürgesi olarak da tercih edilebilir. Ürünün toz haznesinin bulunduğu kısmı çıkararak el süpürgesine dönüştürebilirsiniz. Bu şekilde yere dökülen parçaları pratik bir biçimde temizleyebilirsiniz. Koltuk, yatak ve kanepe üstlerini de kısa sürede süpürebilirsiniz. Ergonomik yapısı ile göz dolduran Fakir Darky’s 800 W dikey süpürge, anlık ihtiyaçlarınızı karşılayabilen forma sahiptir. Bu özelliği sayesinde hem detaylı hem de günlük temizlik yapabilirsiniz. Çalıştığı esnada oldukça az ses çıkaran bu ürün hem sizi hem de çevrenizdekileri rahatsız etmez. Bu özelliği sayesinde özellikle çocuklu aileler tarafından sıklıkla tercih edilir.

Darky's Kırmızı 800 W Dikey Süpürgenin Emiş Gücü Nasıldır?

Darky's Kırmızı 800 W Dikey Süpürgenin Emiş Gücü Nasıldır?

Fakir Darky’s kırmızı 800 w 2’si 1 arada dikey süpürge, yüksek emiş gücüne sahip cihazlardan bir tanesidir. Toz, kir ve kalıntıları çekerek eşsiz bir performans sunar. 800 W gücü sayesinde yaşam alanlarında hijyen sağlar. 1 litrelik toz kapasitesi, süpürme işleminin kesintisiz bir biçimde devam etmesine imkân tanır. Böylece tek seferde pek çok yeri süpürebilir, üründen en yüksek verimi alabilirsiniz. Üçgen başlığa sahip Fakir Darky’s kırmızı 800 w 2’si 1 arada dikey süpürge, ulaşılması zor olan köşelerde bile etkilidir. Kolay manevra kabiliyeti, hiçbir zahmete girmeden temizlik yapmanıza imkân tanır. 2 kg ağırlığa sahip olan bu cihaz kolayca taşınabilir. Ürünü aracınızın bagajına koyarak dilediğiniz her yere götürebilirsiniz.

Fakir Darky's 2'si 1 Arada Dik Süpürge Dayanıklı mıdır?

Fakir Darky's 2'si 1 Arada Dik Süpürge Dayanıklı mıdır?

Fakir Darky’s kırmızı 800 w 2’si 1 arada dikey süpürge, markanın yeni nesil teknolojilere sahip tesislerinde üretilir. Her bir parçası özenle tasarlandığı için uzun süreli kullanımı destekler. Hayatında hıza ve pratikliğe önem veren kişiler, cihaz sayesinde benzersiz bir konfora ulaşır. 79 desibel ses çıkaran bu ürün gürültü kirliliğinin önüne geçer. Fakir Darky’s kırmızı 800 w 2’si 1 arada dikey süpürge, ergonomik tutma sapı sayesinde kolunuzun ve bileğinizin ağrımasını da engeller. Bu sayede her yaştan yetişkin bu cihazı oldukça kolay bir biçimde kullanabilir. Kaliteli üretim materyalleri kullanılarak imal edilen bu cihaz uzun süre boyunca ilk günkü formunu korur. Dilerseniz siz de Fakir Darky’s kırmızı 800 W 2’si 1 arada dikey süpürge yorumlarını inceleyebilir, diğer kullanıcıların deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuş olan bu ürünü kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.