Fakir Bouncy Waffle Makınası-sıyah

1.595 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fakir Bouncy Waffle Makınası-sıyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ferhat Ateş Kardeşler Züccaciye Satıcı Ünvanı: FERHAT ATEŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5608330177000001 Vergi Kimlik Numarası: 1000315524
    Bu ürün Ferhat Ateş Kardeşler Züccaciye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1000 W Ayarlanabilir ısı kontrolü Waffle için ideal yapışmaz plakalar Kırmızı ve yeşil güç gösterge ışıkları Kolay kullanım için el yakmayan kulplar Estetik dizayn

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Renk Siyah
  • Plaka Materyali Granit
  • Isı Ayarı 3 Kademeli
Geri Bildirim Ver

Fakir Bouncy Waffle Makinesi - Siyah

Tatlıseverler başta olmak üzere mutfakta sıklıkla vakit geçiren kişilerin ihtiyaç duyduğu ürünlerden biri de waffle makinesidir. Kullanışlı ve etkileyici bir tasarıma sahip olan Fakir Bouncy waffle makinesi, kalitesiyle de büyük beğeni toplar. Pratik bir ürün olması ve kolay kullanımıyla sıklıkla tercih edilir. Teknolojiyi kullanışlı özelliklerle buluşturan Fakir markalı bu model, kişileri memnun eder. Modelin sahip olduğu 1000 W ayarlanabilir ısı gücü, istediğiniz sıcaklıkta waffle pişirmenizi sağlar. Fazla büyük olmayan yapısıyla mutfağınızda yer kaplamaz. Şık görünümü sayesinde tezgah üstünde de kullanabilirsiniz. 1000 W gücü ve ayarlanabilen ısı düğmesi sayesinde uzun süre çalışmaya uygundur. İdeal boyutu sayesinde mutfağınızda küçük alanlarda pratik çalışma imkanı sunar. Model estetik dizayna sahiptir. Mutfağınıza şıklık katacak bu modeli güvenle kullanabilirsiniz.

  • Yapışmaz plakalar
  • Ayarlanabilir ısı düğmesi
  • 1000 W ısı gücü

Fakir Bouncy Siyah Waffle Makinesi Özellikleri

Fakir Bouncy Siyah Waffle Makinesi Özellikleri

Pratik ve rahat kullanımı sağlayan aletler, her zaman ön plana çıkar. Kullanım kolaylığı sağlayan bu ürün sayesinde istediğiniz an ve kısa süre içerisinde waffle hazırlayabilirsiniz. Ürün; 1000 W ısı gücüne sahiptir. Ayarlanabilir ısı düğmesi sayesinde istediğiniz sıcaklıkta pişirme sağlayabilirsiniz. Fakir Bouncy waffle makinesi siyah, waffle için ideal ve yapışmaz plakalara sahiptir. Bu sayede pişirdiğiniz waffle yapışmaz. Üründe kırmızı ve yeşil renkli güç gösterge ışıkları bulunur. Fakir Bouncy siyah waffle makinesinin el yakmayan kulpları vardır. Bu sayede waffle piştiğinde ekstra bir aparata ihtiyaç duymadan kolaylıkla işinizi halledersiniz. Plakanın çok işlevli olması da dikkat çeker. Böylece kalp gibi farklı şekillerde waffle yapabilirsiniz. Ayarlanabilir ısı düğmesi ile birlikte acil zamanlarda yüksek ısıda hem hızlı hem de pratik şekilde mükemmel sunumlar hazırlayabilirsiniz. Yapışmaz plakaları sayesinde kullanım sırasında ekstra malzemelere ihtiyaç duymazsınız.

Fakir Bouncy Siyah Waffle Makinesi Avantajları

Fakir Bouncy Siyah Waffle Makinesi Avantajları

Evinizde hızlıca bir şeyler hazırlamanız gereken zamanlar ya da ansızın çıkıp gelen misafirler olabilir. Bu ürün sayesinde dakikalar içerisinde mükemmel lezzette waffle hazırlayabilirsiniz. Dayanıklı ve üstün kaliteli Fakir waffle makinesi Bouncy, uzun yıllar sorunsuz kullanım avantajı sağlar. Hafif ve ergonomik tasarımı ile mutfağınızda kullandığınız süre boyunca size rahatsızlık vermez. Fakir Bouncy 1000W teflon waffle makinesi siyah, yapışmaz plakaları sayesinde kullanım sonrası oldukça kolay temizlenir. Estetik tasarımı ve hafif yapısı ile mutfağınızda yer kaplamaz. Ürün, kolay kullanım için el yakmayan kulplara sahiptir. Tasarımı, tamamiyle kişilerin konforu düşünülerek yapılır. Bu modelde yeşil ve kırmızı ikaz ışıkları bulunur. Yeşil ışık yandığında waffle hazır anlamına gelir. Bu özelliği sayesinde sürekli açıp kontrol etmeniz gerekmez. Fakir Bouncy siyah waffle makinesi yorumları ile ürün hakkında detaylı şekilde bilgi edinebilirsiniz.

Fakir Bouncy Siyah Waffle Makinesi Fiyatları

Fakir Bouncy Siyah Waffle Makinesi Fiyatları

Fakir Bouncy siyah waffle makinesi fiyatları, ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Waffle makinesi, oldukça pratik bir kullanıma sahiptir. Bu sayede dakikalar içerisinde tatlınızı hazırlayabilirsiniz. 1000 W ısı gücü sayesinde hamurun her tarafını eşit şekilde pişirir. Model, estetik yapısı ile mutfağınıza şıklık katar. Aynı zamanda son derece güzel bir görünüm sağlar. Ayrıca ayarlanabilir ısı düğmesi ile tatlınızı pişireceğiniz ısı düzeyini kendiniz seçebilirsiniz. Ürünün ikaz ışıkları sayesinde sürekli pişip pişmediğini kontrol etmeniz gerekmez. Yapışmaz plakaları ile tatlıyı çıkarmak için fazla uğraşmazsınız. Son derece pratik şekilde çıkar. El yakmayan kulpları ile ellerinizin zarar görmesini önlersiniz. Dilerseniz bu modeli hediye etmek amacıyla da değerlendirebilirsiniz. Gelişmiş teknolojik özellikleri ve kullanım kolaylığına sahip bu ürüne Trendyol’dan uygun fiyat avantajı ile sahip olabilirsiniz.