Fakir Matilda Tost Makınası- Turquoıse

2.032,88 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fakir Matilda Tost Makınası- Turquoıse

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fakir Hausgerate Türkiye Satıcı Ünvanı: FAKİR ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Tekirdağ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0385051591000018 Vergi Kimlik Numarası: 3850515910
    Bu ürün Fakir Hausgerate Türkiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN ÖZELLİKLERİ 2000 W Turkuaz Çıkarılabilir Plaka Paslanmaz Çelik Kaplama Güç İkaz Işığı Ayarlanabilir Isı Kontrol Düğmesi Yapışmaz Kaplamalı Alüminyum Dökme Izgara Plakalar Hızlı Pişirme İçin Yüksek Performans Geniş Izgara Yüzeyi Yağ Damlama Tepsisi

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 1501 - 2000 Watt
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Döküm
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Fakir Matilda Turquoise Tost Makinesi

Yiyecekleri istediğiniz gibi hazırlayabilmek için farklı özelliklere sahip ve kullanışlı makinelere ihtiyaç duyarsınız. Bu makinelerden biri de tost makinesidir. Tost makineleri sadece tost yapmak için kullanılmaz. Aynı zamanda bazı soğuk ve ısıtılması gereken besinleri de hızlı bir şekilde ısıtmak için kullanılır. Bazı tost makineleri ızgara özellikleri sayesinde dilediğiniz besini ızgarada pişirebilme seçeneği de sunar. Fakir’in çok amaçlı tost makinesi Fakir Matilda tost makinesi, bu kullanım seçeneği ile de fark yaratır. Kolay temizlenebilme özelliğine sahip Fakir Matilda Turquoise tost makinesi, Fakir’in Turquoise serisine ait kullanışlı ve şık bir üründür. Bu yüzden Fakir tost makinesi Matilda Turquoise olarak da adlandırılır. Ürünün kullanım kolaylığı sağlayan özellikleri şu şekilde sıralanabilir;

  • Ayrılabilir yağ toplama haznesi
  • Paslanmaz çelik kaplama
  • Geniş ızgara yüzeyi

Kullanışlı Fakir Matilda Tost Makinesi Özellikleri

Kullanışlı Fakir Matilda Tost Makinesi Özellikleri

Fakir Matilda tost makinesi özellikleri arasında geniş bir ızgaraya sahip olması önemli bir yer tutar. Bu geniş ızgara sayesinde tost makinenizle lezzetli ızgaralar yapabilir ve yiyeceklerinizi hızlıca ısıtabilirsiniz. Izgara plaklarının büyük olması ise birden fazla sayıdaki yemeği aynı anda pişirebilmenize olanak sağlar. Isı ayarı bir düğme ile değiştirilebilir. Böylece her yemeğe farklı derecede ısı uygulayarak pişirebilirsiniz. Ürünün bir diğer özelliği de pişirme sırasında açığa çıkan yağın toplandığı ayrı bir haznesi olmasıdır. Böylece yemeğin yağı makinede kalmaz ve leke bırakmaz. Fakir Turquoise serisinin diğer cihazlarında olduğu gibi Matilda Turquoise Tost Makinesinde de turkuaz renk kullanılmıştır. Ürünün dik olarak saklanabilme özelliği sayesinde mutfağınızda çok yer kaplamadan rahatlıkla muhafaza edebilirsiniz. İhtiyacınız olduğu zaman ürününüz hızlı ısınma özelliği sayesinde kullanıma hemen hazır olur.

Fakir Matilda Tost Makinesinin Avantajları

Fakir Matilda Tost Makinesinin Avantajları

Müşteriler, alacakları üründe genel olarak kullanım kolaylığı ve dayanıklılık gibi özellikler ararlar. Gerçek müşterilerin yaptığı Fakir Matilda Turquoise tost makinesi yorumlarında ise ürünün kullanışlılığından ve üretildiği malzemelerin dayanıklığından bahsedilir. Tasarımında paslanmaz çelik kaplama kullanıldığı için pas ve leke tutmaz, kolay temizlenir. Ürün 2000 Wattlık güçlü motoru sayesinde çok hızlı bir şekilde ısınır ve yiyecekleri hızlıca pişirerek yemek hazırlama süresini azaltır. Ürün aynı zamanda oldukça güvenlidir. Cihaz çok fazla ısındığında otomatik olarak kendi kendini kapatır, böylece güvenli kullanım sağlar. Ürünün ızgara plakaları alüminyum döküm yüzey olduğu için pişirdiğiniz hiçbir et veya et ürünü plakalara yapışmaz. Ayrılabilen yağ haznesi sayesinde hem makinede hiçbir atık yağ kalmaz hem de ürünün temizliği oldukça kolaylaşır. Üretim malzemesi kalitesi sayesinde ürün oldukça uzun ömürlüdür.

Fakir Matilda Tost Makinesi Uygun Fiyatlarla

Fakir Matilda Tost Makinesi Uygun Fiyatlarla

Tost makinelerinin fiyatları kullanım özelliklerine ve büyüklüğüne bağlı olarak değişir. Sadece tost yapmak için kullanılan küçük ürünler de vardır. Ancak bu ürünler, tost makinesinden daha fazla şey ifade eder. Izgara olarak da kullanılabilen bu ürünler, pişirme seçenekleri sayesinde daha çok tercih edilir. Izgara olarak kullanılan ürünlerde farklı olarak mevsim sebzeleri ya da çeşitli et ürünleri hızlı ve sağlıklı bir şekilde pişirilebilir. Fakir Matilda Turquoise tost makinesi fiyatları, ürünün özellikleri, fonksiyonelliği ve kalitesi göz önünde bulundurularak belirlenir. Matilda tost makinesi ayrılabilir yağ haznesi, güvenli ve kolay kullanım, paslanmaz çelik kaplama özellikleriyle müşteriler tarafından beğenilerek kullanılır. Çok amaçlı ve kullanışlı Fakir Matilda tost makinesi - Turquoise’e Trendyol üzerinden kolayca ulaşabilirsiniz ve evde ızgara keyfi yapabilirsiniz.