Fakir Fly 1200w Buharlı Kırışık Giderici Ütü

409,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fakir Fly 1200w Buharlı Kırışık Giderici Ütü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Happy Center Satıcı Ünvanı: ZERRE ELEKTRONİK HİZMETLERİ DANIŞMANLIK VE YAZILIM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0844046354800001 Vergi Kimlik Numarası: 8440463548
    Bu ürün Happy Center tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Damlama Önleme Var Kablo Uzunluğu 3 m Kireç Önleme Var Otomatik Kapanma Var Su Doldurma Kapasitesi 280 ml Sürekli Buhar gr/dk 22 Şok Buhar gr/dk 45 Taban Çelik Ürün Rengi Mor Watt 1200

Ürün Özellikleri

  • Sürekli Buhar 100-200
  • Su Kapasitesi 0-1 L
  • Güç (Watt) 1200 - 1400
Geri Bildirim Ver

Fakir Fly 1200 W Buharlı Kırışık Giderici Ütü

Seyahatlerde yanınızda götürebileceğiniz ve dilediğiniz an kullanabileceğiniz kırışık giderici ütüler oldukça fonksiyoneldir. Fakir Fly kırışık giderici ütü, buharlı yapısı sayesinde askıda duran kıyafetinizi bile kolaylıkla ütülemenize yardımcı olmaktadır. Özellikle sık sık seyahate gidenlerin yanından ayırmak istemeyeceği bir eşya haline gelen Fakir kırışık giderici ütü kullanan kişilere her an rahatlık sağlamaktadır.

  • Dokunmatik Açma Kapama Sensörü
  • Çıkarılabilir Kumaş Fırçası
  • Otomatik Kapanma Özelliği

Yanınızda Taşıyabileceğiniz Fakir Fly 1200 W Buharlı Kırışık Giderici Ütü

Fakir Fly ütü diğer ütülerden farksız bir şekilde kıyafetlerinizi dilediğiniz gibi ütülemenize yardımcı olmaktadır. Kompakt tasarımı sayesinde çantanıza koyup yanınızda taşıyabileceğiniz bir alet olan buharlı kırışık giderici ütü ile her zaman rahat edebilirsiniz. 1200 Watt güce sahip olan Fakir Fly buharlı kırışık giderici ütü hızlı bir şekilde ısınmaktadır. Bu şekilde güçlü bir performans sergilemektedir. Kıyafetlerinizin kırışıklığını gidermek için yapmanız gereken tek şey ütüyü kıyafete doğru tutup aleti çalıştırmaktır. Ütüyü kullanırken dilerseniz kumaş fırçasını çıkarmanız da mümkündür. Böylelikle pratik, hızlı ve rahat bir kullanım sağlamaktadır. Fakir Fly buharlı kırışık giderici 800 gram ağırlığa sahiptir. Böylelikle taşıması kolay ve ergonomik bir alet olmaktadır. Özellikle seyahat ederken ütüye ihtiyacınız varsa Fakir Fly buharlı kırışık giderici ütüyü gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra 3 metre kablosu ile ütünüzü istediğiniz yere uzatabilirsiniz. Ayrıca kablosu 360° dönebilmektedir. Bu gibi teknik özellikleri ile pek çok kişinin tercih etmek isteyeceği ve memnuniyet ile kullanabileceği bir elektrikli ev aletidir.

Pratik Kullanımı ile Fakir Fly 1200 W Buharlı Kırışık Giderici Ütü

Yanınızda taşıyabileceğiniz kullanışlı ve oldukça pratik olan Fakir Fly 1200W buharlı kırışık giderici ütü birçok özelliği ile kullanan kişilere memnuniyet sağlamaktadır. 1200 Watt gücü ile ütünün hızlıca ısınmasını ve bu şekilde güçlü bir performans sergilemesine yardımcı olmaktadır. 22 g/dk’ya kadar buhar çıkışı sayesinde zorlu kırışıkların üstesinden gelebilmektedir. Sağladığı buhar gücü ile kıyafetleri pürüzsüz ve kırışıksız hale getirmektedir. Bunun yanı sıra güvenlik açısından oldukça faydalı otomatik kapanma özelliğine sahiptir. Bu sayede hareketsiz kaldığı zaman otomatik olarak kapanabilmektedir. Bu özellik ile olası tehlikelerin önüne geçilmektedir. Ütü yaparken suyun damlaması ve leke bırakması gibi problemler yaşanabilmektedir. Fakir Fly kırışık giderici ütü sahip olduğu damlama önleme özelliği sayesinde bu sorunun önüne geçmektedir. Tabanlı ütü kullanmak yerine buharlı kırışık giderici ütüyü tercih edebilirsiniz. Hızlı ve pratik bir elektronik ev aleti olan bu ürün kompakt tasarımı ile çantanıza ya da bavulunuza kolayca sığabilmektedir. Fakir Fly 1200W buharlı kırışık giderici ütü yorum ve değerlendirmeleri sayfamızda yer almaktadır.

Kompakt Tasarıma Sahip Fakir Fly 1200 W Buharlı Kırışık Giderici Ütü

Buharlı ütüler, sürekli buhar çıkışı sayesinde kıyafetlerin kırışıksız hale gelmesini sağlayan bir ev aletidir. Fakir Fly 1200W buharlı kırışık giderici ütü de sahip olduğu teknik donanım ve kompakt tasarımı ile kullanan kişiler için ütüleme işlemini keyifli hale getirmektedir. Fakir Fly buharlı ütüyü her yerde kullanabilirsiniz. 800 gram ağırlığı ile kolaylıkla taşınabilmekte ve tasarımı sayesinde çanta ya da bavula rahatlıkla sığabilmektedir. Bunun yanı sıra 280 ml su kapasitesine sahiptir. 22 g/dk’ya kadar buhar çıkışı sağlayabilmektedir. Ayrıca iki adet buhar gücü seçeneği bulunmaktadır. Standart ve yoğun buhar gücü seçenekleri olarak adlandırılmaktadır. Zorlu kırışıkların üstesinden gelebilmek için yoğun buhar gücü seçeneğini kullanabilirsiniz. Fakir Fly 1200W güce sahip olduğu için hızlı bir şekilde ısınabilmektedir. Bu şekilde daha güçlü bir performans sergilemektedir. Ütüde dokunmatik açma kapama sensörü bulunmaktadır. Tasarımı ve özellikleri ile pratik, ergonomik, rahat ve hızlı kullanım sağlayan Fakir Fly buharlı kırışık giderici ütüyü Trendyol’dan hemen sipariş verebilirsiniz. Ütü ihtiyacınızı her an karşılayabilir ve uzun süre kullanabilirsiniz.